מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

פילה מדומה (מס’ 6)

דירוג הגולשים

מצרכים

צרור / חבילה פילה מדומה - בשר בקר פלאש פילה מספר 6

1.5 כוס/ות אבקת מרק בצל

5 שיני שום

1 כוס/ות יין אדום מתוק

1 בצל - קצוץ

1 צרור / חבילה פטריות שמפיניון

מלח

פלפל

שקית קוקי

אופן ההכנה

להפשיר את הבשר. לעשות חריצים בבשר להכניס את שיני השום.
להניח את הבשר בשקית קוקי ולפזר את אבקת מרק הבצל בין כוס לכוס וחצי המטרה שכל גוש הבשר יהיה מצופה באבקת מרק בצל בצורה שווה
לאורך הבשר . להכניס לתנור לשעתיים בדרגת חום של 180 מעלות.
להוציא מהתנור ולחכות עד שהבשר מתקרר.
לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות ולטגן כ-5 דקות,
להוסיף את היין, מלח ופלפל. את הרוטב שיש בשקית לסנן ולהעביר לסיר. לפרוס את הבשר, להחזיר לסיר ולבשל עוד 30-20 דקות על אש קטנה.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פילה מדומה (מס’ 6)

כיצד אתה מדרג את המתכון - פילה מדומה (מס’ 6)?
דרג:

הצביעו: 9 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן