מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ילדים

ספגטי בולונז

דירוג הגולשים
ספגטי בולונז

מצרכים

מתוך "בישול זה קול"

ל- 4 מנות:
1 בצל בינוני קלוף
1 שן שום קלופה
1 גזר קלוף
3 כפות שמן זית
300 גרם בשר בקר טחון
100 ג’ רסק עגבניות עסיס
3 כפות קטשופ אסם
1 כוס מים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל
1 כפית סוכר
1 חבילת ספגטיני אסם פרפקטו

ציוד:
קרש חיתוך
סכין חדה
מגררת
צלחת
סיר שטוח עם מכסה
מזלג
כף
כף עץ
כוס מדידה
סיר
מסננת לפסטה
4 קערות הגשה

אופן ההכנה

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.

2. שופכים את השמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבבים שוב.

5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

6. בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.

7. מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ספגטי בולונז

כיצד אתה מדרג את המתכון - ספגטי בולונז?
דרג:

הצביעו: 1982 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

פסטה

מעולה ... אהבתי :) חלא, 5/18/2015 12:29:31 PM

טעים טעים טעים

יצא מעולה!!! אני ממליצה לכולם להכין! נהנים מכל ביס ! קמילה, 5/13/2014 10:22:39 AM

סוג הבשר

האים אפשר עם בשר עוף טחון? יהודית, 2/24/2014 11:41:39 PM

בולונז

יצא פצצה יואל, 2/7/2014 10:41:11 AM

חייבים עם בשר?

אם אעשה בלי זה משנה את הכמויות של יתר המצרכים? נטלי, 2/6/2014 12:42:41 PM

טעים

מאוד טעים בלי הגזר יותר טוב אבל נפלא נורית לחיאני, 2/4/2014 3:00:38 PM

טעים

הכנתי ויצא מאלףףףףףףףףףף נעה, 2/3/2014 1:17:24 PM

מומלץ טעים מאוד

טעים מאוד עדינה, 1/14/2014 10:26:38 PM

פצצה

יצא פשוט מדהים...מתכון מעולה
תאירוש, 1/7/2014 2:56:20 PM

טעים מאוד

מתכון מעולה ! הילה, 12/24/2013 9:45:55 AM

מצוין

זה יצא מטורף אלעזר, 12/4/2013 12:51:02 PM

קטשוווופ???

לא אהבתי את המתכון , ממתי צריך להוסיף לפסטה תוך כדיי בישול קטשופ ?? רוני , 11/23/2013 11:38:57 AM

מעולה!

פשוט וטעים! אלעד, 11/21/2013 6:00:13 PM

ספגטי

ממש טעים ורד, 11/18/2013 1:34:13 PM

נחמד

אני מכין\נה את זה אנונימס, 11/14/2013 1:51:42 PM

ספגטי

שמים ככה את הבשר ? ?????????, 11/12/2013 7:32:26 PM

ספגטי

פשוט טעיםםם לילי, 10/25/2013 9:20:57 PM

טעים

טעים מאוד חסוי, 10/21/2013 3:00:46 PM

טעים מאד

בישלתי בדיוק לפי המתכון. פשוט וטעים. )) בלה, 10/20/2013 1:21:20 AM

הוספתי אורגנו, עגבניות טריות ופפריקה חריפה, בזיליק

יצא טעים מאוד!! קיבלתי מחמאות. קל להכנה, מתכון מצויין! רוסלנה, 10/7/2013 7:16:34 AM

מאוד פשוט אבל לא כ״כ טעים

ההכנה מאוד קלה אבל זה לא הכי טעים. מתאים לילדים שלא בררנים יותר מידי יוסי, 9/27/2013 11:40:23 AM

יצא מעולה, תודה רבה

פחדתי בהתחלה, ויצא מצויין,
תודה רבה.
הוספתי אורגנו ובזיליקום מעט ויצא טעים
מלי, 8/29/2013 10:23:10 PM

ט ע י ם

פעם ראשונה שהכנתי ויצא טעים ברמות ולכן אני מכינה את זה עם המתכון שוב ושוב ... מתכון קל וטעים :) אוראל , 8/14/2013 1:18:22 PM

טעים טעים

פעם ראשונה הכנתי ויצא מושלם !!!! ריטה, 7/9/2013 2:12:53 PM

..

אני הולך להכין ..מקווה יצא טעים ! (: מיספר 1, 6/20/2013 8:30:53 AM

שווה

יוצא רוטב איכותי, מקבל מלא מחמאות
שווה שווה שווה....
טיפ לשידרוג, להוסיף מעט עלי בזיליקום טריים וכפית סחוג אדום מומלץ של זהבי....
Wavelight, 5/17/2013 2:17:46 PM

ואווו!!

יצא נדיר ופעם ראשונה הכנתי בולונז בעזרת המתכון הזה והכל נאכל וקיבלתי מלא מחמאות ! תודהההה ספיר דאלי, 4/18/2013 12:54:04 PM

:)

יוצא ממש אבל ממש טעים!!!!! אלין, 3/22/2013 6:58:56 PM

חיובית

אני עוד לא עשיתי אבל זה נראה ממש בסדר
מ ח, 1/24/2013 6:44:36 PM

ספגטיני

נשמע טעיםם!! חחחחחח, 12/5/2012 9:58:45 AM

קל מהיר וטעים

שלי, 11/22/2012 2:41:19 PM

בולונז

אחד המתכונים איפה הייתם עד היוםם ממש מוצלחחח יוסי, 10/11/2012 2:46:31 PM

יצא פגז

טעים מאוד , נראה לי עליתי קילו דניאל, 9/3/2012 10:32:46 PM

ספגטי איך יצא:

יצא טעים 100מם הבשר והספגטי יאמיייייייי שווה לנסות לכול מי שלא ניסהההההה מימה, 8/12/2012 9:26:37 AM

טעים רצח

ליגה עולמית אמיצי, 7/22/2012 5:51:47 PM

שווה?

יצא טעים אני צריכה משהו טעים ומשביעה מירי, 7/16/2012 6:18:32 PM

אחד הטעימים, מומלץ בחום!!

תבינו, אני בשלנית לא קטנה, מקבלת מחמאות על תבשילים בדרך כלל. בעלי והילדים אומרים טעים מאוד... תודה... וכד"ו
אך הפעם-- הם לא הפסיקו לשבח, להחמיא, ולומר תודה!!!!
הילדים והבעל התמכרו(וגם אני), 5/6/2012 8:20:00 AM

טעים

הספגטי ארס לי את התאוון איכס אחרי האוכל ישר הלכתי להקי ספגטי, 4/8/2012 10:35:34 PM

בולונז

קל וטעים זויה, 3/31/2012 4:44:17 PM

יאמיייי

מתכון מעולה טעים וקל להכנה !! ויולטה, 3/18/2012 3:45:36 PM

יצא מעולה!!!!! הכנתי כבר יותר מ7 פעמים וכל פעם מלק

מעולה חן, 3/16/2012 6:35:00 PM

יצא מצוין

רון, 1/30/2012 11:56:31 AM

המתכון של הבלונז

ההיתי מוסיף קצת יותר מלח,או מרק-עוף,ולעשות אותו טיפה יותר מלוח,ובסה"כ הוא מצוין. אבירם דויטש זהבי, 12/30/2011 4:54:20 PM

ספגטי מעולה

אמאלהה ח״ח המתכון הזה והוא מתכון מנצח טעים מאוד (: מעין, 11/28/2011 8:04:21 PM

פסטה

מעולה וקל להכנה מורן, 11/25/2011 8:49:08 PM

פשוט,קל אבל טעים!!

פעם ראשונה שאני עושה בולונז (אני בן 14) אחלה מתכון קצת מתוק אבל בסה"כ טעים מאוד! צור, 11/11/2011 10:15:17 PM

בולונז

מעולה !1 יצה טעים ראיה, 10/19/2011 2:06:17 PM

מעולה!!!!

ורו, 10/11/2011 12:55:43 PM

טעים עם קצת שינויים

עדיף להחליף את הקטשופ והרסק ב- 3-4 עגבניות עסיסיות וכפית רסק עגבניות, מומלץ להוסיף גם גמבה קצוצה דק דק אשת השף, 9/13/2011 1:54:35 PM

ט ע י ם ביותר

יצא סוף
הילד שלי שהוא לא אכלן אכל
היה סוף
בשלנית 10, 8/15/2011 6:03:22 PM

טעים גם בלי..

הגזר!!!! אור שוחמי, 8/9/2011 1:48:49 AM

בלונז היה ......

טעים אבל אם הגזר לא היה טעים רויטל, 7/29/2011 12:00:40 PM

אייזה טעייים !!

אני ממליצה לכל אחד להכין את הספגטי בולנז הזה ,יצא לי ממש טעיים ,וכל המשפחה נהנת לאכול זאת ביחד <3 מישל, 7/15/2011 8:19:49 PM

הכנתי בדיוק כמו שכתוב ויצא...

מעולה עינת , 6/18/2011 8:22:43 PM

ללא בשר זה לא בלונז אמיתי

סמוי, 6/15/2011 7:50:10 PM

קל להכנה וממש טעים

אהבתי מאוד את קלות ההכנה, למרות שטיבלתי יותר מהרשום מעלה, ושמתי 2 שיני שום, שני גזרים מגורדים, יצא ממש ממש טעים,
אנשים אכלו 4 מנות!, אני מאמינה שזה מדבר בעד עצמו.
בתאבון והמון בריאות לכל עם ישראל.
לייה נמר, 5/18/2011 10:09:28 PM

רע

לא טעים
הגכהג, 5/8/2011 6:24:02 PM

טעים

בגדול מתכון פשוט וטעים
קצת שינויים אישיים שלי לפי הטעם:
עוד שניי שיני שום,רסק עגבניות במקום קטשופ וצ'ילי חריף(בכל זאת אני רגילה לאוכל המזרחי)
מומלץ בחום!!!!
פאני, 4/5/2011 3:31:19 PM

נחמד עם שינויים

הכנתי ללא הסוכר והקטשופ. ואת הבצל והשום לא השחמתי. חשוב להשתמש בבשר איכותי. רועי, 3/13/2011 4:41:00 PM

הילד נהנה וגם הבעל!!!

אומנם לא גירדתי גזר....(לא היה לי כוח)
אך הוספתי עגבנייה מגורדת וטיפה יותר ממאה גר' רסק.


יצא מאוד טעים.....
בפעם אחרת ננסה עם הגזר. ( :


בתיאבון!
ורד, 2/6/2011 10:05:21 AM

מצויין

הוספתי קצת בזיליקום טרי ושום גבישי..
יצא מעולה!
קרן, 2/2/2011 2:52:53 PM

מבשלים עם שניני ודני

למי שאוהב בישולים מעולים כמו של המתכון הזה כדאי לו להכנס לאתר מבשלים עם שניני ודני!!!!!!!!! עדי, 12/24/2010 12:52:24 PM

ספגטי

אני מה אל המאכל הזה אריקה, 12/4/2010 7:21:18 PM

אחלה בחלה!!!

אני הכנתי את זה למשפחה שלי ויצא מצוין!!!!אני ממליצה להוסיף קצת יין לבן יבש והמנה פצצה!!!
תודה רבהההה על המתכון....:)
אנונימית, 11/26/2010 11:39:17 AM

מתכון קל וטעיםםםםםםם!!!!!

קל מאוד להכנה ולא לוקח הרבה זמן.
אני הכנתי בלי גזר ועדיין יצא מאוד טעים..
ממליצה בחום :)
מרינה, 11/22/2010 12:18:08 PM

ממ

יצא נורא טעים כל משפחתי ליקקה את העצבאות
אופיר, 11/17/2010 5:01:33 PM

לפני שמכינים חובה להכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכנתי הרגע את המתכון, לפני זה ישבתי המון על תגובות גולשים כדי לראות איך לשפר, בסוף הכנתי בדיוק כמו שכתוב, בלי שינויים- אבל בטעות שמתי את הבשר טחון אחרי שטיבלתי אותו לקציצות (ז"א עם בצל, פטרוזיליה, לחם, תבלין לקיצות, מרק עוף ועוד תבלינים..) והוא למרות זאת יצא מתכון טעים מ1 כנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 11/1/2010 12:03:30 PM

מתכון קל וטעים

כל הכבוד גילעד דיין, 10/31/2010 10:44:46 AM

מתכון משודרג

הוספתי יין אדום, קצת שמיר ובצל ירוק. יצא מעולה! לדעתי לא צריך סוכר כי הקטשופ מתוק. פלונית, 10/23/2010 3:26:49 PM

מתכון מצוין

פשוט וקל להכנה.
הוספתי גם פלפל ועגבניות חתוכות, כמו כן עלי דפנה שהולכים טוב מאד עם בשר וקצת קינמון
שלומי, 10/22/2010 12:52:47 PM

מתכן מצויין

עכשיו הכנתי לבעלי עם הצעות של חלק מהתגובות פה
הוספתי קצת גמבה ופפריקה ויצא אחלה
ד"א אני צמחונית והכנתי אותו דבר רק בלי הבשר, עם קצת קורנפלור ורוטב צ'ילי ויצא סוףףףף
תודה =)
אחלה מתכון, 10/11/2010 8:16:51 PM

מתכון מצויין- ממליצה להוסיף צ'ילי גרוס חריף לאיזון

maki, 9/29/2010 2:43:18 PM

יש להוסיף...

מעט פפריקה חריפה וחצי כף אבקת מרק עוף וזה ממש עושה הבדל, כי הרוטב יוצא מתוק מדי. פיצה, 8/26/2010 5:56:35 PM

ואיפה הפרמזן פה?

זיו, 8/17/2010 5:41:50 AM

מתכון מושלם!

ליאור, 8/13/2010 2:21:44 PM

חמותי המירה את הגזר בגמבה אדומה וזה ממש היה טעים (

וגם לי לא נראה כ"כ הסוכר. בד"כ מוסיפים סוכר כשמשתמשים בעגבניות חיות-ניטרול החומציות שלהן... רעות, 7/30/2010 11:00:13 AM

טעים מאוד!

אחלה מתכון,מהפעם הראשונה שהכנתי את המתכון הנ"ל אני לא מחליף אותו.טעים טעים טעים.(-: אייל, 7/28/2010 2:49:16 PM

מי שלא טעם בולונז העשוי מעגבניות טריות

לא יודע מה זה בולונז אמיתי וטוב!!!!!, 7/14/2010 1:42:50 PM

בזיליקום ואורגנו

מה פתאם קטשופ? מה לגזר ולתבשיל? חייבים לפורר את ה בשר לפירורים וכמוכן להוסיף בזיליקום (רצוי טרי) או אורגנו יבש . אני מוסיפה רבע כוס יין יבש . יוצא נפלא. דליה, 7/6/2010 11:13:04 AM

:0)

הפגטי יצא לי מעולה...!!!! מומלץ
הוספתי קצת מרק עוף ואת 2 סוגי הפפריקה.. באמת מעולה!!!
מיטל, 6/30/2010 3:53:09 PM

טגים

מדהים אחיאל, 6/22/2010 11:11:55 AM

טיפ קטן

אני הייתי מוותרת על הסוכר ומוסיפה גם כוסברה קצוצה וקצת פלפל חריף יבש מנסיון זה טעים יותר. בעילום שם, 5/10/2010 4:07:25 PM

נחמד...

יצא נחמד מאוד אבל צריך מעט משהו שיקפיץ את הטעמים הם דיי משעממים וצפויים..
לילך, 4/26/2010 9:33:21 AM

שדרוג הבולונז

את הגזר אני מוסיפה חתוך לקוביות קטנות, שלא "ימהל" בבשר. בנוסף גם סלרי -שורש וגבעולים. הנוזלים- תוספת קטנה של יין לבן יבש מרימה את המנה מעלה. דרורה, 4/23/2010 5:46:25 PM

לטלי., כנסי...

מה הקטע שהכנת בלי בשר אז זה לא בולונז הקטע של הבולונז זה בשר עינב, 4/17/2010 7:54:59 PM

חוות דעת

אפשר להגיד שלא צריך להתעלף על האוכל הזה יש עוד הרבה דברים טעימים במקום אבל טעים לא רע
לי, 4/14/2010 7:06:27 PM

טעים טעים.רק שאני הכנתי בלי בשר :).

טלי., 4/12/2010 10:51:11 AM

יאמי

זה בולונז טעים מאוד !!! דנה, 4/6/2010 8:42:54 AM

אחלה מתכון

מתכון מעולה, ממליצה לכולם. הדס, 3/19/2010 2:23:21 PM

טעים לאוהבי אוכל מתקתק

יצא מאוד טעים אך מתקתק וזה אחרי שבמקום סוכר הוספתי מעט קינמון.
אאמץ את המתכון ובפעם הבאה אגרד חצי מכמות הגזר.
מיכל, 3/9/2010 11:27:33 AM

בולונז הכי טעים שאכלתי

מתכון מעולה, הבולונז הכי טעים שאכלתי אי פעם. ממליץ לכולם. יבגני, 12/27/2009 6:24:49 PM

בולונז

גזר מאיפה זה בא???!
איפה הפפריקה המתוקה איפה מרק עוף ?.
השף, 12/13/2009 6:06:03 PM

בולונז

לא חובה להוסיף גזר,מעבר יצמא טעים מאוווווד ומומלץ באהבה ,ללא גזר. בתימית, 12/8/2009 2:17:09 PM

המלצה

להוסיף קצת עגבניות קצוצות...


יצא מעולה..


יאמ יאמ
מהרי, 12/7/2009 8:33:55 PM

משהו פה מאוד מוזר

זה ממש מוזר למה לשים סוכר וגזר אני לא האיתי ממליצה לשים את זה חיפשתי מתכון קצת יותר נורמלי חסוי, 11/27/2009 1:51:48 PM

ספגטי בולונז

\האוכל יצא כול כך טעים שאין מילים בכדי לתאר תודה
שמחה , 11/9/2009 1:24:40 PM

מה קשור גזר

יונית, 11/3/2009 12:27:00 AM

WOW

יווו זה ממש טעים ואותי לא מעניין עים זה טעים או לא זה המתכון וזהו! ריקלין, 10/26/2009 7:01:42 PM

מתוק מתוק!

זה יותר מדי מתוק במקום קטשופ רסק עגבניות! מה זה אנחנו אשכנזים???? לונה, 10/20/2009 3:30:56 PM

תגובה על הבולונז

קודם כל , מה הגזר קשור ? ולמה שמים קטשופ ? הרי ספגטי בולונז זה הדבר היחיד שהילדים לא שמים בו קטשופ ! וגם לדעתי צריך לוותר על הגזר ובמקום זה למצוא ירק קצת יותר מעניין . לכן דירגתי 3 .

התוצאה : ככה-ככה , המתכון יכול להשקיע יותר .
חסוי, 8/29/2009 7:45:04 PM

המתכון של רוית נראה יותר טוב!

קובי, 8/4/2009 10:44:17 PM

בלי גזר ועם פחות רסק יוצא מדהים...

נופרוש., 7/24/2009 1:17:45 PM

ספגטי

יצא לי אחלה בחלה טעיםםםםםם אוכלל טל, 7/21/2009 12:35:59 PM

יצא מצויין

במקום קטשופ שלא היה לי שמתי עוד רסק עגבניות והוספתי גם כף יין אדום.
בקיצור - קל להכנה וטעים. המתכון הזה בהחלט הולך להצטרף לרפרטואר הקבוע שלי.
תודה!
רוני, 6/24/2009 8:34:40 PM

גזר

גזר????????
מה קשור גירודי גזר לספגטי בולונז.
הלך כל הטעם של הבשר.
לילך, 6/18/2009 9:54:40 AM

לא היית צריכה להסויף סוכר!!

במקום סוכר סמתי קינמון יצא טעים:) DX נדב המלך, 6/12/2009 5:29:20 PM

קצת שינויים והכל מסתדר! :)

כרגע הרוטב מסמיך לו על הגז.. טעמתי ויצא מדהים!
לא שמתי את הגזר והסוכר, לפי דעתי המתיקות של הבשר מספיקה לפסטה.
הוספתי קצת רוזמרין ותבלינים לפי הטעם האישי.
מדהים!
דניאל :), 6/10/2009 12:53:08 PM

הגזר מוסיף המון!הוא לא מורגש כי הוא נטמע ברוטב אבל

הבנות שלי מאד אוהבות כשאני מכינה את המתכון הזה.
אני מכינה אותו בדיוק כמו שכתוב ויוצא נפלא .
אחלה מתכון.
לילך, 5/20/2009 12:10:20 PM

ספגטי ללא סוכר וללא גזר

מה קשור הגזר והסוכר, פרט לזה , זה מעולה.......................
כל המוסיף גורע...........................
אלמונית, 5/11/2009 1:16:17 PM

הגזר הקטשופ והסוכר

הגזר הקטשופ והסוכר מיותרים
חוץ מזה הכל מצוין
מי שרוצה יכול לגוון בקצת פלפל חריף
אכלתי בלי הגזר הקטשופ והסוכר והיה מעולה
איזבל, 4/15/2009 4:44:13 AM

טעיםםםםםםם:)נהנתי מכל ביס:)

טעים טעים טעים ושוב פעם טעים לי יותר מה להגיד!!! קוקי ילדת האוכל:), 3/20/2009 9:54:16 PM

כבד

המתכון כבד קשה וגרוע מאוד
איילה, 3/18/2009 8:38:29 PM

טעים

וואלה ניסתי זה מעולה
ניצן, 3/16/2009 4:12:35 PM

בולונז

זה המתכון אצלנו בבית ,
כל שבוע אני מכינה את המתכון הזה , עבור בני משפחתי התוצאה מדהימה , טעימה ומזינה . כולם אוהבים , ותמיד מבקשים עוד P:

ואני מכפילה את כמות הרסק הקטשופ והמים , כי ככה אני אוהבת , חחח D:
((:, 3/14/2009 11:06:44 PM

פשששששששש....

חן חן! רק חסר אורגנו ובזיליקום וזה כמעט המתכון שלנו במסעדה!!! שפית במסעדת איטליאנו, 3/12/2009 10:46:41 AM

בולונז בתוספת הגזר!

לדעתי כדאי להוסיף תגזר בטיגון במיוחד זה מגיר טעם שחבל על הזמן ! לא שפית, 2/26/2009 9:21:36 PM

שדרוג

ממליץ להוסיף 2-3 גרעיני ציפורן ולהוציא אותם לפני האכילה. משדרג באופן מדהים טוביה, 2/25/2009 1:20:06 PM

שידרוג!!

אפשר במקום המים להוסיף כוס יי׳Ÿ אדום יבש להשבחת בטעם
וגם להוסיף לפני הוספת רסק העגבניות 3 עגבניות קלופות וקצוצות דק, לבשל מספר דקות ולהוסיף את רסק העגבניות

מתכו׳Ÿ מעולה
בני טוריקה, 2/9/2009 3:40:00 PM

טעיםם!!!!

הבולונז יצא מעלף!!!D=
אבל הגזר ממש מיותרר!!!
קיקי!!(:
קיקי של קוקי, 2/6/2009 5:20:24 PM

הקטשופ והגזר מיותר

לא טעים בכלל בכלל אהרוני, 1/20/2009 2:53:07 PM

לא טעים

למה להתחכם עם הגזר הקטשופ וחולי.... *****, 1/15/2009 4:46:29 PM

מעוולה !

מעווולה ! שיררר , 1/8/2009 3:21:08 PM

טיפ חשוב!

לא מצויי׳Ÿ חשוב לתת לרסק עגבניות להתבשל בלי המים לפני אפילו קצת להישרף אחרת הוא לא יאבד את החמיצות כמה שיותר שום יותר טעים בלי הגזמה כמוב׳Ÿ גמבה חשוב לא ניסתי גזר אבל נשמע מעניי׳Ÿ! דור, 1/7/2009 12:29:05 PM

יצא פשוט מושלם !! (:

ניני, 1/5/2009 2:08:41 PM

הגזר והקטשופ מיותר

הבולונז שלי מוצלח גם בלעדיהם.
אני מוסיפה במקום 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות ואחת גדולה של עגבניות חתוכו (לעצלנים) או עגבניות טריות רכות ומתבלת אחרת.
שרה, 1/1/2009 11:15:55 AM

בולונז

אני מכינה קציצות מבושלות ברסק עגבניות ואת מה שנשאר למחרת אני מועכת בתוך מחבת גדולה מוסיפה עוד קצת רסק ומעט מים ומבשלת כמה דקות .
בנפרד מבשלים את הספגטי כשהספגטי מוכ׳Ÿ שופכים מעליו את הבולונוז
טעים מאד בתאבו׳Ÿ
רננה, 12/18/2008 9:49:32 AM

קטשופ

שימו קטשופ חריף שובר מתיקות ועדיי׳Ÿ מתאים לילדים ספי, 12/15/2008 12:58:35 PM

תקראו.

אני לא ניסיתי אבל לפי המתכו׳Ÿ זה ניראה די טוב. אני חושבת שאת הגזר צריך לקצוץ ולהוסיף לבשר.
קטשופ לא צריך כי יש כבר רוטב עגבניות וסוכר גם לא צריך.
כזאתי שמבינה..., 12/12/2008 4:49:50 PM

יצא פשוט מעולה!!!

אודליה, 12/7/2008 1:12:11 PM

כמה טיפים לשדרוג...

להוסיף פפריקה אדומה, אורגנו ומרק עוף אבל הכי חשוב - בסוף הבישול להוסיף כפית דבש! הדבש סותר את החומציות של הרסק ומשדרג את הטעם. רוני, 12/6/2008 9:24:44 AM

יאמי

זה הכי טעים בעולם רועי, 11/30/2008 4:02:17 PM

ספגטי בולונז

מכינה את אותו המתכון רק ללא הגזר אך נשמע מעניין ננסה סלבי, 11/6/2008 6:49:21 PM

ללא גזר ולהוסיף אורגנו

דבורה, 10/25/2008 8:43:09 AM

יאמייי

מתכון ממש שווה מי שהמציא אותו גאון גם קליל וגם טעים... רחלי, 10/19/2008 10:25:35 AM

יאמממי !

ממש טעייייים (:
אהבתי שהמתכון הזה כלכך פששוט
וגם כלכך טעיים , יאמממי [=
מומלץ לכל אלה שבאים אליהם
אורחייים עוד כממה דקות והם ממש ממהרים להכיין משו אזז זה ממש זה
ולאלה שסתם בא להם משו טעיייים
תוך כממה דקות ( =

סלייייחה שההודעה כלכך ארוככה
גממר חתימה טובה (:
3>
ליבתוווש_סטייל (:, 10/11/2008 7:05:31 PM

יצא מעולה!!!

הכנתי את הפסטה יצא ממש מעולה!!!!!
שידרגתי קצת את המתכון ע"י הוספת אורגנו,בזיליקום,קמת טבסקו שנתן ממש טעם טוב.
ושמתי שלושה שיני שום,ובלי סוכר כי הקטשופ נותן גם ככה מתיקות.
סבטה, 9/17/2008 10:19:27 PM

טעים

הספגטי הטעים ביותר שהכנתי. תמר, 8/28/2008 7:59:10 PM

ימי

מאוד טעים אנומאמי , 8/7/2008 9:27:50 PM

ספגטי בולונז

טעים מאודדדדד. אני מכינה את המתכון פעמיים בשבוע לא מוותרת חולה שרופה על בולונז תמיד.. שרית.א, 8/7/2008 1:35:54 PM

מה הבעיה שלכם?

נכון, כל אחת ואחד מכם ניסה להראות את "יכולותיו המרשימות במטבח". אנחנו לא איטלקים וזה בסך הכל מתכון שמראה כיצד ניתן להכין ארוחה משביעה, מזינה וטעימה לילדים. ילדים לא יעריכו ואף לא יאהבו עלי דפנה ואגוז מוסקט?! ילדים אוהבים קטשופ! מה לעשות? אני בטוח שכל אחד ואחת מכן אוהבים קטשופט ובמיוחד שהייתם קטנים. אז, אנא ממכם, את הידע הקולינרי הרב גוני שלכם, תשמרו למטבח הביתי שלכם ולאורחים שמגיעים אליכם. מציאותי!, 7/25/2008 2:07:27 AM

נשמע אחלה מתכון

אני ינסה את זה.. מה אני מפסידה תפסיקו להעביר ביקורת "כן טעים" "לא טעים" כל אחד מה שהוא אוהב אתם לא חייבים להעיר. אביה, 7/10/2008 7:23:47 PM

מתכון מוצלח מאד אם כי

שפרתי מעט ע"י הוספת כמה שיני שום, 200 גרם רסק עגבניות, אגוז מוסקט ובזיליקום. סה"כ ענה על הציפיות!!! אמיר, 6/14/2008 10:20:38 PM

אהבתי את קלות ההכנה ואת התוצאה

יופי של מתכון!
(כל אחד יכול להוסיף טעמים נוספים).
לילך, 5/25/2008 1:13:06 PM

מתכון מנצח הילדים מתים על זה.

לא מוכנים לאכול אם אני מחליפה את המתכון. אגב, אני מכינה פסטה צדפים זה יותר מוצלח. ענת, 5/11/2008 1:03:24 PM

פסטה בכלל....

צריך להיות אמן בשביל לקלקל ספגטי.
גם ספגטי עם גבינה בולגרית מגורדת. זה מעדן. גם ספגטי עם קינמון וסוכר זה טעים (ילדים מתים על זה).
ובולונז? כשהייתי באיטליה, תמיד הרגשתי את הטעם של האורגנו או הבזיליקום. כאן לא ראיתי זכר לזה. חבל
JUD, 5/3/2008 12:01:31 PM

על טעם ועל ריח

הילדים שלי תמיד אומרים "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"...ואני מוסיפה וגם על צבע...אז אולי תפסיקו עם ההערות...אחרי הכל לכל אחד יש את המרשם המנצח שלו שאותו אוהבים בני המשפחה והוא / היא עצמם.
אגב קטשופ...הילדים שלי אוכלים ספגטי (לבן) עם קטשופ בלבד. הנה חסכתי לכם מתכון...ומי אמר שקטשופ זה לא בריא...תבדקו מול אוסם...
p, 4/10/2008 11:22:36 AM

ללא גזר וללא סוכר

יצא טעים,
אך הגזר והסוכר קצת הרסו
(אולי לאשכנזים מביניכם)
קטשופ ?
טוב, זה שאלה של טעם
רונן, 3/15/2008 6:13:19 PM

לא ממש בולונז

זה לא ממש בולונז. מי שחושב שזה בולונז טוב כנראה לא ממש אכל אוכל אטלקי טוב. בבולונז יש גם אגוז מוסקט. אומנם במקור אין אורגנו אבל אני באופן אישי אוהבת בזה אורגנו וגם יין. אין צורך בסוכר. פטרוזיליה אפשר לחתוך בכמות גדולה ולחלק אותה לשניים. חצי לשים עם הבצל והשום בטיגון הראשונה וחצי שני לפזר בסוף לפני ההגשה. פרמזן של תנובה לא רע. אבל עם כל הכבוד שום פרמזן הוא לא כמו פרמיג'נו רג'נו סילביה, 2/28/2008 2:05:16 AM

לכל ה''שפים''

זה מתכון לילדים מתוך ספר של ילדים! תרגעו! ילדים אוהבים קטשופ ולא אוהבים חריף! לילוש, 1/4/2008 3:53:38 PM

זו אולי הגרסא הפשוטה והמהירה יותר אבל לא בולונז אמ

בולונז אמיתי זה סלרי ופטרוזיליה ועלי דפנה ומה פתאום קטשופ?? ira, 12/12/2007 11:39:48 PM

שתקו .

שתקו כווווווולם .
זה יצא מהממם D;
שייירע _ המלכה , 11/27/2007 2:12:56 PM

טעים מאוד

הכנתי ויצא מאוד טעים שמוליק, 11/13/2007 1:18:57 PM

אני דווקא לא אהבתי

היה מתוק מדי גם גזר וגם סוכר ?!
לא אהבתי בכלל הו לי בחילות אח"כ
חן, 11/12/2007 11:55:57 PM

ספגטי בולונז

מעולה וקל הכנה גאולה כץ, 11/12/2007 2:21:59 PM

נהנתי מכל ביס

נהנתי מכל ביס בתאל כהן, 10/31/2007 4:32:39 PM

טעים ומזין

הגזר דוקא מוסיף טעם וקרוטן - אנטיאוקסידנט ששורד ואפילו נספג טוב יותר בגוף לאחר בישול. אני מוסיפה גם עגבניות קלופות וקצוצות.
אהוב מאוד על ילדתי.
יעל, 9/23/2007 8:03:22 PM

ט ע י ם!!!

זהו מתכון הכי קלאסי שיש ומקורי ביותר[לפי דעתי]וזה יצא מזה טעים שווה לכם לנסות!!!!!!!!!!:)
עשיתי את זה ויצא ממש טעים ולא חסר כלום
+עם באלכם אתם יכולים להוסיף גם קצת אורגנו...
מישלושXD, 7/3/2007 5:25:09 PM

ספגטי בלונז

אהבתי יצא ממש אבל ממש טוב היתלקקתי על זה יעלי, 6/8/2007 9:55:11 AM

רוטב בולונז


לטגן בצל קצוץ ושום, להוסיף 1/4 ק"ג בשר בקר טחון (עדיף טרי) למעוך את הגושים לפירורים, כשהנוזלים התאדו להוסיף צנצנת רוטב ספגטי עם עשבי תיבול של אוסם, רסק עגבניות ויין אדום.
(אפשר להוסיף גם 2 עלי דפנה)

לבשל על אש חלשה עד שיתרכך.

טעים וקל להכנה. לא לשכוח להוסיף פרמזן מגורר בצלחת על המנה(פרמזן של תנובה, האחרים מדי חריפים לטעמיואם הם פרמזן לא טרי זה הורס לגמרי את האוכל)
רנה, 6/2/2007 2:54:15 PM

בולונז


הגזר מקלקל את הטעם של הבולונז.
רינה, 6/2/2007 2:47:44 PM

תוספת כוסברה יוסיף לטעם

דותן אגאי , 5/19/2007 10:33:59 PM

אני אוהב לשים טיפות טבסקו

רון, 5/12/2007 2:10:34 PM

ספגטי בולונז

קל להכנה ופשוט מצוין משה קרוננברג, 5/11/2007 10:04:59 AM

ספגטי

יוצא מאוד טעים לוי עדן, 5/1/2007 11:39:54 PM

בישול פסטה במיקרוגל

צר לי לחלוק על ענבל..:)
ניתן בהחלט לבשל ספגטי במיקרוגל
המתכון שמור אצלי !!!
:-)
הכל החל מנסיונות כשנגמר הגז..חחח
למדתי לנצל את יכולותיו הנשגבות של המיקרוגל ולהוציא ממנו ארוחות גורמה.
ואני אוהב לבשל.
ברק, 4/29/2007 9:10:52 PM

ספגטי בולונז

הכנתי ,ויצא מאד טעים.
הגזר מוסיף המון{הוא לא מורגש כי הוא מתרכך אך מוסיף טעם} וגם הקטשופ,הילדות שלי אהבו -מומלץ בחום.
לילך, 3/29/2007 6:52:09 PM

לשמעון - ספגטי במיקרוגל

לצערי אי אפשר להכין פסטה איטלקית במיקרוגל , להכנת פסטה צריך הרבה מים רותחים ובישול בכלי פתוח.
פתיתים, לעומת זאת, אפשר להכין במיקרו בכיף.
ענבל, 3/20/2007 9:56:57 AM

במיקרוגל..

איך אחנו יכולים להכין ספגטי עם מיקרוגל
תודתי נתונה לך מראש..
(על התגובות :)
שמעון, 3/17/2007 1:37:11 PM

לא משהו

אכלתי יותר טוב מזה אושר , 3/6/2007 1:23:02 AM

ספגטי בולונז

גזר מיותר, על סמך ניסיון, כוס יין לבן ייבש להוסיף יחד עם רסק העגבניות והמיים משפר מאוד את התבשיל. אמנון הירשברג, 2/18/2007 8:36:12 AM

די כבר עם ההתפלצפויות!

אחלה מתכון,אצלנו מלקקים את הצלחת!
מציעה עם 2 שיני שום ו-1/2 קילו בשר
נומושי, 2/3/2007 11:41:46 AM

ספגטי משו משו;]

הכנתי את המתכון והוא ממש ממש אבל ממש טעים:]]
שווה לנסות :]
רויטלוש, 1/6/2007 2:39:47 PM

בולונז

הכי מוצלח ביותר סוף הדרך רחלי אפרתי, 12/8/2006 9:39:28 AM

חחחח

חחחחחח נכון בקשר לפסטהה חחחחח חן, 7/20/2006 11:40:04 AM

הכנתי את המתכון והוא מעולה!

המתכון ממש טעים, מנסיון.
אבל לדעתי אפשר לוותר על הבשר וצריך להוסיף יותר שמן, אבל חוץ מזה הכל מ-ע-ו-ל-ה!!!
אוהבת ספגטי!, 6/4/2006 6:47:47 PM

לבילי

בילי,
רקס עגבניות של אוסם כי זה אתר של אוסם!
-, 6/1/2006 5:50:39 PM

דיייייייי!!!!!!!

מספיק להפחית ערך מהמתכון!!!!!!
זכותו לשים קטשופ ואפילו במבה!!! זה מתכון שלו מה הבעיה שלכם?!

אני אישית דווקא הכנתי פעם ספגטי עם קטשופ ויצא חבל על הזמן אזז..... אנחנו לא באיטליה גל אנחנו ישראלים אוהבי קטשופ...מה לעשות?!

אחלה מתכון!!!!
בנטי ת'מעצבן 'תי, 6/1/2006 3:54:24 PM

בולונזזזזזז

אני מסכים עם הקביעות שזה יצא מתוק מדיי כלומר אפשר לוותר על הקטשופ ולהפחית בסוכר את הגזר להקפיד לגרד בחורים הקטנים ביותר של הפומפיה יוסי ב., 5/30/2006 11:33:13 PM

זה מאד חובבני

איפה כל התבלינים שמאפינים ספגטי?
בזיליקום ואורגנו ..............
וקטשופ????????????????
טבח, 5/30/2006 4:48:28 PM

ספגטי בולונז

מעדן, פשוט וקל להכנה
בתאבון
נחמני אילנית, 5/24/2006 3:13:12 PM

ספגטי בולונז

המתכון יצא לי מעולה פעם ראשונה בחיים שלי שאני מנסה לבשל לבד אבי, 5/10/2006 11:53:51 AM

טעיםםם ==> רצח

שמעו חברייה הכנתי את זה היום כולם אכלו ולא נשאר כללוםם אני אומרת לךספגטי בולונז טעים רצחח שווה להכיןן ניצוששש, 5/2/2006 4:11:55 PM

בולונז

א. ג'אקומו צודק,למה קטשופ ?זה לא
"מק-דונלנד"
ב. גזר בהחלט כלול ברטבים האיטלקיים האוטנטיים .....בדוק.
איציק ל., 4/6/2006 9:14:30 PM

לגבי הקטשופ...

לא ניסיתי להכין עדיין, אבל קראתי את התגובות ויש לי הערה: חשבתם אולי על זה שזה מתוך מדור של בישול לילדים! ואולי בגלל זה הקטשופ??? ה', 3/22/2006 11:54:51 AM

ספגטי יש לכם מה לילמוד

הרסתם את הספגטי עם הקטשופ וכל מיניי תוספות מוזרות הפשוט והמקורי הכי הכי טעים .ואם תבקשו את המתכון ??....לא מגלה.... ירון , 3/18/2006 11:34:51 PM

באמת בחשול זה קול

אני גם רוצה להבין הרי אם איטלקי היה שומע שמישהו מוסיף קטשופ שזה משהו מעובד הוא היה מתחלחל אבוי לנו בבקשה המנעו מלהכניס את הדבר הזה למשהו שהוא איטלקי . גל, 3/17/2006 3:31:59 PM

מה הקשר גזר באמת!

11/3/06 שעה 11:10 הדס, 3/11/2006 11:10:51 AM

איפה התבלינים?

מה שנותן את הטעם לרוטב אלו התבלינים, איפה האורגנו, פלפל שחור ועוד?
ולמה רסק עגבניות של אוסם?
למה לא לרסק עגבניות טריות?
זה עושה את ההבדל
בילי, 3/9/2006 12:40:47 AM

הגזר מיותר!

המתכון טעים ומוצלח ללא הגזר. אורלי, 3/2/2006 8:20:33 PM

הגזר מיותר!

המתכון טעים ומוצלח ללא הגזר. אורלי, 3/2/2006 8:19:36 PM

תגובה לג'אקומו - קטשופ

כל מתכון של פסטה צריך לדבוק במקור האיטלקי?
מותר לנו קצת לסטות מהחוקים לפעמים, לא?
ענבל, 3/2/2006 10:07:36 AM

לבולונז אשכנזי

הגזר כן (!) שייך לרוטב בולונז ותמצא אותו בכל מתכון נכון לרוטב הזה. ג'אקומו, 2/28/2006 1:33:43 PM

מה פתאום קטשופ?

קטשופ? זה היה מעורר באיטליה פרצי צחוק אדירים.
ובנוסף, המתכון המקורי הוא ספגטי בולונז ולא ספגטיני ואין שום סיבה לשנות.
ספגטיני הם דקים מדי והופכים ל"סמרטוטיים" כאשר הם עומדים מעט עם הרוטב.
ג'אקומו, 2/28/2006 1:32:47 PM

לא רע

הכנתי את הבולונז, אני ממליצה לשים יותר שום (לפחות 3 שיני שום) אחרת יוצא מתוק מדי. וגם לשים לפחות 500 גרם בשר טחון כי 300 לא מספיק לחבילת ספגטי שלמה.
בסך הכל לאחר השיפורים היה טעים ואהבו את זה אצלי בבית. בתיאבון!!
תמי, 2/21/2006 6:22:05 PM

בולונז אשכנזי

הגזר לא קשור לבולונז,בצל אחד לא מספיק ובטח שלא שן שום אחת,השמן זית מאוד דומיננטי ולא מתאים,אפשר להוסיף אבקת מרק עוף גיא, 2/6/2006 10:56:31 PM

הצלחה

הספגטי יצא מצויין, טעים מאד. מתכון פשוט וקל להכנה, בלי תוספות מוזרות. ויקי, 2/3/2006 11:26:41 AM

ספגטי

טעים ונעים שולי, 1/22/2006 11:22:16 PM

ספגטי חביב!!!

ספגטי לא רע בכלל אך בהחלט לא מדהים. הרוטב מתוק מידי וכמות הספגטי (חבילה שלמה) מוגזמת.
יונית, 1/17/2006 2:43:23 PM

ספגטי מעולה

הכנתי את הספגטי.
הדבר היחידי שלא שמתי הוא: גזר.
התגובות: "זה הספגטי הכי טעים שאכלתי בחיים שלי".
מעולה.
חני, 1/11/2006 2:56:40 PM