מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ילדים

ספגטי בולונז

דירוג הגולשים
ספגטי בולונז

מצרכים

מתוך "בישול זה קול"

ל- 4 מנות:
1 בצל בינוני קלוף
1 שן שום קלופה
1 גזר קלוף
3 כפות שמן זית
300 גרם בשר בקר טחון
100 ג’ רסק עגבניות עסיס
3 כפות קטשופ אסם
1 כוס מים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל
1 כפית סוכר
1 חבילת ספגטיני אסם פרפקטו

ציוד:
קרש חיתוך
סכין חדה
מגררת
צלחת
סיר שטוח עם מכסה
מזלג
כף
כף עץ
כוס מדידה
סיר
מסננת לפסטה
4 קערות הגשה

אופן ההכנה

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.

2. שופכים את השמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבבים שוב.

5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

6. בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.

7. מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ספגטי בולונז

כיצד אתה מדרג את המתכון - ספגטי בולונז?
דרג:

הצביעו: 1962 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

סוג הבשר

האים אפשר עם בשר עוף טחון? יהודית, 24/02/2014 23:41:39

בולונז

יצא פצצה יואל, 07/02/2014 10:41:11

חייבים עם בשר?

אם אעשה בלי זה משנה את הכמויות של יתר המצרכים? נטלי, 06/02/2014 12:42:41

טעים

מאוד טעים בלי הגזר יותר טוב אבל נפלא נורית לחיאני, 04/02/2014 15:00:38

טעים

הכנתי ויצא מאלףףףףףףףףףף נעה, 03/02/2014 13:17:24

מומלץ טעים מאוד

טעים מאוד עדינה, 14/01/2014 22:26:38

פצצה

יצא פשוט מדהים...מתכון מעולה
תאירוש, 07/01/2014 14:56:20

טעים מאוד

מתכון מעולה ! הילה, 24/12/2013 09:45:55

מצוין

זה יצא מטורף אלעזר, 04/12/2013 12:51:02

קטשוווופ???

לא אהבתי את המתכון , ממתי צריך להוסיף לפסטה תוך כדיי בישול קטשופ ?? רוני , 23/11/2013 11:38:57

מעולה!

פשוט וטעים! אלעד, 21/11/2013 18:00:13

ספגטי

ממש טעים ורד, 18/11/2013 13:34:13

נחמד

אני מכין\נה את זה אנונימס, 14/11/2013 13:51:42

ספגטי

שמים ככה את הבשר ? ?????????, 12/11/2013 19:32:26

ספגטי

פשוט טעיםםם לילי, 25/10/2013 21:20:57

טעים

טעים מאוד חסוי, 21/10/2013 15:00:46

טעים מאד

בישלתי בדיוק לפי המתכון. פשוט וטעים. )) בלה, 20/10/2013 01:21:20

הוספתי אורגנו, עגבניות טריות ופפריקה חריפה, בזיליק

יצא טעים מאוד!! קיבלתי מחמאות. קל להכנה, מתכון מצויין! רוסלנה, 07/10/2013 07:16:34

מאוד פשוט אבל לא כ״כ טעים

ההכנה מאוד קלה אבל זה לא הכי טעים. מתאים לילדים שלא בררנים יותר מידי יוסי, 27/09/2013 11:40:23

יצא מעולה, תודה רבה

פחדתי בהתחלה, ויצא מצויין,
תודה רבה.
הוספתי אורגנו ובזיליקום מעט ויצא טעים
מלי, 29/08/2013 22:23:10

ט ע י ם

פעם ראשונה שהכנתי ויצא טעים ברמות ולכן אני מכינה את זה עם המתכון שוב ושוב ... מתכון קל וטעים :) אוראל , 14/08/2013 13:18:22

טעים טעים

פעם ראשונה הכנתי ויצא מושלם !!!! ריטה, 09/07/2013 14:12:53

..

אני הולך להכין ..מקווה יצא טעים ! (: מיספר 1, 20/06/2013 08:30:53

שווה

יוצא רוטב איכותי, מקבל מלא מחמאות
שווה שווה שווה....
טיפ לשידרוג, להוסיף מעט עלי בזיליקום טריים וכפית סחוג אדום מומלץ של זהבי....
Wavelight, 17/05/2013 14:17:46

ואווו!!

יצא נדיר ופעם ראשונה הכנתי בולונז בעזרת המתכון הזה והכל נאכל וקיבלתי מלא מחמאות ! תודהההה ספיר דאלי, 18/04/2013 12:54:04

:)

יוצא ממש אבל ממש טעים!!!!! אלין, 22/03/2013 18:58:56

חיובית

אני עוד לא עשיתי אבל זה נראה ממש בסדר
מ ח, 24/01/2013 18:44:36

ספגטיני

נשמע טעיםם!! חחחחחח, 05/12/2012 09:58:45

קל מהיר וטעים

שלי, 22/11/2012 14:41:19

בולונז

אחד המתכונים איפה הייתם עד היוםם ממש מוצלחחח יוסי, 11/10/2012 14:46:31

יצא פגז

טעים מאוד , נראה לי עליתי קילו דניאל, 03/09/2012 22:32:46

ספגטי איך יצא:

יצא טעים 100מם הבשר והספגטי יאמיייייייי שווה לנסות לכול מי שלא ניסהההההה מימה, 12/08/2012 09:26:37

טעים רצח

ליגה עולמית אמיצי, 22/07/2012 17:51:47

שווה?

יצא טעים אני צריכה משהו טעים ומשביעה מירי, 16/07/2012 18:18:32

אחד הטעימים, מומלץ בחום!!

תבינו, אני בשלנית לא קטנה, מקבלת מחמאות על תבשילים בדרך כלל. בעלי והילדים אומרים טעים מאוד... תודה... וכד"ו
אך הפעם-- הם לא הפסיקו לשבח, להחמיא, ולומר תודה!!!!
הילדים והבעל התמכרו(וגם אני), 06/05/2012 08:20:00

טעים

הספגטי ארס לי את התאוון איכס אחרי האוכל ישר הלכתי להקי ספגטי, 08/04/2012 22:35:34

בולונז

קל וטעים זויה, 31/03/2012 16:44:17

יאמיייי

מתכון מעולה טעים וקל להכנה !! ויולטה, 18/03/2012 15:45:36

יצא מעולה!!!!! הכנתי כבר יותר מ7 פעמים וכל פעם מלק

מעולה חן, 16/03/2012 18:35:00

יצא מצוין

רון, 30/01/2012 11:56:31

המתכון של הבלונז

ההיתי מוסיף קצת יותר מלח,או מרק-עוף,ולעשות אותו טיפה יותר מלוח,ובסה"כ הוא מצוין. אבירם דויטש זהבי, 30/12/2011 16:54:20

ספגטי מעולה

אמאלהה ח״ח המתכון הזה והוא מתכון מנצח טעים מאוד (: מעין, 28/11/2011 20:04:21

פסטה

מעולה וקל להכנה מורן, 25/11/2011 20:49:08

פשוט,קל אבל טעים!!

פעם ראשונה שאני עושה בולונז (אני בן 14) אחלה מתכון קצת מתוק אבל בסה"כ טעים מאוד! צור, 11/11/2011 22:15:17

בולונז

מעולה !1 יצה טעים ראיה, 19/10/2011 14:06:17

מעולה!!!!

ורו, 11/10/2011 12:55:43

טעים עם קצת שינויים

עדיף להחליף את הקטשופ והרסק ב- 3-4 עגבניות עסיסיות וכפית רסק עגבניות, מומלץ להוסיף גם גמבה קצוצה דק דק אשת השף, 13/09/2011 13:54:35

ט ע י ם ביותר

יצא סוף
הילד שלי שהוא לא אכלן אכל
היה סוף
בשלנית 10, 15/08/2011 18:03:22

טעים גם בלי..

הגזר!!!! אור שוחמי, 09/08/2011 01:48:49

בלונז היה ......

טעים אבל אם הגזר לא היה טעים רויטל, 29/07/2011 12:00:40

אייזה טעייים !!

אני ממליצה לכל אחד להכין את הספגטי בולנז הזה ,יצא לי ממש טעיים ,וכל המשפחה נהנת לאכול זאת ביחד <3 מישל, 15/07/2011 20:19:49

הכנתי בדיוק כמו שכתוב ויצא...

מעולה עינת , 18/06/2011 20:22:43

ללא בשר זה לא בלונז אמיתי

סמוי, 15/06/2011 19:50:10

קל להכנה וממש טעים

אהבתי מאוד את קלות ההכנה, למרות שטיבלתי יותר מהרשום מעלה, ושמתי 2 שיני שום, שני גזרים מגורדים, יצא ממש ממש טעים,
אנשים אכלו 4 מנות!, אני מאמינה שזה מדבר בעד עצמו.
בתאבון והמון בריאות לכל עם ישראל.
לייה נמר, 18/05/2011 22:09:28

רע

לא טעים
הגכהג, 08/05/2011 18:24:02

טעים

בגדול מתכון פשוט וטעים
קצת שינויים אישיים שלי לפי הטעם:
עוד שניי שיני שום,רסק עגבניות במקום קטשופ וצ'ילי חריף(בכל זאת אני רגילה לאוכל המזרחי)
מומלץ בחום!!!!
פאני, 05/04/2011 15:31:19

נחמד עם שינויים

הכנתי ללא הסוכר והקטשופ. ואת הבצל והשום לא השחמתי. חשוב להשתמש בבשר איכותי. רועי, 13/03/2011 16:41:00

הילד נהנה וגם הבעל!!!

אומנם לא גירדתי גזר....(לא היה לי כוח)
אך הוספתי עגבנייה מגורדת וטיפה יותר ממאה גר' רסק.


יצא מאוד טעים.....
בפעם אחרת ננסה עם הגזר. ( :


בתיאבון!
ורד, 06/02/2011 10:05:21

מצויין

הוספתי קצת בזיליקום טרי ושום גבישי..
יצא מעולה!
קרן, 02/02/2011 14:52:53

מבשלים עם שניני ודני

למי שאוהב בישולים מעולים כמו של המתכון הזה כדאי לו להכנס לאתר מבשלים עם שניני ודני!!!!!!!!! עדי, 24/12/2010 12:52:24

ספגטי

אני מה אל המאכל הזה אריקה, 04/12/2010 19:21:18

אחלה בחלה!!!

אני הכנתי את זה למשפחה שלי ויצא מצוין!!!!אני ממליצה להוסיף קצת יין לבן יבש והמנה פצצה!!!
תודה רבהההה על המתכון....:)
אנונימית, 26/11/2010 11:39:17

מתכון קל וטעיםםםםםםם!!!!!

קל מאוד להכנה ולא לוקח הרבה זמן.
אני הכנתי בלי גזר ועדיין יצא מאוד טעים..
ממליצה בחום :)
מרינה, 22/11/2010 12:18:08

ממ

יצא נורא טעים כל משפחתי ליקקה את העצבאות
אופיר, 17/11/2010 17:01:33

לפני שמכינים חובה להכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכנתי הרגע את המתכון, לפני זה ישבתי המון על תגובות גולשים כדי לראות איך לשפר, בסוף הכנתי בדיוק כמו שכתוב, בלי שינויים- אבל בטעות שמתי את הבשר טחון אחרי שטיבלתי אותו לקציצות (ז"א עם בצל, פטרוזיליה, לחם, תבלין לקיצות, מרק עוף ועוד תבלינים..) והוא למרות זאת יצא מתכון טעים מ1 כנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 01/11/2010 12:03:30

מתכון קל וטעים

כל הכבוד גילעד דיין, 31/10/2010 10:44:46

מתכון משודרג

הוספתי יין אדום, קצת שמיר ובצל ירוק. יצא מעולה! לדעתי לא צריך סוכר כי הקטשופ מתוק. פלונית, 23/10/2010 15:26:49

מתכון מצוין

פשוט וקל להכנה.
הוספתי גם פלפל ועגבניות חתוכות, כמו כן עלי דפנה שהולכים טוב מאד עם בשר וקצת קינמון
שלומי, 22/10/2010 12:52:47

מתכן מצויין

עכשיו הכנתי לבעלי עם הצעות של חלק מהתגובות פה
הוספתי קצת גמבה ופפריקה ויצא אחלה
ד"א אני צמחונית והכנתי אותו דבר רק בלי הבשר, עם קצת קורנפלור ורוטב צ'ילי ויצא סוףףףף
תודה =)
אחלה מתכון, 11/10/2010 20:16:51

מתכון מצויין- ממליצה להוסיף צ'ילי גרוס חריף לאיזון

maki, 29/09/2010 14:43:18

יש להוסיף...

מעט פפריקה חריפה וחצי כף אבקת מרק עוף וזה ממש עושה הבדל, כי הרוטב יוצא מתוק מדי. פיצה, 26/08/2010 17:56:35

ואיפה הפרמזן פה?

זיו, 17/08/2010 05:41:50

מתכון מושלם!

ליאור, 13/08/2010 14:21:44

חמותי המירה את הגזר בגמבה אדומה וזה ממש היה טעים (

וגם לי לא נראה כ"כ הסוכר. בד"כ מוסיפים סוכר כשמשתמשים בעגבניות חיות-ניטרול החומציות שלהן... רעות, 30/07/2010 11:00:13

טעים מאוד!

אחלה מתכון,מהפעם הראשונה שהכנתי את המתכון הנ"ל אני לא מחליף אותו.טעים טעים טעים.(-: אייל, 28/07/2010 14:49:16

מי שלא טעם בולונז העשוי מעגבניות טריות

לא יודע מה זה בולונז אמיתי וטוב!!!!!, 14/07/2010 13:42:50

בזיליקום ואורגנו

מה פתאם קטשופ? מה לגזר ולתבשיל? חייבים לפורר את ה בשר לפירורים וכמוכן להוסיף בזיליקום (רצוי טרי) או אורגנו יבש . אני מוסיפה רבע כוס יין יבש . יוצא נפלא. דליה, 06/07/2010 11:13:04

:0)

הפגטי יצא לי מעולה...!!!! מומלץ
הוספתי קצת מרק עוף ואת 2 סוגי הפפריקה.. באמת מעולה!!!
מיטל, 30/06/2010 15:53:09

טגים

מדהים אחיאל, 22/06/2010 11:11:55

טיפ קטן

אני הייתי מוותרת על הסוכר ומוסיפה גם כוסברה קצוצה וקצת פלפל חריף יבש מנסיון זה טעים יותר. בעילום שם, 10/05/2010 16:07:25

נחמד...

יצא נחמד מאוד אבל צריך מעט משהו שיקפיץ את הטעמים הם דיי משעממים וצפויים..
לילך, 26/04/2010 09:33:21

שדרוג הבולונז

את הגזר אני מוסיפה חתוך לקוביות קטנות, שלא "ימהל" בבשר. בנוסף גם סלרי -שורש וגבעולים. הנוזלים- תוספת קטנה של יין לבן יבש מרימה את המנה מעלה. דרורה, 23/04/2010 17:46:25

לטלי., כנסי...

מה הקטע שהכנת בלי בשר אז זה לא בולונז הקטע של הבולונז זה בשר עינב, 17/04/2010 19:54:59

חוות דעת

אפשר להגיד שלא צריך להתעלף על האוכל הזה יש עוד הרבה דברים טעימים במקום אבל טעים לא רע
לי, 14/04/2010 19:06:27

טעים טעים.רק שאני הכנתי בלי בשר :).

טלי., 12/04/2010 10:51:11

יאמי

זה בולונז טעים מאוד !!! דנה, 06/04/2010 08:42:54

אחלה מתכון

מתכון מעולה, ממליצה לכולם. הדס, 19/03/2010 14:23:21

טעים לאוהבי אוכל מתקתק

יצא מאוד טעים אך מתקתק וזה אחרי שבמקום סוכר הוספתי מעט קינמון.
אאמץ את המתכון ובפעם הבאה אגרד חצי מכמות הגזר.
מיכל, 09/03/2010 11:27:33

בולונז הכי טעים שאכלתי

מתכון מעולה, הבולונז הכי טעים שאכלתי אי פעם. ממליץ לכולם. יבגני, 27/12/2009 18:24:49

בולונז

גזר מאיפה זה בא???!
איפה הפפריקה המתוקה איפה מרק עוף ?.
השף, 13/12/2009 18:06:03

בולונז

לא חובה להוסיף גזר,מעבר יצמא טעים מאוווווד ומומלץ באהבה ,ללא גזר. בתימית, 08/12/2009 14:17:09

המלצה

להוסיף קצת עגבניות קצוצות...


יצא מעולה..


יאמ יאמ
מהרי, 07/12/2009 20:33:55

משהו פה מאוד מוזר

זה ממש מוזר למה לשים סוכר וגזר אני לא האיתי ממליצה לשים את זה חיפשתי מתכון קצת יותר נורמלי חסוי, 27/11/2009 13:51:48

ספגטי בולונז

\האוכל יצא כול כך טעים שאין מילים בכדי לתאר תודה
שמחה , 09/11/2009 13:24:40

מה קשור גזר

יונית, 03/11/2009 00:27:00

WOW

יווו זה ממש טעים ואותי לא מעניין עים זה טעים או לא זה המתכון וזהו! ריקלין, 26/10/2009 19:01:42

מתוק מתוק!

זה יותר מדי מתוק במקום קטשופ רסק עגבניות! מה זה אנחנו אשכנזים???? לונה, 20/10/2009 15:30:56

תגובה על הבולונז

קודם כל , מה הגזר קשור ? ולמה שמים קטשופ ? הרי ספגטי בולונז זה הדבר היחיד שהילדים לא שמים בו קטשופ ! וגם לדעתי צריך לוותר על הגזר ובמקום זה למצוא ירק קצת יותר מעניין . לכן דירגתי 3 .

התוצאה : ככה-ככה , המתכון יכול להשקיע יותר .
חסוי, 29/08/2009 19:45:04

המתכון של רוית נראה יותר טוב!

קובי, 04/08/2009 22:44:17

בלי גזר ועם פחות רסק יוצא מדהים...

נופרוש., 24/07/2009 13:17:45

ספגטי

יצא לי אחלה בחלה טעיםםםםםם אוכלל טל, 21/07/2009 12:35:59

יצא מצויין

במקום קטשופ שלא היה לי שמתי עוד רסק עגבניות והוספתי גם כף יין אדום.
בקיצור - קל להכנה וטעים. המתכון הזה בהחלט הולך להצטרף לרפרטואר הקבוע שלי.
תודה!
רוני, 24/06/2009 20:34:40

גזר

גזר????????
מה קשור גירודי גזר לספגטי בולונז.
הלך כל הטעם של הבשר.
לילך, 18/06/2009 09:54:40

לא היית צריכה להסויף סוכר!!

במקום סוכר סמתי קינמון יצא טעים:) DX נדב המלך, 12/06/2009 17:29:20

קצת שינויים והכל מסתדר! :)

כרגע הרוטב מסמיך לו על הגז.. טעמתי ויצא מדהים!
לא שמתי את הגזר והסוכר, לפי דעתי המתיקות של הבשר מספיקה לפסטה.
הוספתי קצת רוזמרין ותבלינים לפי הטעם האישי.
מדהים!
דניאל :), 10/06/2009 12:53:08

הגזר מוסיף המון!הוא לא מורגש כי הוא נטמע ברוטב אבל

הבנות שלי מאד אוהבות כשאני מכינה את המתכון הזה.
אני מכינה אותו בדיוק כמו שכתוב ויוצא נפלא .
אחלה מתכון.
לילך, 20/05/2009 12:10:20

ספגטי ללא סוכר וללא גזר

מה קשור הגזר והסוכר, פרט לזה , זה מעולה.......................
כל המוסיף גורע...........................
אלמונית, 11/05/2009 13:16:17

הגזר הקטשופ והסוכר

הגזר הקטשופ והסוכר מיותרים
חוץ מזה הכל מצוין
מי שרוצה יכול לגוון בקצת פלפל חריף
אכלתי בלי הגזר הקטשופ והסוכר והיה מעולה
איזבל, 15/04/2009 04:44:13

טעיםםםםםםם:)נהנתי מכל ביס:)

טעים טעים טעים ושוב פעם טעים לי יותר מה להגיד!!! קוקי ילדת האוכל:), 20/03/2009 21:54:16

כבד

המתכון כבד קשה וגרוע מאוד
איילה, 18/03/2009 20:38:29

טעים

וואלה ניסתי זה מעולה
ניצן, 16/03/2009 16:12:35

בולונז

זה המתכון אצלנו בבית ,
כל שבוע אני מכינה את המתכון הזה , עבור בני משפחתי התוצאה מדהימה , טעימה ומזינה . כולם אוהבים , ותמיד מבקשים עוד P:

ואני מכפילה את כמות הרסק הקטשופ והמים , כי ככה אני אוהבת , חחח D:
((:, 14/03/2009 23:06:44

פשששששששש....

חן חן! רק חסר אורגנו ובזיליקום וזה כמעט המתכון שלנו במסעדה!!! שפית במסעדת איטליאנו, 12/03/2009 10:46:41

בולונז בתוספת הגזר!

לדעתי כדאי להוסיף תגזר בטיגון במיוחד זה מגיר טעם שחבל על הזמן ! לא שפית, 26/02/2009 21:21:36

שדרוג

ממליץ להוסיף 2-3 גרעיני ציפורן ולהוציא אותם לפני האכילה. משדרג באופן מדהים טוביה, 25/02/2009 13:20:06

שידרוג!!

אפשר במקום המים להוסיף כוס יי׳Ÿ אדום יבש להשבחת בטעם
וגם להוסיף לפני הוספת רסק העגבניות 3 עגבניות קלופות וקצוצות דק, לבשל מספר דקות ולהוסיף את רסק העגבניות

מתכו׳Ÿ מעולה
בני טוריקה, 09/02/2009 15:40:00

טעיםם!!!!

הבולונז יצא מעלף!!!D=
אבל הגזר ממש מיותרר!!!
קיקי!!(:
קיקי של קוקי, 06/02/2009 17:20:24

הקטשופ והגזר מיותר

לא טעים בכלל בכלל אהרוני, 20/01/2009 14:53:07

לא טעים

למה להתחכם עם הגזר הקטשופ וחולי.... *****, 15/01/2009 16:46:29

מעוולה !

מעווולה ! שיררר , 08/01/2009 15:21:08

טיפ חשוב!

לא מצויי׳Ÿ חשוב לתת לרסק עגבניות להתבשל בלי המים לפני אפילו קצת להישרף אחרת הוא לא יאבד את החמיצות כמה שיותר שום יותר טעים בלי הגזמה כמוב׳Ÿ גמבה חשוב לא ניסתי גזר אבל נשמע מעניי׳Ÿ! דור, 07/01/2009 12:29:05

יצא פשוט מושלם !! (:

ניני, 05/01/2009 14:08:41

הגזר והקטשופ מיותר

הבולונז שלי מוצלח גם בלעדיהם.
אני מוסיפה במקום 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות ואחת גדולה של עגבניות חתוכו (לעצלנים) או עגבניות טריות רכות ומתבלת אחרת.
שרה, 01/01/2009 11:15:55

בולונז

אני מכינה קציצות מבושלות ברסק עגבניות ואת מה שנשאר למחרת אני מועכת בתוך מחבת גדולה מוסיפה עוד קצת רסק ומעט מים ומבשלת כמה דקות .
בנפרד מבשלים את הספגטי כשהספגטי מוכ׳Ÿ שופכים מעליו את הבולונוז
טעים מאד בתאבו׳Ÿ
רננה, 18/12/2008 09:49:32

קטשופ

שימו קטשופ חריף שובר מתיקות ועדיי׳Ÿ מתאים לילדים ספי, 15/12/2008 12:58:35

תקראו.

אני לא ניסיתי אבל לפי המתכו׳Ÿ זה ניראה די טוב. אני חושבת שאת הגזר צריך לקצוץ ולהוסיף לבשר.
קטשופ לא צריך כי יש כבר רוטב עגבניות וסוכר גם לא צריך.
כזאתי שמבינה..., 12/12/2008 16:49:50

יצא פשוט מעולה!!!

אודליה, 07/12/2008 13:12:11

כמה טיפים לשדרוג...

להוסיף פפריקה אדומה, אורגנו ומרק עוף אבל הכי חשוב - בסוף הבישול להוסיף כפית דבש! הדבש סותר את החומציות של הרסק ומשדרג את הטעם. רוני, 06/12/2008 09:24:44

יאמי

זה הכי טעים בעולם רועי, 30/11/2008 16:02:17

ספגטי בולונז

מכינה את אותו המתכון רק ללא הגזר אך נשמע מעניין ננסה סלבי, 06/11/2008 18:49:21

ללא גזר ולהוסיף אורגנו

דבורה, 25/10/2008 08:43:09

יאמייי

מתכון ממש שווה מי שהמציא אותו גאון גם קליל וגם טעים... רחלי, 19/10/2008 10:25:35

יאמממי !

ממש טעייייים (:
אהבתי שהמתכון הזה כלכך פששוט
וגם כלכך טעיים , יאמממי [=
מומלץ לכל אלה שבאים אליהם
אורחייים עוד כממה דקות והם ממש ממהרים להכיין משו אזז זה ממש זה
ולאלה שסתם בא להם משו טעיייים
תוך כממה דקות ( =

סלייייחה שההודעה כלכך ארוככה
גממר חתימה טובה (:
3>
ליבתוווש_סטייל (:, 11/10/2008 19:05:31

יצא מעולה!!!

הכנתי את הפסטה יצא ממש מעולה!!!!!
שידרגתי קצת את המתכון ע"י הוספת אורגנו,בזיליקום,קמת טבסקו שנתן ממש טעם טוב.
ושמתי שלושה שיני שום,ובלי סוכר כי הקטשופ נותן גם ככה מתיקות.
סבטה, 17/09/2008 22:19:27

טעים

הספגטי הטעים ביותר שהכנתי. תמר, 28/08/2008 19:59:10

ימי

מאוד טעים אנומאמי , 07/08/2008 21:27:50

ספגטי בולונז

טעים מאודדדדד. אני מכינה את המתכון פעמיים בשבוע לא מוותרת חולה שרופה על בולונז תמיד.. שרית.א, 07/08/2008 13:35:54

מה הבעיה שלכם?

נכון, כל אחת ואחד מכם ניסה להראות את "יכולותיו המרשימות במטבח". אנחנו לא איטלקים וזה בסך הכל מתכון שמראה כיצד ניתן להכין ארוחה משביעה, מזינה וטעימה לילדים. ילדים לא יעריכו ואף לא יאהבו עלי דפנה ואגוז מוסקט?! ילדים אוהבים קטשופ! מה לעשות? אני בטוח שכל אחד ואחת מכן אוהבים קטשופט ובמיוחד שהייתם קטנים. אז, אנא ממכם, את הידע הקולינרי הרב גוני שלכם, תשמרו למטבח הביתי שלכם ולאורחים שמגיעים אליכם. מציאותי!, 25/07/2008 02:07:27

נשמע אחלה מתכון

אני ינסה את זה.. מה אני מפסידה תפסיקו להעביר ביקורת "כן טעים" "לא טעים" כל אחד מה שהוא אוהב אתם לא חייבים להעיר. אביה, 10/07/2008 19:23:47

מתכון מוצלח מאד אם כי

שפרתי מעט ע"י הוספת כמה שיני שום, 200 גרם רסק עגבניות, אגוז מוסקט ובזיליקום. סה"כ ענה על הציפיות!!! אמיר, 14/06/2008 22:20:38

אהבתי את קלות ההכנה ואת התוצאה

יופי של מתכון!
(כל אחד יכול להוסיף טעמים נוספים).
לילך, 25/05/2008 13:13:06

מתכון מנצח הילדים מתים על זה.

לא מוכנים לאכול אם אני מחליפה את המתכון. אגב, אני מכינה פסטה צדפים זה יותר מוצלח. ענת, 11/05/2008 13:03:24

פסטה בכלל....

צריך להיות אמן בשביל לקלקל ספגטי.
גם ספגטי עם גבינה בולגרית מגורדת. זה מעדן. גם ספגטי עם קינמון וסוכר זה טעים (ילדים מתים על זה).
ובולונז? כשהייתי באיטליה, תמיד הרגשתי את הטעם של האורגנו או הבזיליקום. כאן לא ראיתי זכר לזה. חבל
JUD, 03/05/2008 12:01:31

על טעם ועל ריח

הילדים שלי תמיד אומרים "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"...ואני מוסיפה וגם על צבע...אז אולי תפסיקו עם ההערות...אחרי הכל לכל אחד יש את המרשם המנצח שלו שאותו אוהבים בני המשפחה והוא / היא עצמם.
אגב קטשופ...הילדים שלי אוכלים ספגטי (לבן) עם קטשופ בלבד. הנה חסכתי לכם מתכון...ומי אמר שקטשופ זה לא בריא...תבדקו מול אוסם...
p, 10/04/2008 11:22:36

ללא גזר וללא סוכר

יצא טעים,
אך הגזר והסוכר קצת הרסו
(אולי לאשכנזים מביניכם)
קטשופ ?
טוב, זה שאלה של טעם
רונן, 15/03/2008 18:13:19

לא ממש בולונז

זה לא ממש בולונז. מי שחושב שזה בולונז טוב כנראה לא ממש אכל אוכל אטלקי טוב. בבולונז יש גם אגוז מוסקט. אומנם במקור אין אורגנו אבל אני באופן אישי אוהבת בזה אורגנו וגם יין. אין צורך בסוכר. פטרוזיליה אפשר לחתוך בכמות גדולה ולחלק אותה לשניים. חצי לשים עם הבצל והשום בטיגון הראשונה וחצי שני לפזר בסוף לפני ההגשה. פרמזן של תנובה לא רע. אבל עם כל הכבוד שום פרמזן הוא לא כמו פרמיג'נו רג'נו סילביה, 28/02/2008 02:05:16

לכל ה''שפים''

זה מתכון לילדים מתוך ספר של ילדים! תרגעו! ילדים אוהבים קטשופ ולא אוהבים חריף! לילוש, 04/01/2008 15:53:38

זו אולי הגרסא הפשוטה והמהירה יותר אבל לא בולונז אמ

בולונז אמיתי זה סלרי ופטרוזיליה ועלי דפנה ומה פתאום קטשופ?? ira, 12/12/2007 23:39:48

שתקו .

שתקו כווווווולם .
זה יצא מהממם D;
שייירע _ המלכה , 27/11/2007 14:12:56

טעים מאוד

הכנתי ויצא מאוד טעים שמוליק, 13/11/2007 13:18:57

אני דווקא לא אהבתי

היה מתוק מדי גם גזר וגם סוכר ?!
לא אהבתי בכלל הו לי בחילות אח"כ
חן, 12/11/2007 23:55:57

ספגטי בולונז

מעולה וקל הכנה גאולה כץ, 12/11/2007 14:21:59

נהנתי מכל ביס

נהנתי מכל ביס בתאל כהן, 31/10/2007 16:32:39

טעים ומזין

הגזר דוקא מוסיף טעם וקרוטן - אנטיאוקסידנט ששורד ואפילו נספג טוב יותר בגוף לאחר בישול. אני מוסיפה גם עגבניות קלופות וקצוצות.
אהוב מאוד על ילדתי.
יעל, 23/09/2007 20:03:22

ט ע י ם!!!

זהו מתכון הכי קלאסי שיש ומקורי ביותר[לפי דעתי]וזה יצא מזה טעים שווה לכם לנסות!!!!!!!!!!:)
עשיתי את זה ויצא ממש טעים ולא חסר כלום
+עם באלכם אתם יכולים להוסיף גם קצת אורגנו...
מישלושXD, 03/07/2007 17:25:09

ספגטי בלונז

אהבתי יצא ממש אבל ממש טוב היתלקקתי על זה יעלי, 08/06/2007 09:55:11

רוטב בולונז


לטגן בצל קצוץ ושום, להוסיף 1/4 ק"ג בשר בקר טחון (עדיף טרי) למעוך את הגושים לפירורים, כשהנוזלים התאדו להוסיף צנצנת רוטב ספגטי עם עשבי תיבול של אוסם, רסק עגבניות ויין אדום.
(אפשר להוסיף גם 2 עלי דפנה)

לבשל על אש חלשה עד שיתרכך.

טעים וקל להכנה. לא לשכוח להוסיף פרמזן מגורר בצלחת על המנה(פרמזן של תנובה, האחרים מדי חריפים לטעמיואם הם פרמזן לא טרי זה הורס לגמרי את האוכל)
רנה, 02/06/2007 14:54:15

בולונז


הגזר מקלקל את הטעם של הבולונז.
רינה, 02/06/2007 14:47:44

תוספת כוסברה יוסיף לטעם

דותן אגאי , 19/05/2007 22:33:59

אני אוהב לשים טיפות טבסקו

רון, 12/05/2007 14:10:34

ספגטי בולונז

קל להכנה ופשוט מצוין משה קרוננברג, 11/05/2007 10:04:59

ספגטי

יוצא מאוד טעים לוי עדן, 01/05/2007 23:39:54

בישול פסטה במיקרוגל

צר לי לחלוק על ענבל..:)
ניתן בהחלט לבשל ספגטי במיקרוגל
המתכון שמור אצלי !!!
:-)
הכל החל מנסיונות כשנגמר הגז..חחח
למדתי לנצל את יכולותיו הנשגבות של המיקרוגל ולהוציא ממנו ארוחות גורמה.
ואני אוהב לבשל.
ברק, 29/04/2007 21:10:52

ספגטי בולונז

הכנתי ,ויצא מאד טעים.
הגזר מוסיף המון{הוא לא מורגש כי הוא מתרכך אך מוסיף טעם} וגם הקטשופ,הילדות שלי אהבו -מומלץ בחום.
לילך, 29/03/2007 18:52:09

לשמעון - ספגטי במיקרוגל

לצערי אי אפשר להכין פסטה איטלקית במיקרוגל , להכנת פסטה צריך הרבה מים רותחים ובישול בכלי פתוח.
פתיתים, לעומת זאת, אפשר להכין במיקרו בכיף.
ענבל, 20/03/2007 09:56:57

במיקרוגל..

איך אחנו יכולים להכין ספגטי עם מיקרוגל
תודתי נתונה לך מראש..
(על התגובות :)
שמעון, 17/03/2007 13:37:11

לא משהו

אכלתי יותר טוב מזה אושר , 06/03/2007 01:23:02

ספגטי בולונז

גזר מיותר, על סמך ניסיון, כוס יין לבן ייבש להוסיף יחד עם רסק העגבניות והמיים משפר מאוד את התבשיל. אמנון הירשברג, 18/02/2007 08:36:12

די כבר עם ההתפלצפויות!

אחלה מתכון,אצלנו מלקקים את הצלחת!
מציעה עם 2 שיני שום ו-1/2 קילו בשר
נומושי, 03/02/2007 11:41:46

ספגטי משו משו;]

הכנתי את המתכון והוא ממש ממש אבל ממש טעים:]]
שווה לנסות :]
רויטלוש, 06/01/2007 14:39:47

בולונז

הכי מוצלח ביותר סוף הדרך רחלי אפרתי, 08/12/2006 09:39:28

חחחח

חחחחחח נכון בקשר לפסטהה חחחחח חן, 20/07/2006 11:40:04

הכנתי את המתכון והוא מעולה!

המתכון ממש טעים, מנסיון.
אבל לדעתי אפשר לוותר על הבשר וצריך להוסיף יותר שמן, אבל חוץ מזה הכל מ-ע-ו-ל-ה!!!
אוהבת ספגטי!, 04/06/2006 18:47:47

לבילי

בילי,
רקס עגבניות של אוסם כי זה אתר של אוסם!
-, 01/06/2006 17:50:39

דיייייייי!!!!!!!

מספיק להפחית ערך מהמתכון!!!!!!
זכותו לשים קטשופ ואפילו במבה!!! זה מתכון שלו מה הבעיה שלכם?!

אני אישית דווקא הכנתי פעם ספגטי עם קטשופ ויצא חבל על הזמן אזז..... אנחנו לא באיטליה גל אנחנו ישראלים אוהבי קטשופ...מה לעשות?!

אחלה מתכון!!!!
בנטי ת'מעצבן 'תי, 01/06/2006 15:54:24

בולונזזזזזז

אני מסכים עם הקביעות שזה יצא מתוק מדיי כלומר אפשר לוותר על הקטשופ ולהפחית בסוכר את הגזר להקפיד לגרד בחורים הקטנים ביותר של הפומפיה יוסי ב., 30/05/2006 23:33:13

זה מאד חובבני

איפה כל התבלינים שמאפינים ספגטי?
בזיליקום ואורגנו ..............
וקטשופ????????????????
טבח, 30/05/2006 16:48:28

ספגטי בולונז

מעדן, פשוט וקל להכנה
בתאבון
נחמני אילנית, 24/05/2006 15:13:12

ספגטי בולונז

המתכון יצא לי מעולה פעם ראשונה בחיים שלי שאני מנסה לבשל לבד אבי, 10/05/2006 11:53:51

טעיםםם ==> רצח

שמעו חברייה הכנתי את זה היום כולם אכלו ולא נשאר כללוםם אני אומרת לךספגטי בולונז טעים רצחח שווה להכיןן ניצוששש, 02/05/2006 16:11:55

בולונז

א. ג'אקומו צודק,למה קטשופ ?זה לא
"מק-דונלנד"
ב. גזר בהחלט כלול ברטבים האיטלקיים האוטנטיים .....בדוק.
איציק ל., 06/04/2006 21:14:30

לגבי הקטשופ...

לא ניסיתי להכין עדיין, אבל קראתי את התגובות ויש לי הערה: חשבתם אולי על זה שזה מתוך מדור של בישול לילדים! ואולי בגלל זה הקטשופ??? ה', 22/03/2006 11:54:51

ספגטי יש לכם מה לילמוד

הרסתם את הספגטי עם הקטשופ וכל מיניי תוספות מוזרות הפשוט והמקורי הכי הכי טעים .ואם תבקשו את המתכון ??....לא מגלה.... ירון , 18/03/2006 23:34:51

באמת בחשול זה קול

אני גם רוצה להבין הרי אם איטלקי היה שומע שמישהו מוסיף קטשופ שזה משהו מעובד הוא היה מתחלחל אבוי לנו בבקשה המנעו מלהכניס את הדבר הזה למשהו שהוא איטלקי . גל, 17/03/2006 15:31:59

מה הקשר גזר באמת!

11/3/06 שעה 11:10 הדס, 11/03/2006 11:10:51

איפה התבלינים?

מה שנותן את הטעם לרוטב אלו התבלינים, איפה האורגנו, פלפל שחור ועוד?
ולמה רסק עגבניות של אוסם?
למה לא לרסק עגבניות טריות?
זה עושה את ההבדל
בילי, 09/03/2006 00:40:47

הגזר מיותר!

המתכון טעים ומוצלח ללא הגזר. אורלי, 02/03/2006 20:20:33

הגזר מיותר!

המתכון טעים ומוצלח ללא הגזר. אורלי, 02/03/2006 20:19:36

תגובה לג'אקומו - קטשופ

כל מתכון של פסטה צריך לדבוק במקור האיטלקי?
מותר לנו קצת לסטות מהחוקים לפעמים, לא?
ענבל, 02/03/2006 10:07:36

לבולונז אשכנזי

הגזר כן (!) שייך לרוטב בולונז ותמצא אותו בכל מתכון נכון לרוטב הזה. ג'אקומו, 28/02/2006 13:33:43

מה פתאום קטשופ?

קטשופ? זה היה מעורר באיטליה פרצי צחוק אדירים.
ובנוסף, המתכון המקורי הוא ספגטי בולונז ולא ספגטיני ואין שום סיבה לשנות.
ספגטיני הם דקים מדי והופכים ל"סמרטוטיים" כאשר הם עומדים מעט עם הרוטב.
ג'אקומו, 28/02/2006 13:32:47

לא רע

הכנתי את הבולונז, אני ממליצה לשים יותר שום (לפחות 3 שיני שום) אחרת יוצא מתוק מדי. וגם לשים לפחות 500 גרם בשר טחון כי 300 לא מספיק לחבילת ספגטי שלמה.
בסך הכל לאחר השיפורים היה טעים ואהבו את זה אצלי בבית. בתיאבון!!
תמי, 21/02/2006 18:22:05

בולונז אשכנזי

הגזר לא קשור לבולונז,בצל אחד לא מספיק ובטח שלא שן שום אחת,השמן זית מאוד דומיננטי ולא מתאים,אפשר להוסיף אבקת מרק עוף גיא, 06/02/2006 22:56:31

הצלחה

הספגטי יצא מצויין, טעים מאד. מתכון פשוט וקל להכנה, בלי תוספות מוזרות. ויקי, 03/02/2006 11:26:41

ספגטי

טעים ונעים שולי, 22/01/2006 23:22:16

ספגטי חביב!!!

ספגטי לא רע בכלל אך בהחלט לא מדהים. הרוטב מתוק מידי וכמות הספגטי (חבילה שלמה) מוגזמת.
יונית, 17/01/2006 14:43:23

ספגטי מעולה

הכנתי את הספגטי.
הדבר היחידי שלא שמתי הוא: גזר.
התגובות: "זה הספגטי הכי טעים שאכלתי בחיים שלי".
מעולה.
חני, 11/01/2006 14:56:40