בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית

סרטוני הדרכה בבישול

Loading the player ...

איך מכינים רוסטביף

מתכון בסיסי לרוסטביף:

1 נתח שלם של סינטה או אנטריקוט
4 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס גס
1 כף רוזמרין קצוץ דק
4 כפות חרדל איכותי
1 כף דבש


מחממים תנור ל-185 מעלות.
משמנים את הנתח בשר בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. סוגרים את הבשר במחבת חמה מאוד ויבשה מכל הצדדים.
מעבירים למסננת ומצננים. מערבבים את החרדל עם הרוזמרין והדבש, מניחים את הנתח בשר על תבנית עם נייר אפייה ומורחים בתערובת החרדל.
צולים בתנור כ 12 דקות על כל ק"ג בשר + 12 דקות נוספות לכל הנתח בכללי, לקבלת דרגת עשייה מדיום וול. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
פורסים דק ומגישים.

מתכונים:
רוסטביף בפסטו אגוזי לוז
רוסטביף ברוטב צ’ילי מתוק ופלפלים קלויים
סנדויץ’ רוסטביף
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק
תגובות הוסף תגובה

שמן

למה שמן זית ולא שמן אחר? דנה, 5/10/2012 12:00:34 PM

רוסטביף

תשובה לאירה, כתוב 185 מעלות! גילי, 4/11/2012 7:08:30 AM

בשר ברשת

שלום לכם, האם אפשר לעשות אותו דבר עם בשר ברשת? מרים , 3/30/2012 3:04:09 PM

רוסטביף

איפה אני יכולה לראות את תשובותיכם לשאלות הפונים ? אילנה ג., 3/29/2012 7:52:12 PM

חום התנור????

באיזה חום התנור???
אירה, 3/28/2012 1:08:39 AM

רוסביף

איזה בשר חייבים לרוספיף יש לי מספר 4,6,8,17 אבי, 9/21/2011 5:34:47 PM

איך מכינים רוסטביף

שלום!!!
אני לא יכולה לראות את הסרטון, משום מה אצלי זה לא מראה.
ג''אנה, 9/19/2011 3:41:26 PM