שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

גספאצ’ו בצ’יק

תאריך פרסום: 9/10/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

ל-4 מנות מרעננות וקיציות:

1 שקית תיבלונים שום ופטרוזיליה
1 קופסא עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 פרוסות לחם לבן
1/2 בצל
3 עגבניות בשלות
מלפפון אחד
1/2 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מכינים קוביות קטנטנות ויפות לקישוט, מחלק מהעגבניות, מהמלפפון ומקצת בצל. את כל השאר מניחים בממחה, עם הלחם, תיבלונים שום ופטרוזיליה ושאר המצרכים, וטוחנים.

2. מוסיפים מים קרים לסמיכות נעימה ומלח, אם צריך. מגישים בקעריות, עם קוביות קרח וקוביות הירקות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים