מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות בחושות

עוגת זברה

מצרכים

תבנית אינגליש קייק,
2 מיכלים של שמנת מתוקה,
חצי כוס חלב,
חבילת אינסטנט פודינג וניל,
חצי כוס סוכר,
קופסאת גבינה לבנה{25 גר’,5%},
10-15 ביסקוויטים פתי-בר שוקולד.

להרטבת הבסקוויטים:
כוס חלב.

לקישוט:
2 שורות של קוביות שוקולד חלב{טבלה,לא להפריד לקוביות}.

נ.ב לפני שמתחילים משמנים את התבנית.

אופן ההכנה

1. מקציפים במיקסר :שמנת מתוקה,חלב,אינסטנט פודינג וסוכר במהירות גבוהה למשך שתי דק’ בערך,עד שהתערובת הופכת לקרם.
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים זאת בעזרת לקקן{מרית}. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד{למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים,שלב 5}
3. טובלים ביסקוויט בחלב ל-3 שניות ומוציאים.
4. מכניסים את הבסקוויט הרטוב לקוך הקרם,עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
5. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות של בסקוויטים רטובים.
6. מקפיאים את העוגה לכל הלילה. הופכים על מגש ומסירים מהתבנית.
7. מגררים שוקולד בפומפיה מעל העוגה.
8. חותכים פרוסה מכל צד כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
בתיאבון!!!!!
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת זברה

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת זברה?
דרג:

הצביעו: 8 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

עוגת זברה


עוגה נהדרת, כדאי לנסוץ
דניאל, 12/10/2008 07:54:30

עוגת זברה

את המתכון נתנה קרין גורן האלופה אז בבקשה. ס, 11/10/2008 22:35:38

מכירה את המתכון...

העתקת את זה מספר בישול של ילדים(אפייה זה משחק ילדים\קרין גורן) אופה מתחילה, 10/10/2008 23:00:42