מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

עוגיות תמרים מדהימות - ב-2 דק’ הכנה

מאת: חנה אטיה
דירוג הגולשים

מצרכים

כמות לשלוש רולדות:
3 כוסות קמח
2 ביצים
1 חבילה מרגרינה ממוסת
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1 שקית אפיה
חבילת ממרח תמרים
2 כפיות קינמון
אגוזים טחונים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים יחד חוץ מהתמרים אגוזים וקימון
בקערה נפרדת מערבבים תמרים קינמון ואגוזים (שמים מעט מיים רותחים על מנת שיהיה קל לערבב והתערובת תהייה רכה למריחה)
מחלקים את הבצק לשלוש ומשטחים, מורחים תערובת תמרים ומגלגלים לרולדה, פורסים אבל לא עד הסוף (משאירים את הרולדה עדיין מחוברת)
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב,
מוצאים, מקררים ורק לאחר מכן חותכים את העוגיות לגמרי מהבצק,
לקישוט מפזרים מעט אבקת סוכר...

בתאבון...
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגיות תמרים מדהימות - ב-2 דק’ הכנה

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגיות תמרים מדהימות - ב-2 דק’ הכנה?
דרג:

הצביעו: 216 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

עוגיות תמרים

בצק מעולה מומלץ נחמני, 17/11/2013 20:54:10

העוגיות תמרים

יצא מעולה אחלה בצק קל לשימוש וכייף לעבוד איתו... גלית בנישו, 01/11/2013 16:01:18

טעים

יצא טעים. יש אפשרות לפרוס לפני האפיה. ואחר כך לשים במגש אחד אחד על נייר אפייה
זמירה דוד, 24/10/2013 18:13:29

בטח שיתפורר...

בטח שיתפורר! בצק פריך זה בכלל לא בשתי דקות! צריך להיות לפחות שעתיים במקרר בתוך ניילון נצמד רעות, 23/10/2013 18:55:09

משהו פה לא תקין

הבצק לא מתגבש לכדי בצק ולא ניתן לרדדו חסר פה משהו במתכון אורית, 19/10/2013 17:05:43

מזעזע

הבצק מתפורר , ניסיתי את כל הטיפים שרשמו פה , בזבוז של זמן וחומר !! הילה, 08/10/2013 01:30:52

עוגיות תמרים

העוגיות יוצאות פשוט מעלפות אבל הייתי מעדיפה עם ממרח שוקולד גסיקה, 05/10/2013 13:42:33

עוגיות תמרים טעימות

העוגיות טעימות והבצק פריך וטעם , אבל הייתי שמה פחות תמרים מאחר והם יצאו לי מאוד מתוקות מירי, 26/09/2013 20:03:06

לא טוב

אל תנסו הבצק מתפורר זוועה שולי, 03/09/2013 23:25:59

עוגת תמרים

הבצק יוצא דביק מידי
הוספתי עוד כוס קמח
קמליה, 23/08/2013 17:10:53

שאלה

מה גודל הכוסות ,? קריו, 12/07/2013 16:28:02

שיפור קל

גם אני החלפתי את המרגרינה בחצי כוס שמן (קנולה), תחילה הבצק יצא מתפורר, הוספתי עוד ביצה ויצא מושלם. עמית, 01/06/2013 19:05:39

עוגיות מעולות

העוגיות יצאו מעולה. החלפתי את המרגרינה בחצי כוס שמן ופשוט ליקקו את האצבעות שרון, 15/05/2013 18:57:37

מעולה

מעולה לא צריך לשנות כלום !!!! ליאת, 15/05/2013 10:41:16

שאלה

חייב תמצית וניל? לידר, 12/05/2013 19:52:32

מתכון מנצח וקל ביותר!

אין פשוט מעולה! אפשר לגוון במילוי מה שרוצים, אני שמתי ממרח שוקולד וריבת תותים...יצא מעדן! תודה רבה! נועה, 10/05/2013 15:52:22

תבורכי על מתכון מבורך זה!!!

עכשיו יצאו מהתנור ואנחנן לא זזים מהתבנית וטורפים את העוגיות בלי הפסקה! יצאו מ ע ד ן!!!!! תודה!!! חייבת להזכיר שגם אני שמתי במקרר למנוחה של שעתיים ולי יצאו 4 רולדות ( עוגיות קטנות ויפות)... תודה! אחרי אכזבה שלהרבה מתכונים מהאינטרנט זה אחד הטובים! אוריה, 03/04/2013 18:42:35

עכשיו הבצק נכנס למקרר למנוחה..

אעדכן בהמשך איך יצאו!!! אוריה, 03/04/2013 16:28:20

תשובה לגלי

כדי להשתמש בשוקולד, תעשי כמו שמוצע במתכון: תוסיפי קצת מים רותחים לשוקולד כדי לרככו, ואז תמרחי. טליה, 26/02/2013 17:11:54

שאלה...

אפשר ממרח שוקולד במקום תמרים? מור, 19/02/2013 23:32:53

טעים

מתכון מוצלח אי אפשר להפסיק לאכול עוגייה , 14/02/2013 19:31:43

מעולות,לפעמים בצק מתפורר

לפעמים הבצק מתפורר ולא נח לעיבוד שירן, 14/02/2013 11:06:12

עוגיות ממממנממנמ

יצאו נהדר!!!! כולם אהבו!! ליאורה, 12/02/2013 14:14:06

עוגיות תמרים

טוב עשיתי זה בתנור מקווה שייצא טעים כמו שרובכם כתבתם לי יצאו שני רולדות לא שלוש ואמשיך בחוות הדעת על הטעם אחר כך ליאורה, 12/02/2013 10:08:09

תשובה לגילה

אין צורך בהתפחה. מחכים להתפחה רק שמשתמשים בשמרים. קרן, 07/02/2013 18:14:16

עזרה

אין צורך להמתין לתפיחה ? רק ללוש ? סורי לא מבינה בזה כל כך גילה , 08/01/2013 15:52:56

תשובה לנסים

קמח תופח הוא בעצם קמח רגיל+אבקת אפיה אני תמיד משתמשת בקמח רגיל +אבקת אפיה אהובה, 07/01/2013 09:29:22

עוגיות טעימות מאוד

אני לא מפסיקה להכין את העוגיות . הכנתי לפי המתכון וגם אם הבצק קצת רטוב אז מקמחים מעט לפני רידוד ויוצא מדהים ! נסיתי גם עם שוקולד יצא מדהים רק קשה למריחה למישהו יש רעיון איך ניצן למרוח שוקולד בקלות ? גלי, 07/01/2013 00:00:23

בתנור נראה איך יצא

בצק מעולה רך ונוח לעבודה, מחכה שיצא מהתנור. האם לעוגיות האלה התכוונתי? בהצלחה, 01/01/2013 17:04:53

עוגיות תמרים

בצק רך העוגיות יוצאות מעלפות!!!מתכון קל וטעים.... אודליה, 31/12/2012 12:25:31

מעולה

מעולה הבצק קל וטעים. אצלי אהבו הדר, 31/12/2012 07:24:07

עוגיות מוצלחות...

אני אופה המון חיפשתי עוגיות קלות וזריזות בד״כ מתכונים מהאינטרנט לא תמיד מוצלחים חייבת לפרגן שהמתכון קל מדויק ומוצלח שחזרתי מספר פעמיים ממליצה בחום בהצלחה טל, 14/12/2012 12:38:56

עוגיות

איזה קמח שמים רגיל או תופח ניסים, 11/12/2012 16:25:57

שאלה

מה לשים קמח תופח או קמח רגיל?
סמירה, 08/12/2012 17:41:04

חמאה

האם אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה? זה ייצא אותו דבר?
תודה!
ל, 11/10/2012 01:22:12

עוגיות תמרים בשתי דק''

העוגיות טעימות. מאוד...קלות להכנה..ומי י שעדיין לא הכינה שווה לנסות :) :) עליזה לוי, 07/10/2012 17:26:01

עוגיות

עוגיות טעימות מאוד כשאני מכינה אותם בני המשפחה פשוט משתגעים על זה נאוה ביאזי , 30/09/2012 09:17:37

יצא מצויין

דרורי, 18/08/2012 21:07:17

עוגיות תמרים

עוגיות מאד מאד טעימות וקלות להכנה...
לימור, 23/07/2012 18:24:25

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים של השתי דקות פשוט מדהימות מתאימות לאורחים לא צפויים פשוט מדהים נאוה ס. מירושלים נאוה, 18/07/2012 19:11:08

מה לגבי קמח מלא?

האם ניתן להחליף קמח לבן בקמח מלא במתכון הזה? טליה, 20/06/2012 13:38:36

עוגת גבינה

עוגת גבינה ללא בישול
חמדה לביא, 21/05/2012 09:05:31

שתי דקות

עוגה מעולה אך בהחלט לא שתי דקות, מתוך ניסיון חנה, 17/05/2012 22:33:41

תעזרו לי

מתכון מדהים אבל אני לא יודעת איך להוסיף אותו למחברת המתכונים שלי אסתר , 12/04/2012 01:15:08

איזה כיף

איזה כיף לקרוא את התגובות שלכם!
ממש תודה על המחמאות...
גם אני יישמתי טיפים שפורסמו כאן, אף פעם לא הייתי מכניסה את הבצק למקרר אבל עכשיו ניסיתי ובאמת יותר קל ונעים לעבוד איתו :)
תודה
חנה , 01/04/2012 10:59:32

עוגיות תמרים

קלות להכנה יצא מצוין שחר, 29/03/2012 13:05:19

עוגיות תמרים

מעולות!!! חבל על הזמן כדאי להכפיל כמות עוגית, 02/02/2012 11:02:52

המון מחמאות ובצדק+טיפ

שמתי את הבצק במקרר וכשהוצאתי טפטפתי מס'' טיפות מים וכך הוא לא התפורר. כמובן על משטח מקומח. אפשר לוותר על הקינמון. זה יוצא נפלא! כרמית, 01/02/2012 11:21:42

עוגיות תמרים

סיימנו ויצא מעולה ! תודה עדן, 28/01/2012 22:00:16

מתקדם

אנחנו באמצה אבל בנתים סבבה עדן, 28/01/2012 18:42:14

עוגיות מדהימות!

כל סופ"ש אני מכינה אותם והם נחטפות!!! מתכון מדהים דיקלה, 24/01/2012 00:51:13

עוגיות תמרים של חנה אטיה- ככה אני קוראת להן

לפני כחודש נחשפתי למתכון הזה, ואני פשוט מכורה לעוגיות האלה, מעולה, מפעם לפעם יישמתי גם את התגובות כגון: להוסיף 3 כפות מים, להחליף שמן במרגרינה, יותר בריאומממכרות. יישר כוח למקור, תני מתכונים נוספים קלים ובריאים תודה סיסי, 03/01/2012 13:31:18

הערה חשובה

חבל שלא מציינים באופן ההכנה כי חובה על הבצק להכנס למקרר לשעה לפחות .....כך גם קל לעבד אותו והוא לא מתפרק. מירה, 25/12/2011 14:14:26

מה? איך זה הצליח לכן?

הבצק יצא לי פירורים פירורים, הוספתי ממש מעט מים וכשניסיתי לרדד הוא כל שניה נקרע לי.

אני אנסה שוס רק בגלל שכולכן כתבתן כמה הוא הצליח אבל אני מקווה שלא אבזבז שוב חומרים!
ברוריה, 22/12/2011 15:53:12

העדפה שלי

אני מחליפה את המרגרינה בשמן.. ומוסיפה 3 כפות מים ויצא לי מעווללה.. ואפשר בימקום התממרים ליימרוח שוקולד גם טעים...:) ריקי, 04/12/2011 18:08:57

פשוט וטעים

החלפתי חצי חבילה מרגרינה בחצי כוס שמן ובגלל שיצא פירורים
הוספתי שלוש כפות מים, יצא מצוין,כדי לשים את הבצק קצת במקרר.
מלי, 21/11/2011 11:27:35

יצא אחלה

יש לי מתכון שנים שאני לא מחליפה אבל הפיתוי היה לנסות ויצא משהו טוב גילה, 02/09/2011 22:17:39

טעים טעים

תמי, 06/07/2011 16:40:01

אחלה מתכון!

טעימות מאוד!!
אורלי, 20/06/2011 15:18:56

דחוף ביותר

מישהו ניסה שמן במקום מרגרינה ואם זה משנה במרקם או הטעם ענו לי מהר אני רוצה להכין עכשיו סמדר, 19/06/2011 10:44:29

כנסו דחוף

אם אני מחליפה את המרגרינה בשמן זה יוצא אותו דבר ? סמדר, 19/06/2011 10:39:50

אי אפשר במיקרו

אוסי, 12/05/2011 22:01:11

אפשר גם במיקרו?

מיכל, 06/04/2011 14:26:47

מעולההההה

עוגיות טעימות, וקלות להכנה!
ממליצה בחום
צליל, 28/02/2011 20:14:39

יצא טעים!!!

פעם ראשונה שהכנתי עוגיות,יצא מעולה ממש טעים אני גאה בעצמי ,ממש כמו של אמא שלי(אפילו יותר טעים:)) מירב, 16/02/2011 14:57:07

לריקי

על 100 גרם מרגרינה תשימי חצי כוס שמן.. אם חבילת מרגרינה היא 200 גרם אז תמירי בכוס שלמה שני, 03/02/2011 18:30:26

מילוי

האם ניתן להחליף מילוי בשזיפים מיובשים טחונים ? מרינה, 17/11/2010 18:11:26

תשובה לריקי

אף פעם לא ניסיתי להכין את העוגיות האלה עם שמן כך שאני לא יודעת מה לומר לך...
לדעתי עדיף ללכת על המתכון המקורי ולא לעשות בבצק שינויים...
בהצלחה
חנה אטיה , 04/11/2010 07:57:28

האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן?

ריקי, 03/11/2010 17:53:57

עוגיות תמרים מדהימות - ב-2 דק’ הכנה

עוגיות נהדרות ,בצק קל ונעים לעבודה
טיפ ניתן למלא עם חלבה +אגוזים קצוצים
תודה רבה על המתכון ♥
יום טוב ושבוע מהנה
לאה
לאה ש, 24/10/2010 15:35:43

עוגיות מוצלחות

הכנתי אותם והיו ממש מוצלחות . ממליצה לנסות. שירה, 30/07/2010 15:21:42

כל אחד יכול להצליח + טיפ

הכנתי מלא וכל המשפחה חטפה הכלל....
ואני בדרך כלל לא טובה בלהכין עוגיות
זה פשוט מתכון קל שאי אפשר לטעות בו !
הטיפ: שהאגוזים יהיו טחונים מעט ולא לגמרי שיהיה חתיכות בינוניות של אגוזים בישביל להרגיש יותר את הטעם (:
שני, 16/06/2010 12:57:18

לא הבנתי

1.מזאת אומרת שקית אפיה? כמה גרם בדיוק? ..
2. ניראה לי שצריך לרשום קופסת ממרח תמרים ולא חבילת כי לפי מה שאני יודעת זה בא בקופסא לבנה כזו.

סה"כ מתכון נהדר, תודה (:
שני, 09/06/2010 21:14:16

וואו, מעולה!!!

זו הפעם הראשונה שאני מכינה עוגיות, ויצא לי ממש מעולה, הכל התחסל תוך כדי צפייה בתוכית "האח הגדול". רולדה אחת עשיתי לילדיםב מילוי שוקולד למריחה. יצא מ-ד-ה-ים.
תודה רבה למפרסמת המתכון!
נופר, 03/02/2010 21:16:05

תגובה לליאת

יכול להיות בהחלט שהבצק מתפורר, תוסיפי מעט קמח בפעם הבאה... חנה אטיה, 23/06/2009 10:20:42

מעולה!!!!! נחטפו תוך מספר דקות

שרונה, 23/06/2009 06:38:55

נהדר!

ניסיתי את המתכון,הבצק מעט התפורר לי,אך לבסוף יצאו עוגיות נהדרות! ליאת, 18/06/2009 08:31:49