מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

עוגיות גרנולה- קרין גורן

דירוג הגולשים

מצרכים

החומרים הדרושים
200 גרם חמאה רכה
2/3 כוס (120 גרם) סוכר
1 כוס (240 גרם) סוכר חום כהה
2 ביצים
12/3 כוסות (230 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
3 כוסות שיבולת שועל
1 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים

ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית – מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.

המתכון של קרין גורן

אופן ההכנה

1
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגיות גרנולה- קרין גורן

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגיות גרנולה- קרין גורן?
דרג:

הצביעו: 277 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

טעיים!!

יעל, 15/03/2014 22:37:04

תכנית אהובה

אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הסדרה גאליס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עמי , 15/03/2014 09:41:01

מתוק מידי!!!!

מיכל, 14/03/2014 00:00:44

קמח

כמה קמח צריך לשים ? הכמות לא מובנת נטע, 08/03/2014 16:12:10

יפה

זה נשמע מאווד טעים אבל למה עם צימוקים זה גם טעים בלי צימוקים זה לפי דעתי

עמית, 30/12/2013 19:17:57

מדהים וטיפ קטן

1. אפשר להחליף כוס אחת בגרנולה במקום קוואקר ואז אפשר לוותר על הסוכר הלבן (הגרנולה ממותקת בעצמה)
2. אני הוספתי במקום צימוקים/שקדים- תפוח אחד קצוץ דק דק. מוסיף המון טעם!

מתכון מעולה!
חן, 07/10/2013 23:14:01

סוכר חום

האם אפשר לשים במקום סוכר חום כהה סוכר חום דמרמרה? נירה, 05/09/2013 15:11:45

במקום צימוקים

אפשרי להוריד לגמרי את הצימוקים או במקום אפשרי להוסיף שוקולד צ׳יפס נורית, 15/08/2013 10:13:18

מוצלח

מתכון נהדר טעים ומוצלח מאוד,ממליצה!!! נורית, 15/08/2013 10:09:27

גרנולה

אם לא אוהבים צימוקים יש אפשרות להשיים משהו אחר??
נטלי, 08/08/2013 15:26:29

נפלאות

ממש ממש נפלאות
מיטב הודיה , 06/08/2013 09:11:29

כדי שתתקני

זה לא 12/3 כוסות סוכר זה 2/3 כוסות סוכר
כדי שתתקני
יש לי את המתכון המקורי והוא לא כזה
אסתר , 02/07/2013 18:15:54

לא הבנתי כמה קמח צריך?

האם הכוונה לכוס ושני שליש? תודה! מיכל , 19/02/2013 10:59:14

גרנולה

טעיםםםם שילת אהרון, 15/02/2013 13:44:30

זה ממש לא המתכון

יש לי את המתכון מהספר וזה ממש לא אותן כמויות חבל כדאי שתתקני קארין, 23/01/2013 14:36:27

סוכר

בתור מישהי שאוהבת לאכול לבשל ולאפות:
כמות הסוכר במתכונים של קארין גורן תמיד מוגזמת!!
הילה, 09/01/2013 09:46:40

מהממות

עוגיות מוצלחות במקום חמאה הוספתי כוס שמן קנולה במקום שיבולת שועל הוספתי גרנולה ובמקום צימוקים ואגןזי מלך הוספתי חצי כוס קוקוס וכוס שוקו ציפס יצא מעדן ומאוד גדולות אשרייך ויישר כוח קרין גורן על המטעמים ירדן, 26/12/2012 20:38:17

כמה עוגיות יוצאות מהמתכון?

כמה עוגיות שני, 14/12/2012 21:03:57

להכנס:

זה מתכון בריא ולא משמין לא?
נועם, 18/10/2012 18:18:45

עוגיות גרנולה

עשיתי את העוגיות כפעילות אחה״צ עם ביתי וחברתה, המתכון פשוט והעוגיות יצאו מדהימות, במקום האגוזי מלך הוספתי חמוציות! הילה, 16/10/2012 19:49:18

למישל

הכוונה היא לכוס אחת מלאה ושני שליש כוס נוספת.כלומר, כוס אחת וכוס נוספת אותה יש לחלק ל3חלקים ומתוכם לשים שני חלקים ולא שלוש...מקווה שהבנת... מיכל, 31/08/2012 09:17:29

טיפ

ממליצה להוריד כמויות סוכר, בעיקר אם מוסיפים צימוקים. אני השתמשתי ב- 60 גר'' סוכר לבן ו- 120 גר'' סוכר חום ויצא יופי.
סה"כ 180 גר'' פחות. כמעט כוס מלאה.
אנה, 30/08/2012 15:33:07

עוגיות גרנולה

מה זה 12/3 לא הבנתי כמה זה?? מישל, 04/08/2012 15:12:44

מהמם

יצא פצצה, כל כך נעים ובריא. קוקי, 30/07/2012 23:44:28

טעים

אני אופה ומבשלת ברמה מקצועית וזה טטטטעעעעייייםםםםםם׳ חסוי, 08/07/2012 21:58:24

עוגיות גרנולה קרין גורן

מתוק מידי אבל מ..ה..ממות שושי, 03/07/2012 23:40:54

רעיון לשדרוג קטן

אפשר להוריד את כמות הסוכר ובמקום להוסיף לתערובת של שיבולת השועל חתיכות של תמר מג''הול.
בכל מקרה בין אם ככה או ככה יוצא ממש טעים
עמי, 22/06/2012 22:43:53

מעולות

עשיתי עם הילד, יצא טעים, גם הוא אהב (וזה לא טרוויאלי...) ליה, 29/05/2012 18:30:12

היתי רוצה

שתכתבו תחליפים לדברים משמינים כמו למשל חמאה וכו משהו שאולי אפשר במקום או שאפשר לא להשתמש בזה אך זה יצא? כמות סוכר קטנה וכו.. הדס, 26/02/2012 17:42:03

במקום חמאה?

מה במקום חמאה??לא מרגרינה יפה, 08/01/2012 11:46:51

עוגיות

אני רוצה מלי, 25/12/2011 20:22:59

שאלה

למה אין תמונה לעוגה זאת ? שהד, 12/12/2011 17:41:15

במקור מופיעה גם

כוס שוקולד צ''יפס דגנית, 14/11/2011 16:32:17

שאלה

אציתי לשאול, כמה עוגיות יוצא במתכון הנ"ל? תודה. אני בטוחה שהם מעולות
ערין, 03/11/2011 12:37:01

עוגיות מעולות!!!!

השתמשתי בגרנולה בתפזורת עם אגוזים וקוקוס והוספתי גם צימוקים יצא מצוייייייין . אדרה, 11/09/2011 23:32:13

עוגיות גרנולה

המתכון נירא טוב אני בדרך לעשייה !!!! מזל , 02/09/2011 20:47:55

סוכר חום במקום סוכר לבן והכמות

מופחתת באופן אוטומטי ענת, 25/07/2011 16:23:44

טעים טעים טעים

ענת, 25/07/2011 16:22:40

מאכלים

המאכלים שלך טעימים אבל הם ממש לא קלים להכנה יש המון מצרכים וזה לא קל להכנה קרין, 21/04/2011 17:48:30

בכמה חמאה אפשר להפחית?

זה ממש משמין, חשבתי שזה עוגיות בריאות חח...
אני רואה שחלקכם הפחתתם בחמאה, כמה אפשר להוריד?... ל-150 זה בסדר?
גם לי נראה שממש מיותר הסוכר הלבן..

קרין גורן, אני לא יודעת איך את לא משמינה מכל המתכונים המשמינים האלה!
גל, 16/03/2011 12:04:09

ווואאאווו

מממממממממממ יאמי אלינור ואהרון, 24/02/2011 12:14:23

מאוד טעים

מצויין!!!!!!!!!!!! מרים ט., 14/02/2011 16:25:41

מצוין

אני החלפתי את החמאה בכוס שמן קנולה וויתרתי על הסוכר הלבן.
במקום צימוקים השתמשתי בשוקולד צ'יפס וקוקוס.
יצא מעולה.
דרך אגב - מישהי הציעה להשתמש בגרנולה במקום השיבולת שועל והתוספות, ניסיתי וזה לא עובד.
שרון, 03/02/2011 19:51:11

שמן מול חמאה

קשה להשיג חמאה בסופרים..
האם אפשר להחליף בשמן??
כמה חמאה שוה כמה שמן???
רנה , 02/01/2011 13:53:19

עוגיות

איזה עוגיות נבו, 27/12/2010 17:23:10

מאוד טעים!

שיילה, 08/12/2010 20:48:30

טעים מאוד ומומלץ

אני עושה את העוגיות האלו מידי פעם.
הן יוצאות טעימות מאוד.
במקום חמאה אני שמה שמן קנולה+ ומעט מים חמימים.
עוגיות, 18/11/2010 14:33:24

מאוד מאוד טעים

מתכון ממש טוב פשוט להכנה ותמיד מצליח.
מתכון באמת מעולה!
דניאל, 12/10/2010 11:39:14

מתכון מצויין

מתכון מצויין !!!!!!!!!!!! יצא מאד טעים טלי, 01/10/2010 01:06:49

גרנולה משקית

להוסיף במקום שיבולת שועל+צימוקים+אגוזים שקית גרנולה מוכנה שעולה פחות מהכל ביחד מורן, 27/09/2010 13:39:55

עוגיות גרנולה

טעים אבל אפשר פחות סוכר! 123, 30/07/2010 10:36:50

טעים מאוד, הוספתי

חצי כוס קוקוס ויצא מצויין! מיכל, 12/05/2010 11:14:58

שלוש התגובות נכונות

אפשר פחות שומן ובהחלט בלי הסוכר הלבן. בכל מקרה - טעים מאוד. הילה, 18/09/2009 01:55:56

טעים,אבל אפשר בלי הסוכר הלבן - זה יתר מדי מתוק!!!!

אילנה, 12/07/2009 15:55:46

טעים אבל אפשר פחות משמין

הן ממש טעימות! אבל אפשר קצת לקצץ בחמאה והסוכר. ככה הן גם יהיו יותר בריאות ואולי גם קצת פחות משמינות עדי, 13/06/2009 17:23:55

טעים מאוד

בעלי ביקש ממני שאני אכין לו עוגיות בריאות הכנתי לו לפי המתכון הזה והוא ממש מרוצה מאוד טעים ואם כבר משמין לפחות שיהיו מרכיבים בריאים תודה לך קרין על המתכון קרן , 26/04/2009 10:34:14