מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
כריכים

סביח

דירוג הגולשים

מצרכים

חצילים פרוסים לפרוסות דקות, מומלחים ושטופים שמן לטיגון עמוק ביצים קשות עמבה מנגו עיראקית טחינה מוכנה מסוג משובח פיתות טריות או לחוחים טריים

אופן ההכנה

מטגנים חצילים בשמן עמוק עד השחמה ומספיגים היטב מעודפי השמן
מבשלים ביצים קשות (אפשר גם חומות)
מורחים פיתה או לחוח בטחינה. ממלאים בחצילים מטוגנים וביצה קשה פרוסה, מטפטפים עמבה ואוכלים
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - סביח

כיצד אתה מדרג את המתכון - סביח ?
דרג:

הצביעו: 36 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

הסוד העירקי

יש כאלה שממליחים, מייבשים, מורחים בשמן ומכניסים לתנור.כל הלילה וגם את הביצים כמו חמין . הז סביח הלנד יעקב(ינקל ), 25/01/2011 20:29:38

אשכנזי לגמרי

איפה הירק תחינה מוכנה? מזל שעובד אין לו זמן להיכנס לפורום לופו, 12/09/2009 10:02:10

סביח אשכנזי

חסרים עוד כמה מרכיבים אבל בגדול זה טעים טלי , 30/09/2006 20:55:04

מה עם הירק?(כוסברה/פטרוזיליה)

גוסטבו, 08/09/2006 13:24:10

סביח

נראה טעים מאד ננסה טויטו האלוף, 06/09/2006 22:13:35

גיל אתה גדולללל

vivi, 03/09/2006 08:49:29

זה לא סביח על פי כל הכללים.

תשאלו את העיראקים . מיה, 01/09/2006 07:06:33