מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

עוגיות שוקולד צ’יפס ושקדים גרוסים

מאת: מיקי שמו
דירוג הגולשים
עוגיות שוקולד צ’יפס ושקדים גרוסים

מצרכים

100 גר’ אבקת סוכר
200 גר’ חמאה
1 ביצה
1 חלמון
2 כוסות קמח תופח אסם
1 שקית אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
2כפות שקדים גרוסים
מעט גרידת תפוז


אופן ההכנה

מערבלים אבקת סוכר וחמאה עד אחידות.
מוסיפים ביצה וחלמון ומערבלים במשך חצי דקה.
מוסיפים במהירות איטית – קמח תופח,אבקת אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד,שקדים גרוסים וגרידה ומערבלים עד אחידות.
יוצרים מן הבצק 2 גלילים בקוטר 1/2 3 ס"מ – 4 ס"מ ומקפיאים לשעתיים.
מחממים את התנור ל- 170C .
מוציאים מן המקפיא ופורסים לעוגיות בעובי של 1/2 ס"מ ומסדרים על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
אופים כ- 12-13 דקות.
מצננים ואורזים בכלי אטום.


אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגיות שוקולד צ’יפס ושקדים גרוסים

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגיות שוקולד צ’יפס ושקדים גרוסים?
דרג:

הצביעו: 4 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן