שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בף-בורגיניון

דרוג הגולשים:

מצרכים

ל- 4 מנות:

600 גרם בשר בקר משובח, חתוך לקוביות
2 כפות קמח רגיל, מנופה
2-3 כפות שמן

100 גרם חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות
1 בצל, חתוך לפרוסות
1 שן שום, כתושה
100 גרם פטריות, חתוכות לפרוסות קטנות
1וחצי כוסות יין אדום יבש
2 וחצי כוסות מרק בקר צח (אפשר ממרק תיבול בקר - אסם)
צרור עשבי תיבול (מיורן, אורגנו, עלי דפנה)
מלח ופלפל לטעם

לקישוט:
1 כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מקמחים את רצועות הבשר. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את קוביות הבשר עד שיזהיב ומעבירים לקערה חסינת חום.

2. מטגנים באותו שמן את קוביות האווז, עד שיקבלו גוון זהוב, ומוסיפים לבשר. באותו שמן מטגנים גם את הבצל והשום עד שיתרככו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.

3. שמים את כל הירקות בקדרה ויוצקים עליהם את היין והמרק הצח. מוסיפים את צרור עשבי התיבול, מתבלים ומערבבים היטב.

4. מכסים את הקדרה, מכניסים לתנור חם ואופים בחום בינוני שעה וחצי או עד שהבשר יהיה רך.

5. מגישים עם אורז וסלט חסה.

6. מקשטים בפטרוזיליה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים