מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות גבינה

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

מאת: שרית
דירוג הגולשים

מצרכים

חומרים: 1 ק"ג גבינה לבנה 5% .,1 כוס סוכר,4 כפות קורנפלור או ק.תפ"א ,1 כפית ת.וניל,6 ביצים מופרדות ,1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל.


אופן ההכנה

אופן הכנה:
מוציאים את הביצים כ 1/2 שעה לפני האפיה. מפרידים ביצים .מוסיפים בהדרגה תוך עירבוב לחלמונים את הגבינה,ת. וניל,קורנפלור ואינסטנט פודינג .
מקציפים את החלבונים עם הוספת הסוכר בהדרגה לקצף חזק ויציב.מוסיפים בהדרגה את הקצף לבלילת הגבינה תוך קיפול הקצף פנימה מבלי שישבר.
משמנים תבנית אפייה או שמים נייר אפייה ואופים בחום בינוני ככ- 50 דק’ .
***יש לשים בתחתית התנור תבנית עם מים וזאת ע"מ ליצור לחות בתוך התנור.
***בתום האפייה יש לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר בתוך תנור מכובה וסגור-ע"מ למנוע מהעוגה ליפול בגובהה.
***ניתן לשמור את העוגה מחוץ למקרר יומיים שלושה ולאחר מכן לשים במקרר.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת גבינה אפויה ללא תחתית ?
דרג:

הצביעו: 4 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

עוגת גבינה אפויה

איזה גודל תבנית? האם תבנית עגולה? לי, 28/10/2013 11:43:00

עוגת גבינה

התפוחי אדמה מיותרים מקלקל את
טעם העוגה
עליזה, 29/03/2013 17:21:29