מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
פסטה

ספגטי מוקפץ

מאת: שי קורן
דירוג הגולשים

מצרכים

1 חב’ פסטה ספגטי.
2 גזרים בינוניים חתוכים לרצועות דקות.
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות.
3 שיני שום קצוצות דק.
קוביות חזה עוף / חביתה חתוכה קטן.
פטריות.
רצועות דקות של כרוב לבן.
רצועות דקות של גמבה.
מלח.
פלפל שחור.
פפריקה מתוקה.
רוטב סויה.

לרוטב.
1 כף חומץ.
2 כפות לימון סחוט.
1 כפית מלח.
1 כפית סוכר.
1/2 כוס מים.
1 שן שום מעוכה.

אופן ההכנה

מרתיחים את הספגטי ומסננים. מקפיצים את הירקות, ומוסיפים את התבלינים ורוטב הסויה.
מערבבים את הספגטי יחד עם הירקות והעוף/חביתה.
כשמוזגים לצלחת יוצקים מעל את הרוטב שמכינים בנפרד,
ובקיצור ס ו פ פ ה ד ר ך.

הספגטי המוקפץ הוא משהו ידוע ומוכר אך הרוטב שמוסיפים מעליו לאחר הבישול בצלחת האישית הופך אותו למעדן !!!
זהו מתכון ממסעדה סינית באי מאוריציוס.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ספגטי מוקפץ

כיצד אתה מדרג את המתכון - ספגטי מוקפץ?
דרג:

הצביעו: 13 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

מכינה בבית רק את המתכון הזה

המון תודה... אי אפשר לפספס עם המתכון, יוצא טעים כל פעם מחדש... מירב, 22/02/2014 22:27:10

ספגטי מוקפץ

יצא פיצוץ רבקה, 15/12/2012 19:34:10