מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות גבינה

עוגת גבינה אפויה

מאת: קטי וייס
דירוג הגולשים

מצרכים

חצרכים:
4 ביצים
750 גרם גבינה לבנה (3 גביעים)
כפית תמצית וניל/ שקית סוכר וניל
3 כפות עמילן תירס / קורנפלור / קמח
כוס וחצי סוכר
2 כוסות חלב
שתי כפות מיץ לימון
מעט מעט קליפת לימון מגורדת

אופן ההכנה

מקציפים את ארבעת החלבוהים עד לקצף קשה ויפה ומשאירים בצד.

בקערה נפרדת מערבבים בהקצפה על מהירות נמוכה את הגבינה, סוכר, סוכר וניל או תמצית וניל, לימון וקליפת לימון, קמח או עמילן תירס או קורנפלור וחלב.

שכל העיסה מעורבבת באופן אחיד מוסיפים את העיסה לקציפת החלבונים.
מקפלים ה כ ל יחד .
משמנים תבנים מוזגים את העיסה ואופים למשך שעה בחום 175 מעלות.
שהעוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים אותה בתוכו כשעה להתקררות ושתשמור על גובהה.

בתאבון!!!
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת גבינה אפויה

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת גבינה אפויה ?
דרג:

הצביעו: 27 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

עשיתי עוגה דומה לזאת

עשיתי עוגה דומה לזאת רק שאחרי שהיה מוכן העוגה נפלה לי לחצי מישהו יודע מה הסיבה אהה חיממתי ל150 מעלות אולי זאת הסיבה??? מורן, 27/02/2013 11:02:00

מה עושים עם החלמונים???

לא! לא כתוב! צריך לנחש או לקרוא מתכונים אחרים כדי להבין. שונא עוגות גבינה, 16/11/2012 12:12:32

טעות במתכון

לדעתי לא צריך שתי כוסות חלב במתכון שלמעלה. נט"ע, 13/07/2012 11:02:13