שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חזה עוף בקארי

דרוג הגולשים:
חזה עוף בקארי

מצרכים

2 כוסות אפונה וגזר קפואים (כ-1 שקית)
500 גרם חזה עוף,
חתוך לחתיכות בגודל כ-3 ס"מ
2 כפות קמח
2 כפות שמן
1 כוס חלב קוקוס
½ כפית אבקת קארי
½ כפית מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. קל ביותר לחתוך את בשר העוף כאשר הוא עדיין קפוא למחצה. שמים את האפונה והגזר בסיר קטן, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומשאירים כ-5 דקות על להבה נמוכה. מסננים.

2. שמים את חתיכות חזה העוף בקערה, בוזקים מעליהן את הקמח ומערבבים כך שתתכסינה בקמח מכל צדדיהן.

3. מחממים את השמן במחבת גדולה או בווק. מטגנים את חתיכות העוף תוך ערבוב עד שהן כמעט מוכנות ואין יותר חלקים ורודים לא מבושלים. מוסיפים למחבת את חלב הקוקוס, את הקארי, המלח והפלפל, מערבבים, מביאים לרתיחה וטועמים. מוסיפים מעט מלח אם יש צורך.

4. מוסיפים את האפונה והגזר שבושלו קלות (הבישול הזריז משאיר את הצבע הטרי של הירקות). מערבבים בעדינות.

מגישים עם אורז לבן.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים