שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

גולאש בנוסח שלנו

דרוג הגולשים:
גולאש בנוסח שלנו

מצרכים

של דידי דמרר וג’ודי אקהאוז

6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
1 בצל יבש גדול, קצוץ דק
3 כפות שמן
3 שיני שום, קלופות וקצוצות דק
1 ק"ג בשר בקר, חתוך לקוביות
1 ושליש כפיות פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפלת חריפה
2 כפיות מרק תיבול עוף אמיתי – אסם
1 עגבניה, קצוצה דק
1 כף קמח רגיל
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
5 כוסות מים

אופן ההכנה

1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.

2. בסיר גדול, על להבה גבוהה, מטגנים את הבצל בשמן עד גוון זהוב בהיר.
מוסיפים את השום ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, אגב ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, את הפפריקה, הפלפלת ואבקת המרק, מערבבים היטב ומטגנים אגב ערבוב כדקה נוספת.

4. מוסיפים לסיר את העגבניה הקצוצה, הקמח, רסק העגבניות, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים את המים. (המים צריכים לכסות את התבשיל.) מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים.

5. מבשלים כ-40 דקות, עד שהבשר רך.

מגישים חם.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • יצא ממש טוב

    יוסי לוי, 12/2/2013 5:58:22 PM

  • הכנתי ויצא מעולה

    תמי, 9/21/2012 10:51:04 PM

  • מנה מצויינת, הנה כמה טיפים למתכון

    זאת שבישלה את המתכון, 1/4/2011 7:04:55 PM

  • 40 דקות לא מספיק

    פנינה, 7/13/2010 1:18:20 PM

  • אבקת מרק? אבקת מרק?

    ביקורתי, 1/29/2007 8:33:55 PM

  • גולאש

    ויולט, 1/10/2007 10:43:53 AM

  • גןלש

    נטלי, 1/5/2007 11:07:02 AM

  • המערה

    ציון, 12/30/2006 11:28:09 PM

  • גולאש

    חסוי, 12/20/2006 9:55:46 PM

  • גולש

    שרה צורי, 11/9/2006 6:37:50 PM

  • גולש שלנו

    צל שף, 11/6/2006 1:28:14 PM

  • תיקון לבשר מס'8?

    יעל, 11/1/2006 2:11:22 PM

  • תגובה לגבי סוג הבשר

    יוסי, 10/25/2006 3:50:08 AM

  • גןלש בנוסח שלנו

    רות נתן, 9/19/2006 10:05:24 PM

  • איזה בשר

    יוסי, 9/13/2006 12:04:41 PM

  • נכון

    ד, 8/12/2006 4:20:26 PM

  • איזה סוג בשר -מאיזה מס' נתח

    shuly, 5/7/2006 8:22:15 PM

  • עם יין

    אוסנת, 4/17/2006 11:05:53 AM

  • מסכימה עם שני

    שירה, 4/3/2006 10:42:12 AM

  • לפי איך שאני מכינה

    שני, 3/13/2006 7:49:59 PM

  • קמח

    תם, 3/3/2006 5:59:18 PM

  • תבלין לגולש

    איריס, 1/24/2006 3:28:46 PM

  • תיקון למתכון נפלא

    שני, 1/16/2006 6:05:56 PM

פרפקטו רטבים