מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות שמרים

ספינג’

מאת: רבקה מתכון גולשים
דירוג הגולשים
ספינג’

מצרכים

1 קילו קמח לבן.
3 כפות גדושות סוכר.
3 וחצי כפות שמרים.
3 וחצי עד 4 כוסות קמח.
בקבוק וחצי של שמן קנולה.
סוכר או אבקת סוכר לפיזור.

אופן ההכנה

שמים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב
לאחר מיכן את הסוכר ומערבבים שוב.
מוסיפים את המים.
חשוב שיהיו מים פושרים חמימים כדי שהשמרים יתפחו מהר וטוב.
לשים את הבצק היטב עד שיהיה בצק רך וגמיש מאוד.
מכסים את הקעה ונותנים לבצק ליטפוח בערך 40 דקות.
לאחר שהבצק טפח שופכים את השמן לסיר עמוק ומחכים עד שיהיה רותח לטיגון.
לאחר שהבצק רוטח מרטיבים את הידיים ולוקחים עיגול קטן מהבצק עושים חור באמצע ומוטחים טיפיה(כדי שהעיגול ישמר בעט הטפיחה בטיגון)
מטגנים מכל צד עד שיהיה צבע יפה שחום ומפזרים סוכר.
מי שרוצה להוסיף יכול לקחת חצי מיכל של קצפת ריץ עים 200 גרם שקולד מריר להרמיס על הגז באש במוכה כדי שיצא רוטב של שוקולד...
טובלים את הספינג וזה פשוט מושלם
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ספינג’

כיצד אתה מדרג את המתכון - ספינג’?
דרג:

הצביעו: 3 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן