שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

צ’ילי קון קרנה

דרוג הגולשים:

מצרכים

של דידי דמרר וג’ודי אקהאוז

2 כופת שמן
1 בצל יבש בינוני, קצוץ דק
1 שן שום כתושה
500 גרם בשר בקר טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט אבקת צ’ילי מקסיקני
חצי כפית ריחן (בזיליקום) מיובש
3 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצות דק (אפשר משומרות)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 קופסה שעועית משומרת ברוטב עגבניות (580 גרם)

אופן ההכנה

1. מחממים את השמן בסיר רחב על להבה גבוהה, ומטגנים בו את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את שן השום הכתושה ומיד מוסיפים את הבשר. מנמיכים את הלהבה ומפוררים את הבשר בכף עץ, עד שהוא משחים.

2. מוסיפים את הפפריקה, הצ’ילי, הריחן, העגבניות, מלח ופלפל ומערבבים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-20 דקות. מדי פעם פותחים את המכסה כדי לערבב.

3. מוסיפים את השעועית עם הרוטב, מערבבים, מכסים וממשיכים לבשל כ-15 דקות נוספות.

4. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.

5. מגישים חם, עם באגטים מחוממים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים