מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאכלי עדות

ספנג’ - סופגניות מרוקניות

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

מצרכים
1 ק”ג קמח
50 גר’ שמרים - להתפיח ב-1/4 כוס מים+כפית סוכר
או 2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
קמצוץ מלח
21/2 כוסות מים פושרים - להתחיל עם 2 כוסות ,אם יש צורך להוסיף עוד

שמן לטיגון עמוק
סוכר או אבקת סוכר לזרייה

אופן ההכנה

מכניסים את כל החומרים לקערה מערבבים מוסיפים את המים ולערבב היטב .
אין צורך ללוש רק לערבב(כמו תנועת הקצפה ביד) מאחר והבצק צריך לצאת רך כמו....שמנת
לכסות ולהתפיח כ-שעה או עד שיכפיל את נפחו (בחורף אולי 11/2 שע’).

לחמם בסיר שמן , להרטיב את הידיים במים , לוקחים חופן מהבצק כמו .. כמות של כדור קטן , עם הבוהן עושים חור ומרחיבים בשתי הידיים .
(צריכים לעבוד בזריזות)
ושמים בסיר עם השמן החם , לטגן משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב , להוציא ולבזוק מעל אבקת סוכר .
בתאבון







אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ספנג’ - סופגניות מרוקניות

כיצד אתה מדרג את המתכון - ספנג’ - סופגניות מרוקניות?
דרג:

הצביעו: 7 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

ספינג

רציתי לציין שספינג הוא לא מתכון מרוקאי אל ההוא מתכון של הטוניסאים אז יש לך טעות.
אגם, 20/11/2007 18:55:52