מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית

סרטוני הדרכה בבישול

Loading the player ...

איך מכינים רוסטביף

מתכון בסיסי לרוסטביף:

1 נתח שלם של סינטה או אנטריקוט
4 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס גס
1 כף רוזמרין קצוץ דק
4 כפות חרדל איכותי
1 כף דבש


מחממים תנור ל-185 מעלות.
משמנים את הנתח בשר בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. סוגרים את הבשר במחבת חמה מאוד ויבשה מכל הצדדים.
מעבירים למסננת ומצננים. מערבבים את החרדל עם הרוזמרין והדבש, מניחים את הנתח בשר על תבנית עם נייר אפייה ומורחים בתערובת החרדל.
צולים בתנור כ 12 דקות על כל ק"ג בשר + 12 דקות נוספות לכל הנתח בכללי, לקבלת דרגת עשייה מדיום וול. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
פורסים דק ומגישים.

מתכונים:
רוסטביף בפסטו אגוזי לוז
רוסטביף ברוטב צ’ילי מתוק ופלפלים קלויים
סנדויץ’ רוסטביף
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק
תגובות הוסף תגובה

שמן

למה שמן זית ולא שמן אחר? דנה, 10/05/2012 12:00:34

רוסטביף

תשובה לאירה, כתוב 185 מעלות! גילי, 11/04/2012 07:08:30

בשר ברשת

שלום לכם, האם אפשר לעשות אותו דבר עם בשר ברשת? מרים , 30/03/2012 15:04:09

רוסטביף

איפה אני יכולה לראות את תשובותיכם לשאלות הפונים ? אילנה ג., 29/03/2012 19:52:12

חום התנור????

באיזה חום התנור???
אירה, 28/03/2012 01:08:39

רוסביף

איזה בשר חייבים לרוספיף יש לי מספר 4,6,8,17 אבי, 21/09/2011 17:34:47

איך מכינים רוסטביף

שלום!!!
אני לא יכולה לראות את הסרטון, משום מה אצלי זה לא מראה.
ג''אנה, 19/09/2011 15:41:26