מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

עוגת תותים וקצפת ניקי

דירוג הגולשים

מצרכים

עוגת תותים וקצפת

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
170 ג` סוכר (כוס פחות כף וחצי)
140 ג` קמח תופח (כוס)
כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
חצי קילו תותים פרוסים
100 ג` סוכר (חצי כוס)

קרם וניל:
אינסטנט וניל
שמנת מתוקה / ריץ לפרווה
כוס חלב / חלב סויה לפרווה

אופן ההכנה

הכנה:
להשרות את התותים עם הסוכר (חצי כוס) למשך הלילה. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב. לטרוף חלמונים, תמצית וניל ושמן, לקפל את החלמונים לקצף, לקפל את הקמח לקצף. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות. שהעוגה יוצאת מהתנור ליצוק עליה את המיץ שנוצר מההשריה של התותים, באופן שווה, לצנן. להקציף, אינסטנט, שמנת , חלב לקרם יציב, למרוח על העוגה, לקשט בתותים.

הערות:
תבנית 24, תבנית בינונית.
ניתן להכין את העוגה פרווה.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוגת תותים וקצפת ניקי

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוגת תותים וקצפת ניקי?
דרג:

הצביעו: 9 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

העוגה...

אבל מה עוים אם מה שהקצפנו החלמונים מחניסים לעוגה? א, 12/03/2010 15:25:37