מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

פאדג’ בראוניז - קארין גורן

דירוג הגולשים

מצרכים

חומרים לתבנית בגודל 27X33 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ’ החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

אופן ההכנה

+ ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
+ במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
+ מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה.
+ מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
+ אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פאדג’ בראוניז - קארין גורן

כיצד אתה מדרג את המתכון - פאדג’ בראוניז - קארין גורן?
דרג:

הצביעו: 22 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן