cus:cus: מתכון לעוגיות גרנולה- קרין גורן | שרית פשה | בישולים

מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

עוגיות גרנולה- קרין גורן

דירוג הגולשים

מצרכים

החומרים הדרושים
200 גרם חמאה רכה
2/3 כוס (120 גרם) סוכר
1 כוס (240 גרם) סוכר חום כהה
2 ביצים
12/3 כוסות (230 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
3 כוסות שיבולת שועל
1 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים

ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית – מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.

המתכון של קרין גורן

אופן ההכנה

1
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגיות גרנולה- קרין גורן

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגיות גרנולה- קרין גורן?
דרג:

הצביעו: 287 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

טעיים!!

יעל, 3/15/2014 10:37:04 PM

תכנית אהובה

אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הסדרה גאליס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עמי , 3/15/2014 9:41:01 AM

מתוק מידי!!!!

מיכל, 3/14/2014 12:00:44 AM

קמח

כמה קמח צריך לשים ? הכמות לא מובנת נטע, 3/8/2014 4:12:10 PM

יפה

זה נשמע מאווד טעים אבל למה עם צימוקים זה גם טעים בלי צימוקים זה לפי דעתי

עמית, 12/30/2013 7:17:57 PM

מדהים וטיפ קטן

1. אפשר להחליף כוס אחת בגרנולה במקום קוואקר ואז אפשר לוותר על הסוכר הלבן (הגרנולה ממותקת בעצמה)
2. אני הוספתי במקום צימוקים/שקדים- תפוח אחד קצוץ דק דק. מוסיף המון טעם!

מתכון מעולה!
חן, 10/7/2013 11:14:01 PM

סוכר חום

האם אפשר לשים במקום סוכר חום כהה סוכר חום דמרמרה? נירה, 9/5/2013 3:11:45 PM

במקום צימוקים

אפשרי להוריד לגמרי את הצימוקים או במקום אפשרי להוסיף שוקולד צ׳יפס נורית, 8/15/2013 10:13:18 AM

מוצלח

מתכון נהדר טעים ומוצלח מאוד,ממליצה!!! נורית, 8/15/2013 10:09:27 AM

גרנולה

אם לא אוהבים צימוקים יש אפשרות להשיים משהו אחר??
נטלי, 8/8/2013 3:26:29 PM

נפלאות

ממש ממש נפלאות
מיטב הודיה , 8/6/2013 9:11:29 AM

כדי שתתקני

זה לא 12/3 כוסות סוכר זה 2/3 כוסות סוכר
כדי שתתקני
יש לי את המתכון המקורי והוא לא כזה
אסתר , 7/2/2013 6:15:54 PM

לא הבנתי כמה קמח צריך?

האם הכוונה לכוס ושני שליש? תודה! מיכל , 2/19/2013 10:59:14 AM

גרנולה

טעיםםםם שילת אהרון, 2/15/2013 1:44:30 PM

זה ממש לא המתכון

יש לי את המתכון מהספר וזה ממש לא אותן כמויות חבל כדאי שתתקני קארין, 1/23/2013 2:36:27 PM

סוכר

בתור מישהי שאוהבת לאכול לבשל ולאפות:
כמות הסוכר במתכונים של קארין גורן תמיד מוגזמת!!
הילה, 1/9/2013 9:46:40 AM

מהממות

עוגיות מוצלחות במקום חמאה הוספתי כוס שמן קנולה במקום שיבולת שועל הוספתי גרנולה ובמקום צימוקים ואגןזי מלך הוספתי חצי כוס קוקוס וכוס שוקו ציפס יצא מעדן ומאוד גדולות אשרייך ויישר כוח קרין גורן על המטעמים ירדן, 12/26/2012 8:38:17 PM

כמה עוגיות יוצאות מהמתכון?

כמה עוגיות שני, 12/14/2012 9:03:57 PM

להכנס:

זה מתכון בריא ולא משמין לא?
נועם, 10/18/2012 6:18:45 PM

עוגיות גרנולה

עשיתי את העוגיות כפעילות אחה״צ עם ביתי וחברתה, המתכון פשוט והעוגיות יצאו מדהימות, במקום האגוזי מלך הוספתי חמוציות! הילה, 10/16/2012 7:49:18 PM

למישל

הכוונה היא לכוס אחת מלאה ושני שליש כוס נוספת.כלומר, כוס אחת וכוס נוספת אותה יש לחלק ל3חלקים ומתוכם לשים שני חלקים ולא שלוש...מקווה שהבנת... מיכל, 8/31/2012 9:17:29 AM

טיפ

ממליצה להוריד כמויות סוכר, בעיקר אם מוסיפים צימוקים. אני השתמשתי ב- 60 גר'' סוכר לבן ו- 120 גר'' סוכר חום ויצא יופי.
סה"כ 180 גר'' פחות. כמעט כוס מלאה.
אנה, 8/30/2012 3:33:07 PM

עוגיות גרנולה

מה זה 12/3 לא הבנתי כמה זה?? מישל, 8/4/2012 3:12:44 PM

מהמם

יצא פצצה, כל כך נעים ובריא. קוקי, 7/30/2012 11:44:28 PM

טעים

אני אופה ומבשלת ברמה מקצועית וזה טטטטעעעעייייםםםםםם׳ חסוי, 7/8/2012 9:58:24 PM

עוגיות גרנולה קרין גורן

מתוק מידי אבל מ..ה..ממות שושי, 7/3/2012 11:40:54 PM

רעיון לשדרוג קטן

אפשר להוריד את כמות הסוכר ובמקום להוסיף לתערובת של שיבולת השועל חתיכות של תמר מג''הול.
בכל מקרה בין אם ככה או ככה יוצא ממש טעים
עמי, 6/22/2012 10:43:53 PM

מעולות

עשיתי עם הילד, יצא טעים, גם הוא אהב (וזה לא טרוויאלי...) ליה, 5/29/2012 6:30:12 PM

היתי רוצה

שתכתבו תחליפים לדברים משמינים כמו למשל חמאה וכו משהו שאולי אפשר במקום או שאפשר לא להשתמש בזה אך זה יצא? כמות סוכר קטנה וכו.. הדס, 2/26/2012 5:42:03 PM

במקום חמאה?

מה במקום חמאה??לא מרגרינה יפה, 1/8/2012 11:46:51 AM

עוגיות

אני רוצה מלי, 12/25/2011 8:22:59 PM

שאלה

למה אין תמונה לעוגה זאת ? שהד, 12/12/2011 5:41:15 PM

במקור מופיעה גם

כוס שוקולד צ''יפס דגנית, 11/14/2011 4:32:17 PM

שאלה

אציתי לשאול, כמה עוגיות יוצא במתכון הנ"ל? תודה. אני בטוחה שהם מעולות
ערין, 11/3/2011 12:37:01 PM

עוגיות מעולות!!!!

השתמשתי בגרנולה בתפזורת עם אגוזים וקוקוס והוספתי גם צימוקים יצא מצוייייייין . אדרה, 9/11/2011 11:32:13 PM

עוגיות גרנולה

המתכון נירא טוב אני בדרך לעשייה !!!! מזל , 9/2/2011 8:47:55 PM

סוכר חום במקום סוכר לבן והכמות

מופחתת באופן אוטומטי ענת, 7/25/2011 4:23:44 PM

טעים טעים טעים

ענת, 7/25/2011 4:22:40 PM

מאכלים

המאכלים שלך טעימים אבל הם ממש לא קלים להכנה יש המון מצרכים וזה לא קל להכנה קרין, 4/21/2011 5:48:30 PM

בכמה חמאה אפשר להפחית?

זה ממש משמין, חשבתי שזה עוגיות בריאות חח...
אני רואה שחלקכם הפחתתם בחמאה, כמה אפשר להוריד?... ל-150 זה בסדר?
גם לי נראה שממש מיותר הסוכר הלבן..

קרין גורן, אני לא יודעת איך את לא משמינה מכל המתכונים המשמינים האלה!
גל, 3/16/2011 12:04:09 PM

ווואאאווו

מממממממממממ יאמי אלינור ואהרון, 2/24/2011 12:14:23 PM

מאוד טעים

מצויין!!!!!!!!!!!! מרים ט., 2/14/2011 4:25:41 PM

מצוין

אני החלפתי את החמאה בכוס שמן קנולה וויתרתי על הסוכר הלבן.
במקום צימוקים השתמשתי בשוקולד צ'יפס וקוקוס.
יצא מעולה.
דרך אגב - מישהי הציעה להשתמש בגרנולה במקום השיבולת שועל והתוספות, ניסיתי וזה לא עובד.
שרון, 2/3/2011 7:51:11 PM

שמן מול חמאה

קשה להשיג חמאה בסופרים..
האם אפשר להחליף בשמן??
כמה חמאה שוה כמה שמן???
רנה , 1/2/2011 1:53:19 PM

עוגיות

איזה עוגיות נבו, 12/27/2010 5:23:10 PM

מאוד טעים!

שיילה, 12/8/2010 8:48:30 PM

טעים מאוד ומומלץ

אני עושה את העוגיות האלו מידי פעם.
הן יוצאות טעימות מאוד.
במקום חמאה אני שמה שמן קנולה+ ומעט מים חמימים.
עוגיות, 11/18/2010 2:33:24 PM

מאוד מאוד טעים

מתכון ממש טוב פשוט להכנה ותמיד מצליח.
מתכון באמת מעולה!
דניאל, 10/12/2010 11:39:14 AM

מתכון מצויין

מתכון מצויין !!!!!!!!!!!! יצא מאד טעים טלי, 10/1/2010 1:06:49 AM

גרנולה משקית

להוסיף במקום שיבולת שועל+צימוקים+אגוזים שקית גרנולה מוכנה שעולה פחות מהכל ביחד מורן, 9/27/2010 1:39:55 PM

עוגיות גרנולה

טעים אבל אפשר פחות סוכר! 123, 7/30/2010 10:36:50 AM

טעים מאוד, הוספתי

חצי כוס קוקוס ויצא מצויין! מיכל, 5/12/2010 11:14:58 AM

שלוש התגובות נכונות

אפשר פחות שומן ובהחלט בלי הסוכר הלבן. בכל מקרה - טעים מאוד. הילה, 9/18/2009 1:55:56 AM

טעים,אבל אפשר בלי הסוכר הלבן - זה יתר מדי מתוק!!!!

אילנה, 7/12/2009 3:55:46 PM

טעים אבל אפשר פחות משמין

הן ממש טעימות! אבל אפשר קצת לקצץ בחמאה והסוכר. ככה הן גם יהיו יותר בריאות ואולי גם קצת פחות משמינות עדי, 6/13/2009 5:23:55 PM

טעים מאוד

בעלי ביקש ממני שאני אכין לו עוגיות בריאות הכנתי לו לפי המתכון הזה והוא ממש מרוצה מאוד טעים ואם כבר משמין לפחות שיהיו מרכיבים בריאים תודה לך קרין על המתכון קרן , 4/26/2009 10:34:14 AM