מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

עוגת גבינה פרורים (ללא אפיה)

דירוג הגולשים
עוגת גבינה פרורים (ללא אפיה)

מצרכים

תבנית עגולה 26 ס"מ

חומרים לבסיס:
250 גרם פרורי פתיבר אסם
150 גרם חמאה

חומרים למילוי:
2 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם
500 גרם גבינה לבנה 9%
½ כוס סוכר
½ כוס חלב
קליפת לימון מגוררת
1/2 שקית (7 גרם) ג’לטין
¼ כוס (50 מ"ל) מים רותחים

אופן ההכנה

1. ממיסים את החמאה. מוסיפים את פרורי הפתיבר מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת. משאירים בצד את שאר הפרורים לקישוט.

2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.

3. מערבלים את החלב,סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.

4. ממיסים את הג’לטין במים רותחים ומצננים.

5. מוסיפים את הג’לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

6. יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.

7. יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים את הפרורים שנשארו מעל העוגה.

8. מצננים במקרר למספר שעות.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת גבינה פרורים (ללא אפיה)

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת גבינה פרורים (ללא אפיה)?
דרג:

הצביעו: 1571 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

ג׳לטין

עוגה מנצחת !!! מאוד טעימה ונטרפת בשנייה !! רק שאני מוסיפה 10 גר׳ ג׳לטין שיהיה יותר עמיד ... תודה על המתכון ;) ליזה.ז. , 1/24/2015 4:21:38 PM

קצפת

חבל שלא רשמת להפריד את הקצפת משאר המו רים זה ממש בילבל אותי ולא שמתי לב וערבבתי הכל יחד איירין, 6/3/2014 3:44:59 AM

עוגת גבינה

מעולה הכנתי כמה פעמים וכל פעם היא נטרפה עד הפרור האחרון הילה , 4/9/2014 4:26:41 PM

עוגת גבינה

העוגה עזות נראת טוב אני אל בטוח מכינה אות מחר
מעיין, 3/16/2014 7:14:36 PM

אוכל

יאלה איזה עוגות טעימות. בלי לאכול אותם אני אל בטוח מכינה את זה מחר:) מעיין, 3/16/2014 7:11:55 PM

עוגת גבינה

יצאה טעים, תודה רבה נתי, 3/16/2014 2:48:50 PM

עוגת גבינה

נסיתי אותה מאוד טעימה,,,תנסו אותה מתאני, 2/24/2014 12:24:42 PM

עוגת פירורים

נשמע מצוין,שווה לנסות אטיאס שולמית, 2/19/2014 3:48:11 PM

קלי קלות..וטעימה מאוד אהבנו תודה רבה

תביאו עוד מתכונים קלים וטעימים רחלי, 2/6/2014 9:04:20 PM

טעים

זה נירא מאווד טוב פפי, 1/22/2014 5:08:17 PM

עוגת גבינה

טעים לאלה יעל, 12/6/2013 2:38:42 PM

טטכ

עוגה טוב יאקות , 10/30/2013 6:45:47 PM

ג׳לטין

אפשר להכין את העוגה גם ללא ג׳לטין? אושר, 9/27/2013 8:58:11 AM

ניראה טעים אני הולכת להכין את זה מממ.... טעים

טעים משהוא משהוא שלי, 9/2/2013 10:31:30 PM

עוגת גבינה

מתכון מעולה !! קל ופשוט איילת, 8/28/2013 10:34:05 AM

טעים

וואו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתקון מעולה סמי, 8/11/2013 9:10:43 PM

וואו כל המשפחה לא השירה פרור

עוגת פרורים מצוינת נוי, 7/17/2013 10:33:15 PM

עוגת פרורים

וואו יצא לי מהמם נוי, 7/17/2013 10:30:39 PM

עוגה טעימה

העוגה הזאתי אני חולה עליה היא הכי טעימה מיכול העוגות עוד אפילו לא צריך לבשל אותה נכון רומי, 7/14/2013 2:59:00 PM

עוגת.פרורים

אחת העוגות המוצלחות שיש אין דברים כאלו!!!!
אפשרי לעשות בלי קליפת לימון זה גם טעים
שירה, 7/4/2013 11:45:21 AM

אפשר להכין בלי הקליפת לימון? האם טעים כך?

אפשר להכין בלי הקליפת לימון? האם טעים כך? מיכלי, 5/15/2013 4:02:15 PM

במקום פודיג וניל השתמשתי בפודיג ריבת חלב יצא מושלם

הילה , 5/14/2013 3:51:21 PM

במקום פודיג וניל השתמשתי בפודיג ריבת חלב יצא מושלם

הילה , 5/14/2013 3:51:08 PM

פרורי פתיבר

אפשר גם כן לאפות את הפרוורים וזה נהפך להיות חזק וטוב בן ציון מקסימוב, 5/13/2013 8:06:04 AM

פעם ראשונה שאני עושה עוגת גבינה. וייצא מעולה

מתכון פשוט וקל. לחסרי ניסיון יוצא מעולה וטוב מזל, 5/12/2013 5:34:33 AM

עוגת פרורים

עוגה הכי מושלמת שטעמתי היי פעם שווה לעשות אותה וממש לא הרבה זמן יאמייייייייייייי איימי, 5/11/2013 9:56:24 PM

טעים לי!!!(:

נראה טוב מיקה, 5/5/2013 7:19:09 PM

טעים

טעיםםםםםםםםםםםםם מאודדדדדד???????? טעים, 5/4/2013 1:00:29 PM

יאמיייייייי

יאמיייייי יאמיייייי, 5/3/2013 12:17:51 PM

ג׳לטין

איך משתמשים פה בג׳לטין? אודה למישהו שיכתוב לי תשובה נועם, 4/25/2013 3:35:29 PM

המלצה

עוגה מושלמת וטעימה מאוד מומלץ בחום לכולם תודה רבה!!! כרמית, 4/11/2013 4:19:50 PM

זמן במקרר

כמה זמן זה צריך להיות במקקר?
הקרם יצא מוווווווווווווווווווווווושלם!
המלכה , 3/27/2013 7:31:12 PM

גלטין

לפי איזה הוראות להשמתש לגלטין נועה, 3/27/2013 3:23:02 PM

עוגה

אנילא מבינה!!!ממסים את החמאה בסיר ואז שופחים את החמאה לפירורי הפתיבר מורן, 3/6/2013 2:15:22 PM

הכנתי.. בתור עוגות אישיות כאלה..

היה מוצלח מאוד! יצא יפה בטירוף וטעים.. שווה להכנה ממש לא מסובך.. אור, 3/1/2013 7:05:26 AM

עוגת גבינה מהירה וטעימה

מאוד אהבתי את המתכון לעוגת גבינה ללא אפיה אליס אטל, 1/24/2013 10:54:30 AM

ג׳לטין ממש לא חובה

אני מכינה את העוגה ללא הג׳לטין ויוצא מעולה מאיה, 1/22/2013 8:53:12 PM

עוגה מעולה

העוגה יצאה מעולה,פשוט תענוג חלומי מתוק, נחטפה מהר מהמקרר,אבל משהו קטן אפשרי גם בלי קליפת לימון המגורד זה קצת נותן טעם מריר. עדי , 1/20/2013 4:58:14 PM

מאד אהבתי

סונה, 1/9/2013 5:11:24 PM

יפה

העוגה יצאה משהו כדי לנסות
יעל, 1/7/2013 10:21:11 AM

עוגת גבינה פירורים

העוגה הכי טעימה מכל העוגות גבינה שטעמתי
איך מצליחים להמיס את הג''לטין בלי שיהיה גושים?
sari, 1/6/2013 8:56:33 AM

עוגת גבינה

עוגה מאוד קלה אבל אני במקום גלטין אני משתמשת בביצה אבל משאירה 12 שעות במקרר יוצא יותר טעים תאני, 12/1/2012 10:48:59 PM

עוגת גבינה

עוגה מדהימה וקלה להכנה :)) אפילו הבת שלי בת התשע נהנת להכין אותה...וכמובן לאכול. אפי, 11/16/2012 2:43:26 PM

עוגת גבינה טובה מאוד

ממליצה בחום עוגה סוף הדרך טעימה מאוד10של עוגה חנה פילו, 11/15/2012 9:05:06 PM

האם ניתן להחליף את הג''לטין?

? ענבל, 10/31/2012 2:43:53 PM

מצויינת!!

אחלה עוגה, ממולצת מאוד והכי חשוב קלה להכנה ולא כבדה בבטן... אבי, 10/19/2012 9:05:28 PM

עוגה מהממת

טעימה מאדדדדדדדדד... גוגו, 10/13/2012 6:10:40 PM

עוגה גבינה

הכנתי אותה בבית וכולם נהנו ממנה..הייתה טעימה מאד.. גיהאן, 10/13/2012 5:35:14 PM

עוגת גבינה מהסרטים

זאת אחת העוגות הטעימות. עוגה סוף, קלה ומהירה להכנה בלי הרבה בלגן!!! קיבלתי על העוגה הרבה ״לייקים״ , מומלצת בחום!!! בתאבון:-) אירית, 9/7/2012 10:03:23 PM

חייבים לפרסם את התגובה!!

אין כאלה דברים..סוף הדרך חסוי, 8/12/2012 6:43:09 PM

דברים טובים!

יש הרבה דברים טובים בעולם, אבל עוגת גבינה כמו זו לעולם לא טעמתי!!! וואו!!! שי ברכה, 8/5/2012 4:15:28 PM

בקשר לג''לטין

צריך ללכת לפי ההוראות שעל קופסת הג''לטין, כלומר: לשים את הג''לטין ברבע כוס של חלב קר, שמעתם טוב, חלב קר ולערבב. אחרי בערך 25 דקות לחמם במיקרו למשהו כמו 12-15 שניות ולערבב. לתת עוד כמה שניות חימום במיקרו ולערבב, זהו. הג''לטין מוכן. אורי, 7/30/2012 12:17:26 AM

בקשר לג''לטין

הבעיה שאוסם מטעה את כולם עם הוראות ההכנה של הג''לטין.
צריך ללכת לפי ההוראות שעל קופסת הג''לטין, כלומר: לשים את הג''לטין ברבע כוס של חלב קר, שמעתם טוב, חלב קר ולערבב. אחרי בערך 25 דקות לחמם במיקרו למשהו כמו 12-15 שניות ולערבב. לתת עוד כמה שניות חימום במיקרו ולערבב, זהו. הג''לטין מוכן.
אורי, 7/30/2012 12:12:55 AM

עוגת גבינה פירורים

מעניין לטעוממממממממממממממממממממ נשמע מגניב רק בלי הלימון

אושר, 7/29/2012 3:17:06 PM

גלטין??

הגלטין לא התערבב לי עם הגבינה טוב??? מילי, 7/28/2012 12:47:36 AM

העוגה ניראת ממש טוב

תוה רבה על המתכון :) מונה , 6/11/2012 3:18:01 PM

עוגה טעימה

זאת העוגה שעשיתי לשבועות האחרון ויצא מדהים. האמת זה בדיוק אותו מתכון שרשום על חב'' האנסטנט פודינג וניל ממנו עשיתי את העודה. מומלץ.. תהילה, 5/30/2012 6:32:10 PM

לשירה

תבדקי לפני שאת אומרת, יש ג''לטין מעצמות דגים ויש מעצמות חזיר.
גם הג''לטין מהחזיר לדעת רוב הפוסקים זה כשר (נפסל מאכילת כלב), ויש שמחמירים.
הרבנות עצמה נותנת כשרות לג''לטין מחזיר, אבל מכריחה לכתוב על האריזה שזה מכיל ג''לטין אם זה מכיל ג''לטין דגים לא יצוין בפירוש, מוצרים בהשגחת בד"צים תמיד יכילו ג''לטין דגים.
גלעד, 5/25/2012 4:43:32 PM

עוגת הגבינה והפירורים

קלה להכנה ונהדרת. הכנתי בתבנית שעמידה בהקפאה,
ללא תוספת הג''ליטן ,
הקפאתי לשעתיים וחצי יצאה עוגה מושלמת.
לפני ההגשה ,לקישוט העוגה,פיזרתי חופן קוקוס ודובדבנים.
הכנה מהירה והטעם נפלא,העוגה מומלצת מאוד.
דנה מגבעתיים, 5/25/2012 4:40:03 PM

עוגת גבינה ופירורים

הכנתי את עוגת הגבינה עם הפירורים,
ויצאה טעימה מאוד .
שלומית, 5/25/2012 4:35:38 PM

עד כמה קריטי הגלטין?

למי שממש לא אוהב? הדס, 5/23/2012 6:26:05 PM

פחות קלוריות?

היי! האם ניתן להשתמש בשמנת מתוקה אחת במקום שתיים? ואם כן מה ניתן להוסיף במקום? עירית, 5/22/2012 8:44:33 AM

לסינדי

ג''לטין זה בכלל ללא חזיר!!
מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלו?!
ג''לטין זה עצמות דגים טחונים וזה כשר בהחלט
אז מספיק עם ההמצאות הגאוניות!
חוץ מזה יש במלא מוצרים ג''לטין וזה לא רשום ברכיבים וכולם אוכלים אז אל תחפשו סתם דברים להגיד
שירה ש., 5/20/2012 4:19:16 PM

מתכוני עוגות גבינה

עוגות גבינה ופשטיות לשבועות לוי שושנה, 5/20/2012 12:50:00 PM

כנסו...

פצצה של עוגה!!!! תל אביבית, 5/13/2012 11:20:46 PM

עוגת גבינה ללא אפייה

אני מכין את העוגה כל שנה בשבועות יוצא יאמי ואין אחד שאכל ולא מאמין שאני מכין את העוגה סיני, 5/5/2012 5:28:29 PM

ג׳לטין זה חזיר!

אני לא מבינה למה עושים הרבה עוגות עם ג׳לטין בארץ! סינדי, 3/17/2012 6:11:38 AM

עוגת גבינה

עוגת סוף העולם , מאוד אהבתי אני וכל משפחתי היבה זידאן, 1/21/2012 11:45:02 PM

נשמע מבטיח

אני מתכון להכין אותה מחר, ליום ההולדת של ביתי.
נשמע מתכון פשוט,מבטיח וטעים.
פעם ראשונה שאני הולך להשתמש בג''לטין,מקווה שאצליח.
רונן, 1/19/2012 9:24:11 PM

corn flour

האם אפשר להחליף את הג''לטין בקורנ פלור. corn flour?
רוז, 11/27/2011 7:11:43 AM

עוגת גבינה עם פירורים בלי אפיה

עוגה יפה טעימה נחמדה מתוקה והכי טובה שיש הכנתי אותה פעם אחת עם אמא ופעם אחת לבד הכי כיף שיש מעין, 11/23/2011 9:16:15 PM

עוגות

עוגה מעוללה ממש כדי להכין אותה !!!!
עוגה טובה!, 11/16/2011 5:42:56 PM

טעים!!

נראה מעולה אני ממליצה לנסות מוסתר, 9/25/2011 9:21:30 PM

בלי לימון

בלי לימון אמונה, 7/18/2011 3:34:55 PM

ג'לטין

האמת שהצלחתי להכין את הג'לטין לאט ובזהירות... פשוט לקחתי שקית (7 גרם) , ערבתתי עם מעט מים פושרים ולא רותחים (כי זה עושה גושים!!) חיכיתי 15 דק' להמסה חלקית. אחרי זה שמתי במקרוגל ל 40 שניות עד להמסה, אם יש צורך בחימום נוסף מחממים שוב. אחרי זה ראיתי שהמים צלולים. שפכתי לתערובת הגבינה ויצא באמת מעולה!!!! בת אל, 7/13/2011 11:44:37 PM

בלי ג'לטין

אני עושה שנים את אותה עוגה בלי ג'לטין ומים חמים פשוט להוריד ל-250 גר גבינה וגם לא חייב פרורים אפשר בוסקויטים שלמים שמרטיבים במעט חלב יוצא מעולה פנינוש, 7/13/2011 11:57:19 AM

ג'לטין

עדיין לא הבנתי מתגובות המכינים / מהמתכון איך מקררים את הג'לטין לאחר הרתחה... פשוט צריך להמתין? או שיש דרך אחרת..? פשוט מעצבן הג'לטין הזה... בת אל, 7/7/2011 9:31:13 PM

שוקולד לבן במקום ג'לטין

לדעתי יעשה את אותה עבודה יעל, 6/25/2011 10:40:19 AM

לשידרוג העוגה - אוכמניות

במקום הפירורי ביסקוויט
יש להקפיא את העוגה ל- 40 דקות במקפיא בכדי שהעוגה תתייצב
לקחת 1/2 מקופסת מחית אוכמניות
לערבב עם 1/2 כוס מים רותחים טוב טוב ולאחר שמתקרר למרוח על העוגה
פשוט נפלא
רויטל , 6/16/2011 1:15:48 PM

עוגה סוף הדרך

אני תמיד מכינה אותה ויוצאה לי מעולה עדיף קרה ללא אפיה זהבית , 6/8/2011 11:52:28 PM

עוגת גבינה ללא אפיה

זה אותו המתכון שעובר מאם לבת במשפחתנו. עוגה נהדרת - אם מקפידים על ביצוע ההוראות.

חג שמח!!!!!!!!!!!!!!
רחלי, 6/7/2011 10:22:12 AM

עוגת גבינה

נראה די פשוט להכנה מפני שאני לא אופב ליאור , 6/6/2011 2:34:21 PM

אחלה עוגה :)

וואו עוגה ממש טעימה !!! לולה, 6/5/2011 3:47:31 PM

מעולה

זה מעולה ומממממממממצוין........ הודוש, 5/31/2011 5:59:33 PM

כמה זמן נשמרת במקפיא??

הילה, 5/29/2011 5:47:57 PM

עוגת גבינה פירורים

עוגה מדהימה אבל היא לקוחה מגב האריזה של הפודינג.מניסיון ניתן להמיר את החלב במים. אינגה, 5/29/2011 1:25:19 PM

עוגה קלה להכנה וממש טעימה


תודהההה !!
דודי, 5/15/2011 6:07:08 PM

הכנתי את זה בפריקט מעצימים

פרויקט זה בו כיתות ז' חונכות את כיתות ג' והכנתי לה את זה !!--אושר פשוט אושרר--- לוצי', 2/14/2011 7:00:58 PM

עוגת גבינה פירורים

העוגה ממש טעימה אני אוהבת מאוד את העוגה עדי עטיה, 2/2/2011 3:26:20 PM

עוגת גבינה

עוגה קלה מהירה ומעולה...... הדס, 1/22/2011 7:58:16 PM

מושללםם :) תודה =)

תודה רבה היה טעים גמרתי הכל בביס חחח :) לאביו :* יעלי ;~), 12/10/2010 4:54:37 PM

מתכון נהדר

אנחנו שבים שוב ושוב למתכון הזה כעוגה החגיגית שלנו במקביל לשוקולד המסורתית.

בתיאבוןןןןןןןןןןן
יעלי, 12/3/2010 9:05:52 AM

מתכון

אם תוכלי לענות מה זה גלוקוז מהמתכון קרקובוש? מרינאלה, 11/24/2010 7:34:54 PM

זה המתכון ע'ג קופסת האינסניט

זהבה, 11/24/2010 9:33:08 AM

עוגת גבנה

פשוטה קלילה וטעימה רקח מירי, 11/20/2010 10:44:45 AM

פשוט וטעים

הכנתי לקראת יום הולדת של ביתי בת 9 כולם התלקקו. לא שמתי ג'לטין. ולמעלה, את הפירורים פיזרתי בצורת 9 ומסביב עשיתי מסגרת עגולה מאננס. מנסה, 11/16/2010 11:35:55 AM

ג'לטין

בשום מקום שקראתי לא כתוב שמיד צריך להמיס ג'לטין במים רותחים. יש קודם למהול אותם במי ברז וכו'. חבל שהרסתם לי עוגה שלמה שדרך אגב תערובת הגבינה, או איך שלא תקראו לזה יצאה טעימה מאוד...
אנא דייקו במתן המתכונים.
מאוכזבת, 11/7/2010 8:15:38 AM

מעולה

עשיתי בדיוק איך שרשום , פשוט מאוד ויוצא מעולה ליה סויסה, 10/17/2010 1:22:33 PM

עוגה נפלאה

עדיף ללא ג'לטין היא יוצאת מדהימה ועמידה ! ליטל, 7/20/2010 4:39:00 PM

עוגת גבינה

אהבתי את המתכון פשוט קל להכנה
מתאים עם כוס נס קפה ליד
ליאת מיזן, 7/5/2010 10:54:24 AM

עוגת גבינה

יצאה מעולה גם ללא הג'לטין המומס במים חמים, אפשר לוותר על שמנת מתוקה אחת. זהבה, 6/16/2010 10:17:55 AM

שידרוג עם פודינג ריבת חלב

חובה לנסות, טעם אחר לגמרי והתחתית עם ביסקוויט "לוטוס",או בשם הנפוץ יותר carameliesd בחיי שחובה לנסות, הביסקווטים האלו ארוזים אחד אחד בטעם מתוק ומיוחד. ניתן להשיג במגה בול או אצלי בארון, הילדודס מכורים לזה, יקר מאוד אגב, אל תרגילו אותם:-))) 18 ש"ח ל-100 גרם. תפנקו את עצמכם. mikavali, 6/10/2010 10:51:53 PM

העוגת גבינה

זה הרבה יותר קל מאפיה בתנור ונוח להכנה מיידית פשוט מצויין.... ירדן, 6/6/2010 8:30:22 AM

עוגה נפלאההההההההה

גיסתי שתחיה ילדה תינוק וליום הולדת ביקשה עוגת גבינה לא אפויה עם גלטין ואני חיפשתי וניתקלתי בעוגה זו. ניסתי ויצא נפלאאאא. תטדה!!!
לפעם שניה/שלישית שינינו בכנויות של פחות חמאה, פתיבר שוקולד, גבינה 5% ויצא נהדר....
כולםפ ליקקו את האצבעות.
תודה רבה!!!
yaeli, 6/5/2010 12:30:54 PM

המתכון נמצא על אריזת פודינג.... טיפ לגביי ג'לטין

כדי שהג'לטין יימס בצורה טובה ולא בגושים
כדאי לפזר אותו על רבע כוס מים (אני השתמשתי בחלב), להחזיק אותו ככה 10 דקות כדי שיתרכך.
לאחר מכן ניתן לחמם מעט במיקרו ולערבב, ואז לחמם עוד טיפה ולערבב.
כשהחלב חם, להוציא מהמיקרו ולערבב הרבה זמן עד שכמעט כל החתיכות נמסות.
לפני שמוסיפים לתערובת אפשר להעביר דרך מסננת צפופה כדי שלא יהיו חתיכות בעוגה.
:)
אילאיל, 6/3/2010 4:18:07 PM

למה הכוונה בפירורי פתי בר?

האם צריך לקנות ביקסוויטים ולמעוך אותם?
סליחה על הבורות....
גלית, 5/30/2010 10:14:33 PM

העוגה ללא גלטין

הכנתי את העוגה בשבועות ללא גלטין ויצא מעולה
רעות, 5/21/2010 12:39:51 PM

עוגת גבינה ללא אפיה

שידרוג, במקום הפתי בר תשימו אוכמניות או תותים או פירות יער זה יוצא אליפות אורטל סופר, 5/17/2010 11:45:43 PM

עוגת גבינה

עוגה נהדרת קלה להכנה סיגל, 5/17/2010 10:20:03 PM

טיפ בעניין הג'ילטין

גם אנחנו הסתבכנו עם הג'ילטין עד שעלה לי רעיון לראש להמיס אותו בסיר על האש ויצא אחלה תנסו ולא תפסידו ובתיאבון!!!!!!!!!!!!! וכדאי שתאכלו את העוגה מהר לפני שאני יבוא ויגמור אותה כי אני אוההההההההההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב עוגות גבינה קרות ראו הוזהרתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זולל העוגות, 5/16/2010 8:57:11 PM

יאמי

עוגה מעולה בלי הרבה טררם כיף להכין עם הילדים וכיף לזלול אורטל, 5/16/2010 3:59:41 PM

מוותרת על קפולסקי ורולאדין.

להתענג עליה, ניתן לשנות מעטף 750 ג' גבינה שקית וחצי אינסטנט, שקית אחת ג'לטין(7ג'),שמנת מתוקה אחת. הוניל של האינסטנט משבח אותה נפלאות,מומלץ לנסות ,לוקחת אחריות. מ.ב, 5/14/2010 6:03:09 PM

עוגת גבינה קרה .

עוגה נפלאה וטעימה מאוד .מיה שלום .במקום פרורי עוגיות פתי בר תקני בסיס של עוגת טורט , ותרטיבי אותה עם סירופ מי סוכר . רינה אגוזי ., 5/12/2010 11:56:58 PM

עוגת גבינה קרה .

עוגה נפלאה וטעימה מאוד . רינה אגוזי ., 5/12/2010 11:49:53 PM

עוגב נפלאה

כעיקרון על הג'לטין בהחלט אפשר לוותר, הלימון מורגש מאוד ולכן עדיף לשים קליפת לימון מחצי לימון ולא אחד שלם, והכל יוצא פשוט מושלם !! אליס , 4/30/2010 8:53:34 AM

בענין עוגת גבינה

אין צורך בקליפת לימון העוגה יוצאת 10 תמיר, 3/3/2010 10:38:33 PM

תגובתי בענין

העוגה פשוט טעימה יהודית, 12/4/2009 12:14:23 AM

הג'לטין

השיטה של מים רותחים עם ג'לטין ממש לא עבדה לי. הכל נקרש בתוך הכוס ועל הקערה. על האריזה רשומות הוראות הכנה שונות. אני בינתיים מחכה לראות איך העוגה תצע עם קרישי ג'לטין מפוזרים בה. מחזיקה אצבעות. חוץ מזה, קלי קלות שרון, 11/6/2009 2:37:09 PM

בלי הלימון.

העוגה טעימה אך קליפת הלימון גורעת
מפני שקליפת לימון מרירה שהיא לא נאפת.
פנינה ק., 10/18/2009 4:51:47 PM

העוגה פשוט מספר 1 !!!

היא טעימה מאוד הכנתי אותה בראש - השנה : )
( ראיתי את המתכון מאחורי פודינג וניל )
.... , 9/27/2009 12:56:51 PM

אפשר בלי ג'לטין?

? ע.מ, 8/20/2009 4:15:50 PM

שאלה-אשמח לטיפים

הכנתי את העוגה- יצאה טעימה פרט ל.... לימון שטיפה מרגישים מדי, נראה לי פעם הבאה לא שמה, ודבר שני- הפירורים שבתחתית יצאו ממש לא יציבים, הם ממש מתפוררים ונשארים בתבנית וצריך "לאסוף" אותם... איך עושים שהתחתית תהיה יציבה?? מאיה, 8/1/2009 4:21:02 AM

עוגה

עלוב מאוד סתם ביזבזתי חומרים סתם אחלה עוגה שבעולם יצא מעולה אריאל, 7/17/2009 5:19:38 PM

עוגת גבינה

מעולה אלעד, 7/17/2009 5:17:14 PM

עוגה מדהימה ומוצלחת

הכנתי אותה אתמול,כל בני המשפחה נהנו ובקשו עוד.אפילו בעלי אשר ידוע כחובב עוגות חמות,העז לטעום מהעוגה וגם הוא הצטרף ל"מועדון המעריצים" שלה.
סה"כ עוגה מדהימה, כדאי לכולכם להכין גם מפני שהיא פשוטה וגם-מפני שהיא כל כך טעימה!
דורית, 7/10/2009 4:40:20 PM

תשובות!!!

אם יש גושים זאת אומרת שלא עבדתם נכון עם הג'לטין!!!
צריך לקחת את את המים שיהיו קרים ומעלם לפזר בזהירות את גרגירי הג'לטין ולחכות עד שהם יתנפחו מעט 10 דקות בערך ולשים במיקרוגל במשך כמה פעמים כל פעם ביו 5 ל-7 שניות להוציא ולערבב הייטב אתם יכולים לנסות ללא הג'לטין ולהקציף שמנת וחלב עם האינסטנט פוד10
קונדיטורית צעירה!!!, 7/10/2009 2:10:27 PM

בעניין הג'לטין :)

בעיקרון זאת פעם ראשונה שאני משתמשת בג'לטין באפייה שלי, ברגע שהכנסתי אותו לתערובת הגבינה לערבוב או התפרק לחתיכות אולם בתערובת ששפכתי לבסיס הפתי בר נשארו חתיכות ג'לטין, איך זה אמור להיות ואיך אמורים להתעסק עם הג'לטין?
אשמח לתשובה D:
חלי, 6/26/2009 2:41:49 PM

עוגה מדהימה

לבנה30, 6/19/2009 4:27:17 PM

הצעת שידרוג

המסתי שוקולד חלב לתחתית ושוקולד לבן למעלה ויצא מעולה ברמה של מסעדה. אבל לא הוספתי ג'לטין כי לא הסתדרתי עם זה. רוחמה, 6/3/2009 3:45:30 PM

עוגת גבינה

עוגה נהדרת.מומלץ. סיגל, 6/2/2009 8:33:36 AM

עוגה

עוגה טובה.....לא משהוא דנה, 5/28/2009 10:36:58 AM

שיפיור

כדאי להתחיל עם הכנת הג'לטין,אחרת,יש לחכות עד שהוא מתקררר.... ניר, 5/27/2009 6:25:27 PM

עוגה אחלה!!!!!!!!

שיא הטעימה מי המציא אותה?!!!!!!!!!אפשר להוסיף במקום הגבינה קוטג.תנסו יצא מדהים!!!!!!!!!! חנה, 5/27/2009 11:11:12 AM

אפשרות החלפה

במה אפשר להחליף את הגלאטין בתי, 5/25/2009 1:09:33 PM

עוגת גבינה ללא פייה, מדהים,

ליעל, אז אל תאכלי אורית, 5/7/2009 11:08:54 PM

עוגת גבינה ללא אפייה

המתכון מופיע על קופסת האינסטנט פודינג וניל, מעבר לזה עשיתי וזה נראה מצוייין, מחכה שרק יתקרר,מי ששאל ג'לטין, זה נמצא ליד הג'לי בזק, מערבבים עם מים רותחים, עד שמתקרר ואז שמים, טוהר-אור, 5/7/2009 11:07:02 PM

עוגת גבינה- ללא אפייה

זהו בדיוק אותו המתכון , אחד לאחד שאני עושה כבר מעל לשנתיים והוא מופיע על החבילה הגדולה של הפתי-בר של אוסם.
ועוד משהו... זוהי באמת אחלה עוגה , טעימה מאוד וקלה להכנה!
אורטל, 4/23/2009 8:50:24 AM

מה זה גלטין?

תעזרו לי.. לי, 3/28/2009 4:02:23 PM

נפלאה

נוני, 3/23/2009 2:39:07 PM

דרך אגב המתכון הזה ע קופסת הפודינג :)

נינה, 3/21/2009 7:03:51 PM

שדרוג -הוספת גלי עם תותים

מוסיפים במקום הפרורים למעלה תותים חתוכים או פסיפלורה
ומעל גלי בטעם פרי מתאים.
מכינה את העוגה שבדפנות שמה שקף
בתבנית קפיץ
כשמוציאים מורידים את השקף העוגה נראית מיליון דולר
תמי, 3/15/2009 10:31:30 AM

עוגה גבינה

עוגה פשוט מדהימה, לה להכנה, יוצא כמו קנוי, והטעם הו הטעם. ליאת, 3/8/2009 1:11:00 PM

הכנתי פעמיים ויצא מעולה!

מתכון פשוט להכנה, מרכיבים פשוטים וקלים להשגה ו- טעימה ביותר! יוצאת יפה ויציבה כמו בקונדיטוריות ובתי קפה! יונית, 2/24/2009 11:48:50 AM

עוגת גבינה

חבריי העוגה מדהימהההההההההההההה ביותר אשריכם מרדכי תותית, 1/14/2009 3:41:00 PM

אפשר עים 1שמנת מתןקה בלי גילטין

אני מכינה את אותה עוגה עים 1שמנת מתוקה ומערבבת גבינת למלוי ואפיה חמישה אחוז עי ם חצי כוס חלב בלי גילטין רק עים אינסטנט פודינג לבסיס מסדרת את הבסקויטים בלי כלןם פרלה, 1/10/2009 11:19:59 AM

אפשר בלי ג'לטי׳Ÿ

אני עושה את העוגה שנים ובמתכו׳Ÿ שלא כולל ג'לטי׳Ÿ. יוצא מדהים.
קצפת אחת אני מכניסה לתערובת הגבינה . ואת הקצפת הנוספת - מעל.
אפשר בתחתית, במקום ביסקויטים לשים בישקוטים. יוצא טעים ויפה יותר.
איריס, 12/30/2008 12:23:27 PM

מדהים מדהים מדהים וגם..

מומלץ! נוף., 12/27/2008 9:39:37 PM

שדרוג התחתית

אפשר להוסיף אגוזי קליפורניהקצוצים לבסקויטים ולמי שלא אוהב חמאה אפשר להמיר במרגרינה עטיה דפנה, 9/20/2008 10:53:52 AM

עוגות גבינה

עוגת גבינ ה נורא משמינה!!!!!!!! עמי וליאורה, 7/31/2008 4:09:49 PM

עוגה

אני רוצה עוגה קלה למסיבה פרדה חופית, 7/22/2008 5:45:16 PM

עוגה

אני רוצה עוגה קלה למסיבה פרדה חופית, 7/22/2008 5:43:45 PM

עוגה מעולה וקלה להכנה

הכנתי ויצא מעולה! כולם ליקקו את האצבעות!אני הוספתי קרם שוקולד מעל שעשוי מחצי קופסא קטנהשל ריצ' חם שבתוכו ממיסים שוקולד. נתתי לעוגה להיות במקרר 6 שעות לפחות וכששהקרם התקרר שפכתי אותו מעל העוגה- וחזרה למקרר לכעוד שעה-משדרג ברמות! יונית מלקוביץ, 7/10/2008 9:00:07 AM

זכיתי עם העוגה

הכנתי אותה פעמיים לעבודה ולמשפחה ,יצאה מעולה וממש טעימה מומלץ בחום . הילוש , 6/12/2008 12:54:49 PM

במקום גלטין,,,

במקום ג'לטין - ג'לי בטעם אננס אותו כמות וכמות מים רותחים לפי המתכון המקורי. ולהגיש עם כמה חתיכות אננס טרי או משימורים מירי, 6/5/2008 12:33:33 PM

יאמייייייי(:

מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתהה מתה מתה מתה מתהמ מתה מתה מתה מתה מתה על עוגתת גבינההה קרה !!!!! וזו טיעימההה נורא יאמייי [= בלבלהההה, 4/16/2008 8:40:06 PM

עוגת גבינה

ניסיתי ויצא אחלה אבל הרבה עבודה חני, 4/7/2008 7:33:44 PM

יאמי

אני בישלתי את הכול וזה יאמיייייי!!!!! דנה, 3/27/2008 3:26:17 PM

רעיון לשיפור

לשים רק 250 גרם גבינה לבנה. לשים גביע שמנת חמוצה במקום שאר הגבינה. לפרוס קןפסה של חצאי אפרסקים לפרוסות דקות, למלא חצי מהמלית לשים חצי מהאפרסקים לשפוך את יתרת המלית ולקשט עם האפרסקים הנותרים. נעם קורן, 3/17/2008 4:24:09 PM

אין צורך בגלטין

העוגה נהדרת, אין צורך בגלטין. בתחילה הייתי משתמשת בגלטין ולאט לאט הורדתי כמויות ועכשיו אני לא שמה בכלל ואין ה ב ד ל!!! אני גם ל שמה לימון תנסו מדהים!!!! חגית, 2/10/2008 9:36:40 PM

טעים מאוד

אנחנו חולים על העוגה היא נגמרה ביום!!!!!!!!!!!!!!! יערה, 2/1/2008 2:14:09 PM

מה כל כך לא בריא בג'לטין אפשר לדעת ??

שמתי לב שהרבה הסתייגו מהג'לטין בטענה שהוא לא בריא אולי מישהו מוכן להסביר מה לא בריא בג'לטין ?
חיים, 1/21/2008 11:44:43 PM

רעיון לשיפור

קודם כל העוגה מעולה, ורעיון שנולד מטעות של אמא שלי והוליד שיפור מוצלח: להשתמש בפודינג עם פצפוצים. כל השאר אותו דבר.
מומלץ בחום.
מיכל, 1/20/2008 7:36:39 PM

לא חייבת

אני קצת מסתייגת מעוגות גבינה לא אפויה יעל, 1/13/2008 8:35:42 PM

באיזה חומאה אתם משתמשים

אני מאד רוצה להכין את העוגה למחר לאורחים תחזור אלי איזו חמאה?
תודה
סיגל, 1/8/2008 8:37:59 PM

פירורים אך טעימה

רצוי היה ללא גלטין יש מרכיב אחר זה פשוט לא בריא ולא מומלץ חן, 1/8/2008 10:38:00 AM

מעולה!! הג'לטין לא מורגש פשוט עוגה מפנקת

הילה מלכה, 1/6/2008 12:45:43 PM

עוגה מדהימה

הכנתי את בעוגה היא תעימה מאוד בקשר לבחורה שכתבה שאינה מסתדרת עים הגילטין אני ממליצה לבחוש אותו ים המים על אש נמוכה וכל הזמן לבחוש ולבחוש עד שהוא מוכן ולהוריד מעל האש. אתי , 12/6/2007 6:12:08 PM

עוגה מדהימה

הכנתי את העוגה תעימה מאוד ואהובה על כל מי שאוהב עוגות גבינה. אתי , 12/6/2007 6:05:41 PM

עוגה טעימה

העוגה הזואתי באמת טובה וטעימה ללא אפיה אלמוג, 12/5/2007 11:22:43 AM

תגובה למיכל שושני בקשר לגלטין

לדעתי יש להתיח מים למזוג אותם לתוך כוס לצקת את המים על הגלטין לערבב הכל במהירת והכל ימס בהצלחה
רבקה ביטון, 12/4/2007 4:21:53 PM

עוגה מושלמת ליום יום

טעים שחבל על הזמן
טל חשמל, 10/30/2007 2:54:24 PM

אפשר לצמצם קלוריות

העוגה טעימה גם עם שמנת מתוקה אחת וגם עם גבינה 5%. פרלה, 10/28/2007 2:50:36 PM

איזה עוגה..........

עוגה מאוד כלה להכנה והיא מאוד טעימה ובקציור אינ כמו עוגת גבינההההההההההההה. סיון, 10/20/2007 2:23:57 PM

עוגת גבינה עם פירורים!!!

הNתכ!ן הזה ממW מTה*ם!!!
הע!גה ממW טע*Nה....
ש!!ה לכם ל(ס!ת... Xתם פW!ט תתעלפ! Nהטעם.... ממל*צה 2ח!םם
יפית, 10/17/2007 3:22:33 PM

עוגת גביננננה

יצא פצצתי אפשר להפחית סוכר לבנה, 9/5/2007 7:49:33 PM

עוגה נפלאה נפלאה


עדיתי את העוגה בחששות קצת כבדים ,אך סמכתי על הביקורות הבונות.
לשמחתי יצאה עוגה ממש אבל ממש טעימה. לא הפסיקו לשבח אותי ולאכול ממנה.
מומלצת ביותר:-)
לילך, 8/19/2007 8:17:56 AM

תודה רבה מתכון מעולה....

גלי, 6/7/2007 2:00:33 AM

לכל המאוכזבים..לקרוא בבקשה

1.העוגה פצצה...ממש מעולה...
2.לכל אלה שמתלוננים...זה לא העוגה לא בסדר..זה אתם לא יודעים/ות לבשל...עוגה פשוטה להכנה וטעימה חבל שאתם הורסים לאנשים אחרים.
שפית קטנה:], 5/22/2007 1:45:45 PM

עוגה משגעת, הכנה קלה רק ש...

עוגה באמת משגעת.
רק שצריך 500 גרם פרורי פתיבר ו-2 חבילות חמאה
לא מסובך להכין
נפלא
ליאת, 5/20/2007 12:43:01 PM

עוגה נהדרת,יש לי טיפ

אני משתמשת במקצפת (קצפת באבקה) של אסם- בתוספת 3/4 כוס חלב לכל שקית,למרשם זה צריך 2 שמנת מתוקה-לוקחים 2 שקיות מקצפת + 1,1/2 כוסות חלב ואז אין חשש בהקצפה -יתר החומרים לפי המרשם ,בטעם אין הבדל -הכל טעים. אסתר, 5/12/2007 11:19:20 PM

מתכון ללא ג'לטין

מקציפים חבילת מרגרינה+3/4 כוס סוכר+5 חלמונים+3/4 כוס קמח. הבצק צריך להיות אחיד ורך מאוד.
אופים 2/3 מהבצק בתבנית עגולה/מלבנית ואת ה1/3 הנוסף בתבנית נוספת.
הבצק צריך לצאת זהוב.
למלית: מקציפים 5 חלבונים+1/2 כוס סוכר, במקביל בוחשים יחד 2 גבינות+שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג וניל/ריבת חלב, בוחשים את התערובת בתנועות קיפול עם הקצף.
שופכים את המלית על הבצק שהתקרר ומפוררים את ה1/3 הנוסף, מפזרים מעל העוגה ומקררים ללילה. פשוט טעים חבל"ז.
בתיאבון
רחלי הבשלנית, 4/27/2007 3:57:27 PM

עוגת גבינה

אחלה של עוגה ממש תעים יניב , 4/26/2007 7:35:50 AM

עוגה טעימה ו

ממש טעימה כולם מבקשים מתכון רחל, 4/12/2007 6:18:35 PM

עוגת נפלאה וקלה

מאז שהכנתי בפעם הראשונה את העוגה אני פשוט לא מפסיקה להכין אותה, קשה לעמוד בפיתוי ולהסתפק רק בחתיכה אחת, פשוטה להכנה, מהירת הכנה והכי חשוב אין אחד שלא אוהב אותה!!
אני הורדתי 1 שמנת חמוצה, שיניתי לחמאה קלה, הפכתתי לרבע כוס סוכר ויצא שפוא טעים מאוד מאוד!!!!
דליה, 3/18/2007 2:42:40 PM

קדאיף שוווה

הכנתי את עוגת הגבינה . רק שבמקום פרורי ביסקוויט, שמתי במקום שערות קדאיף בסירופ סוכר, שווה לנסות ולמי שמאוכזב מהמתכון שווה לנסות את המתכון של קרין גורן: של עוגת גבינה קרה היא יוצאת 10 גילה, 3/8/2007 1:22:58 PM

ג'לטין במים רותחים?

ג'לטין ממיסים במים קרים קודם כל. לא משנה אם זה עלי ג'לטין או אבקה ורק אז אחרי שמיתמצק ממיסים ,אם זה במיקרו או בנוזל חם אחר. אוהד, 2/13/2007 8:41:19 AM

אייך מוצאים פודינג..? בצרפת?תענו לי תודה

אני לא יודעת איך למצוא בצרפת פודינג אייך אפשר לקרוא לזה פה? שמישהו יענה לי בבקשה תודה
חני
חני, 2/10/2007 11:42:22 PM

עוגת גבינה פירורים

סוף הדרך ....רק אייך מוצאים פה פודינג? אני מתכוונת בצרפת!? מה פה ניקרא פודינג ? תודה למי שיענה לי
חני
חני, 2/8/2007 12:16:02 AM

עצה לאלא שלא יצא טוב

אז ככה: דבר ראשון יש להקציף את הקצפת המון עש שהיא כמעט
מתקשה!
יש לערבב בזהירות, אבל את השמנץ עם הסוכר להקציף טוב כדי שלא ישארו גושים.
לגבי התחתית הקשה, אם תוכנים את הפתיבר טוב אז באמת יוצא קשה, אז לא לתכון ממש חזק.
אני עשיתי את העוגה מספר פעמים ויצא מדהים, אם תעשו את מה
שאמרתי ועדיין לא יצא לכם טעים הבעיה אצלכם
טלי, 2/6/2007 4:39:31 PM

פחות גלטין פחות קליפט לימון

לטעמי, כמו כן יש להקציף את השמנת טוב טוב.
יוצא מדהים, אחת העוגות היותר טובות
טלי, 2/6/2007 4:32:57 PM

תגידו לי, בבקשה

איך לעזאזל דבר עם שמנת מתוקה, סוכר, ביסקווטים (שלא הוטלה בו צואת עיזים) יכול לצאת מאכזב? חנוריק, 1/27/2007 8:37:28 AM

מאכזב ביותר!

העוגה יצאה לא טעימה,ומאכזבת ביותר..היו גושים בגבינה! והתחתית קשה מאוד! בר , 1/17/2007 1:28:38 AM

מוזר שאתם לא מפרסמים תגובות של מאוכזבים

זה רק מראה על האמינות שלכם ושל המתכונים שלכם.

מאכזב, לחזור לפה היום ולראות ש"המערכת" החליטה שלא לפרסם את התגובה שלי מאתמול, כי היא לא הייתה,,,"מעולה, נהדר, פנטסתי".
רונית, 1/8/2007 5:40:27 PM

על הפנים :-(

עשיתי בדיוק לפי המתכון אחד לאחד, ויצא ע ל ה פ נ י ם, היא לא יציבה אלא נוזלית עוד יותר מגבינה לבנה.

אכזבה לשמה.
רונית, 1/7/2007 10:24:43 AM

עוגה מדהימה

הכנתי את העוגה תוך חצי שעה
טעמה מופלא מומלץ
עדיה, 12/31/2006 1:06:53 PM

עדידוש

העוגה יצאת סוף.......... עדי, 12/20/2006 8:49:54 PM

העוגה נשמעת טעימה

אילנה, 12/1/2006 2:09:20 PM

עוגה סופנית כבר פעמיים הכנתי ויצא סוף

שני, 11/24/2006 2:29:58 AM

מעולה

מתכון ישן - יש להכפיל כמויות
חוץ מהאיסטנט פודינג
ויש ליצור מצע של פטי בר כבסיס לעוגה .
שולי, 11/22/2006 3:15:49 AM

מעולה!!!

אין מילים, פשוט מעולה!!!
גם טעים ום קל להכנה..
נועה , 11/20/2006 4:35:42 PM

עוגת גבינה פרורים ללא אפיה

מתכון נהדר יוסף מרים, 11/11/2006 9:48:55 PM

מתכון

רציתי רק לומר שנחמד שיש מתכונים של עוגות מכל מיני אנשים ששולחים מעניין ומסקרן שרון לוי , 10/21/2006 9:05:29 PM

יותר פשוט ופחות שמן

את המילוי אפשר לעשות כך:
750 גר' גבינה 5%
אינסטנט פודינג וניל
1 יוגורט (מה שיש במקרר)
חצי כוס סוכר
את כמות הסוכר אפשר לשנות לפי הטעם.
ענת, 9/22/2006 6:06:33 PM

עוגת גבינה

לדעתי אפשר להכין את העוגה עם קופסא אחת של שמנת מתוקה,
ובמקום גבינה 9% אפשר גבינה 1/2% למי שסובל מעודף כולסטרול. אני ניסתי והיא פשוט נפלאה !!!!!!!!!
ר.ג., 9/6/2006 12:59:50 PM

ניסיתי עם שינויים קלים, ויצא מדהים!!!

לא הוספתי ג'לטין בשום אופן!!! והעוגה התקשתה בלי שום בעיה.
אם לא מוסיפים ג'לטין מומלץ להכין יומיים מראש להתקשות טבעית. אם לט משתמשים בג'לטין - לא להוסיף חלב שהעוגה לא תהיה נוזלית!!!
להשתמש בחבילה אחת בלבד של שמנת מתוקה - גם יותר טעים וגם יותר בריא.
להשתמש בגבינה 5% של טרה - כי היא קשה יותר ופחות נוזלית.
שמתי חצי מכמות הסוכר- רק 1/4 כוס ולא יותר - הפודינג מספיק מתוק.
הכנתי בצורה זו את העוגה לערב אירוח ויצא לי מדהים!!! חשוב - להכין יומיים מראש!!!
אורית, 8/30/2006 4:20:04 PM

בלי ג"טלין

אפשר לקבל מתכון ל"עוגה כזאת ברמה" ללא גטלין???
ורד, 8/17/2006 4:35:19 PM

אפשר גם בטעם שוקולד ללא אפיה?

חלי, 8/17/2006 2:36:01 PM

עוגת גבינה

נהדרת נאוה חובב, 8/13/2006 12:36:45 AM

אפשר בלי ג'לטין????

אני לא רוצה להשתמש בג'לטין, אפשר לוותר עליו?
תודה
רויטל, 8/9/2006 3:33:13 PM

ג'לטין

אני לא מסתדרת עם הג'לטין הוא לא נמס הוא יוצא גוש- מה עושים? אתמול הכנתי עוגת גבינה פירורים והכנסתי גלטין רק את המים של הגלטין את הגוש גלטין זרקתי האם העוגה תחזיק את עצמה.? מיכל שושני, 7/20/2006 2:30:51 PM

עוגת גבינה עם פרורים ללא אפיה?

האם ניתן לוותר על ג'לטין? סמדר, 7/20/2006 11:54:52 AM

פשוט ומעולה 10

ואפשרי להכפיל את הכמות עים תבנית יותר גדולה אתי , 7/15/2006 12:41:58 PM

עוגה קלה ונפלאה

לילך , 6/5/2006 8:11:45 PM

עוגת גבינה

טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! אני, 6/3/2006 3:00:23 PM

פיצוץץץץץ

אחלה עוגה שווה לנסות
עשיתי אותה בבוקר נישארה רק
חצי עוגה!!!!!!!!
שירלי, 6/1/2006 6:24:36 PM

טעים!!!!!!!!!

עוגה טעימה חבל"ז שווה לנסות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני, 5/31/2006 5:55:13 PM