שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק קרופניק

תאריך פרסום: 25/11/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

400 גרם גריסי פנינה 11/2 ליטר מים
50 גרם שמן
2 בצלים קצוצים
2 גזר
2 תפוחי אדמה
1 קופסא פטריות חתוכות

אופן ההכנה

מטגנת את הבצל לצבע זהוב, ומוסיפים את המים, וגריסי הפנינה, והירקות חתוכים לקוביות קטנות. מבשלת על אש קטנה עד שהגריסים יתרככו. מוסיפה לפי הטעם אבקת מרק עוף ואבקת מרק איטריות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים