מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
דגים

סביצ’ה סלמון

דירוג הגולשים

מצרכים

300 גרם פילה סלמון טרי ונקי
מיץ מחצי לימון טרי
בצל סגול קטן
מעט עירית
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

אופן ההכנה

1. מנקים את הסלמון מעצמות ומהחלק האפור. חותכים לקוביות בגודל 1X1X1 ס"מ.

2. קוצצים את הבצל דק. קוצצים את העירית.

3. כעשר דקות לפני ההגשה מערבבים את החמרים. הדג "מתבשל" במיץ הלימון, וסופג טעמים במהירות.

- כמובן שניתן להחליף חלק מהסלמון בטונה טריה ולתבל לפי הטעם.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - סביצ’ה סלמון

כיצד אתה מדרג את המתכון - סביצ’ה סלמון?
דרג:

הצביעו: 20 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

הדג ''מתבשל''...?

בכיריים (על איזו להבה?) בתנור... (מעלות...?) נכון שהרוב מבין אבל היה נחמד להתחשב בתלמידים החדשים כאן ולפרט מעט יותר... מתחילה, 12/04/2013 12:38:02

תוסיפו גם קוביות אבוקדו!!

שחכתם אבוקדו, זה מקפיץ את הסביצ׳ה לרמה אחרת אהרון, 22/08/2012 17:49:22