שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

טרטור (מרק יוגורט קר)

דרוג הגולשים:
טרטור (מרק יוגורט קר)

מצרכים

של מיכל לוי-אלחלל

ל-4 מנות:
1 צרור שמיר טרי
3 מלפפונים
5 שיני שום, כתושות
1 ליטר יוגורט משובח

אופן ההכנה

1. קוצצים את השמיר, ללא הגבעולים, ומעבירים לקערה. קולפים את המלפפונים, חותכים לקוביות קטנטנות ומצרפים לקערה.

2. מוסיפים את השום והיוגורט, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. אם רוצים מרק נוזלי יותר, אפשר לעבד את כל המרכיבים יחד במעבד מזון.

המרק נשמר במקרר כארבעה ימים. מומלץ להגיש אותו עם קוביות קרח.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מאכל טברייני ידוע.לימי הקייץ הלוהטים.מערבבים במידה

    טברייני 10 דורות !, 6/15/2013 9:29:35 PM

  • מרק יוגורט

    פוליש, 7/26/2009 4:13:22 PM

  • אצל הטורקים זה פשוט יותר

    יעל, 7/26/2009 11:26:39 AM

  • טיפה שמן זית מלמעלה לפני ההגשה

    הבולגרי, 4/28/2008 11:36:39 PM

  • לא מדויק... די גדלתי שם

    קמליה, 4/28/2008 1:33:33 PM

  • כמויות ממש לא נכונות !!

    ישראל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 3/24/2008 11:00:08 AM

פרפקטו רטבים