מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות בחושות

עוגת קלמנטינות וקוקוס - פירגה

מאת: פירגה
דירוג הגולשים

מצרכים

מתכון קוקוס קלמנטינות - פירגה

המצרכים

תבנית משומנת 25X35 או 27X32
1.5 כוסות קוקוס
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ קלמנטינות טרי, סחוט ומסונן
2 ביצים שלמות
1/2 כוס מים חמים

לסירופ

1 כוס מיץ תפוזים, מהול ב-1/2 כוס מייפל או סוכר

אופן ההכנה

לערבב בקערה קוקוס, סוכר, אבקת אפייה וקמח.
להוסיף אחר כך גם את הנוזלים ואת הביצים.
לערבב היטב עד למיזוג החומרים.
ליצוק לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות כ-40 דקות.
צבע העוגה זהוב-חום.
להוציא את העוגה מהתנור ולחורר אותה בקיסם.
לצקת מיד, כשהעוגה חמה, סירופ מכוס מיץ תפוזים או מים מהול ב-1/2 כוס מייפל או סוכר (מומלץ מייפל).
לקרר בטמפרטורת החדר.
לפזר קוקוס ולקשט בסירופ מייפל.
העוגה טעימה מאוד, רטובה, קוקוסית והמיץ נותן לה צבע צהוב יפה.

עד כאן דבריה של פירגה.

שינויים והשגות שלי (רותי): הוספתי גרד מהתפוז שסחטתי. הוספתי גם 1/2 כוס נטיפי שוקולד.
העוגה רטובה מאוד (היא טעימה מאוד כך), ומי שרוצה פחות רטובה, אפשר להסתפק בכחצי-שני שלישים כוס מיץ תפוזים
ובשליש כוס מייפל.
היא נטרפה בצ’יק.
(תודה,פירגה)

אופן ההכנה

מתכון קוקוס קלמנטינות - פירגה

המצרכים

תבנית משומנת 25X35 או 27X32
1.5 כוסות קוקוס
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ קלמנטינות טרי, סחוט ומסונן
2 ביצים שלמות
1/2 כוס מים חמים

לסירופ

1 כוס מיץ תפוזים, מהול ב-1/2 כוס מייפל או סוכר

אופן ההכנה

לערבב בקערה קוקוס, סוכר, אבקת אפייה וקמח.
להוסיף אחר כך גם את הנוזלים ואת הביצים.
לערבב היטב עד למיזוג החומרים.
ליצוק לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות כ-40 דקות.
צבע העוגה זהוב-חום.
להוציא את העוגה מהתנור ולחורר אותה בקיסם.
לצקת מיד, כשהעוגה חמה, סירופ מכוס מיץ תפוזים או מים מהול ב-1/2 כוס מייפל או סוכר (מומלץ מייפל).
לקרר בטמפרטורת החדר.
לפזר קוקוס ולקשט בסירופ מייפל.
העוגה טעימה מאוד, רטובה, קוקוסית והמיץ נותן לה צבע צהוב יפה.

עד כאן דבריה של פירגה.

שינויים והשגות שלי (רותי): הוספתי גרד מהתפוז שסחטתי. הוספתי גם 1/2 כוס נטיפי שוקולד.
העוגה רטובה מאוד (היא טעימה מאוד כך), ומי שרוצה פחות רטובה, אפשר להסתפק בכחצי-שני שלישים כוס מיץ תפוזים
ובשליש כוס מייפל.
היא נטרפה בצ’יק.
(תודה,פירגה)

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת קלמנטינות וקוקוס - פירגה

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת קלמנטינות וקוקוס - פירגה?
דרג:

הצביעו: 7 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

סירופ

לא הבנתי איך מכינים את הסירופ: כוס מיץ תפוזים בתןספת חצי כוס מייפל?
תודה
אילנגנ, 13/03/2008 21:30:34