מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שבועות

עוגת רולדה במילוי גבינה ושוקולד

מצרכים

חומרים לעוגה:

4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח
כפית אבקת אפייה
לרולדה חומה – כף קקאו

חומרים למלית גבינה: (מספיק ל2 רולדות)

1 שמנת מתוקה
250 גרם גבינה 5%
1 פודינג וניל
1/2 כוס סוכר

למי שאוהב שילוב של גבינה עם שוקולד (מתאים לרולדה לבנה)
100 גרם שוקולד מריר מומס
1 כפית קפה נמס

חומרים לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם אגוזים קצוצים או דובדבנים מסוכרים

אופן ההכנה

אופן הכנת העוגה:
1.מקציפים חלבונים + חצי כוס סוכר לקצף יציב וחזק
2.בקערה נפרדת מערבבים 1/4 כוס סוכר+ חלמונים + כפית תמצית וניל
3.מערבבים בעדינות עם הקצף.
4.מוסיפים לתערובת בתנועות עטיפה את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים בעדינות כדי שהקצף לא יישבר.
5.לרולדה חומה – מוסיפים את כף הקקאו ומערבבים בעדינות עם הקצף.
6.מחממים תנור ל 180 מעלות, אופים את העוגה 15- 12 דקות עד שמזהיבה.
7.מוציאים מהתנור והופכים את העוגה על מגבת שפיזרו עליה מעט אבקת סוכר או סוכר רגיל ומקררים.
8.מכינים את המלית

אופן הכנת המלית:
1.מקציפים שמנת לקצפת יציבה, מוסיפים גבינה, סוכר ופודינג וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה.
2.לתערובת גבינה ושוקולד – מוסיפים שוקולד מומס וקפה וממשיכים בערבוב.
3.מקררים את המלית במקרר כשעה ומניחים לה להתקשות.
4.מורחים את המלית על העוגה, מגלגלים לרולדה ומכינים את הציפוי.
5.את יתרת המלית ניתן להקפיא ובפעם הבאה זו חצי עבודה.

אופן הכנת הציפוי:
ממיסים בסיר 100 גרם שוקולד מריר + רבע כוס מים ומורחים על העוגה
מפזרים מלמעלה אגוזים קצוצים/דובדבנים מסוכרים/שוקולד לבן מגורד או כל דבר אחר שאוהבים
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת רולדה במילוי גבינה ושוקולד

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת רולדה במילוי גבינה ושוקולד?
דרג:

הצביעו: 2 גולשים     הדירוג:3
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן