שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מינסטרונה

תאריך פרסום: 29/6/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

ל- 6-8 מנות


4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
2 גזרים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
2 זוקיני בינוניים חתוכים לקוביות
2-3 גבעולי סלרי מנוקים מסיבים, פרוסים
3-4 תפו"א קלופים חתוכים לקוביות
2 כוסות של פיסות שעועית ירוקה
4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס יין לבן יבש
1 קופסת עגבניות קלופות (400 גרם)
10-9 כוסות מים רותחים (מוסיפים עוד במידת הצורך)
3 כפות אבקת מרק ירקות אסם
1 כוס אפונת גינה מוקפאת
1 כוס פסטה קטנה, יבשה
1/2 מיכל עלי תרד צעירים ומנוקים
מלח, אורגנו יבש, פלפל שחור גרוס טרי וסוכר לפי הטעם
להגשה: עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה

1. בסיר גדול וכבד מחממים את השמן ומאדים תוך ערבוב את הבצל, הגזר, הזוקיני, הסלרי, תפו"א, השעועית הירוקה והשום על אש בינונית כ 7-10 דקות.

2. מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומצמצמים כ-2 דקות.

3. מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, המים הרותחים, אבקת המרק והתבלינים ומביאים
לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-45 דקות.

4. מוסיפים האפונה, הפסטה ועלי התרד ומבשלים בסיר מכוסה עוד 10 דקות.

5. מתקנים התיבול, ומגישים עם עלי בזיליקום קצוצים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים