מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוף

עוף בפירורי לחם

מאת: ליאורה
דירוג הגולשים

מצרכים

חלקי עוף (ירכיים, שוקיים) שטופים.להניח בצד.
לשים בקערה נפרדת:
כמות בערך ל10 כרעיים:
כוס פירורי לחם
כפית אבקת מרק עוף, אבקת שום, פפריקה מתוקה, תבלין עוף, פלפל שחור. מכל דבר בערך כפית.

אופן ההכנה

לערבב הכל טוב טוב ביחד, אפשר במקום בקערה לשים את הפירורים והתבלינים בשקית קוקי.
לשמן תבנית, לטבול את חתיכות העוף מכל הצדדים בתוך הפירורים ולהניח בתבנית. להדליק תנור לחום 200 מעלות, לכסות את החתיכות עוף בנייר כסף, להכניס לכ-שעה בתנור, להוריד את הנייר כסף ולהשאיר עוד כ- 20 דקות שיקבל צבע, אבל לשמור שלא ישרף.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - עוף בפירורי לחם

כיצד אתה מדרג את המתכון - עוף בפירורי לחם?
דרג:

הצביעו: 13 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

עוף בפירורי לחם

הייתי מטגנת את העוף ומוסיפה לתבלינים גם כפית חרדל....

ב ת א ב ו ן :)
לימור, 16/05/2011 13:26:57

שיפור במתכון...

אני הייתי מטגנת רגע לפני הכניסה לתנור כדי שיקבלו פריכות וצבע ולא יהיו יבשים מדי והייתי מוסיפה גם ביצה בדיוק כמו שניצל או.. אם רוצים גרסא פחות שומנית (אבל עדיין) אז לטגן את הפירורי לחם והתבלינים בכמה כפות(!) של שמן זית שהיו שומניים רטובים ופריכים ואז טובלת את חלקי העוף בביצה טרופה ואז טובלת בפירורים
ב ת א ב ו ן .
שירה, 20/02/2008 00:50:00