מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
חגים ומועדים

עוגת גבינה פירורים של קרין גורן

דירוג הגולשים

מצרכים

החומרים הדרושים
בצק לתחתית ולפירורים:
11/2 כוסות (210 גרם) קמח תופח
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
3 חלמונים
למלית הגבינה:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
1/2 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
250 גרם גבינת שמנת 30% שומן (עדיף נפוליאון)




אופן ההכנה

מכינים את התחתית והפירורים:
מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה ותערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים.
מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה. את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים להזהבה כ-20 דקות. מצננים לחלוטין. מפוררים את הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש.
מכינים את מלית הגבינה:
במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.
מרכיבים ומצננים:
כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים. מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות. לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

אני הכנתי אותה ברינג 24 ונעזרתי בשקף.
לא טעמתי אותה הפעם, כי היא הייתה להזמנה, אבל היא מעולה בעיני, המילוי גבינה מצוין!

כמובן שניתן לשים פירות יער או שוקולד או חלבה או כל מה שרוצים מעל במקום הפירורים
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת גבינה פירורים של קרין גורן

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת גבינה פירורים של קרין גורן?
דרג:

הצביעו: 174 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

שביעות רצון מהמתכונים

אני מאוד מרוצה מהמתכונים שלך הכל מוסבר בטוב טעם הילה כרכום, 06/05/2013 20:19:21

עוגת פירורים

אין על העוגה הזו בעולם עוגה לפנים שלומית , 20/04/2013 15:30:27

עוגת גבינה פירורים

אפשר להחליף את המעבד מזון במיקסר הוא ללוש את הבצק ביד??? הודיה, 14/02/2013 11:22:15

עוגת גבינה ופירורים

יש להוריד שומנים חוצמיזה העוגה נהדרת!!! ליליאנה, 28/12/2012 06:36:44

עוגת גבינה פירורים

אחלה של עוגה ברמות מטורפות זו לא הפעם הראשונה שהכנתי אותה ואנשים משתגעים. את גדולה תמשיכי! תהילה ושדי, 05/12/2012 19:52:10

העוגות של קרין נראות טוב אך משמינות מאוד

כל עוגה משמינה אין ספק, אך ישנם עוגות שמשמינות יותר, מפני שיש בהם מרכיבים רבים שהם עתירי סוכר, וכך הם העוגות של קרין גורן.
היא יכולה ללמוד מאנס ברטלה שעושה עוגות בדרך כלל בפחות חומרים משמינים, בפחות שוקולד ופחות קצפות ברוב המקרים. פשוט אין על הקונדיטור הגדול הזה..
חגית, 24/05/2012 13:21:55

עוגת גבינה לגברת קרין גורן

אין עוגת גבינה עים פרורים אפויה מירי וקנין , 23/05/2012 10:05:36

עוגת גבינה פירורים

עוגה ממש טעימה מלכה, 21/05/2012 17:16:52

עוגת גבינה

עוגת גבינה עם אננס ופרורים רוזה, 17/05/2012 02:21:21

עוגה מושלמת

טעמתי אותה היום בתחרות עוגות לשבועות והי הייתה הפייבוריטית שלי. אני גם מתכוונת לנסות. מיה, 16/05/2012 11:21:02

עוגה לפסחמתכון

מתכון שרה גרין, 15/03/2012 20:46:39

העוגה

כל העוגות של קרין גורן טעימות חסוי, 19/01/2012 17:30:05

העוגה

כל העוגות של קרין גורן טעימות חסוי, 19/01/2012 17:29:55

סימפוניה במקום נפוליאון

אני הוספתי סימפוניה במקום נפוליאון כי לא היה ויצא מעולה!!! אולה, 08/06/2011 08:10:57

מעולה!

מירב, 06/06/2011 10:30:07

עוגת גבינה פירורים

מה זה תערובת פירורית האם הכונה לתערובת שרשומה אני שואלת כי רשום ותערובת פירורית ואם כן מה הכמות מיכל, 15/05/2010 15:45:22

עוגת גבינה פירורים

עוגה מעולה!

האורחים התענגו עליה...
ציפי, 23/07/2009 22:29:26

ממש טובהההה

עוגה קלה להכנה...וממש ממש טעימה.............ממליצה בחום!! לי, 31/08/2008 20:39:00

עוגת גבינה פשוט מדהימה

הכנתי את העוגה וזה פשוט יצא בדיוק לא מתפרקת טעימה ופשוט מוצלחת ומדהימה...... מיכל, 17/02/2008 11:57:44