מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שבועות

פיצה מקמח שמרים

מאת: נוי שניר מתכון גולשים
דירוג הגולשים

מצרכים

לבצק:

2 כוסות קמח שמרים

ביצה

1/4כוס שמן זית

כף סוכר

1/2כוס מים

1/2כפית מלח

רוטב "פרפקטו" לפיצה

תוספות:
בצל פרוס לחצאי עיגולים, זיתים, תירס, פרוסות עגבנייה, פטריות וכל תוספת אחרת שאוהבים...

לזרייה:
פתיתי גבינה צהובה/ גבינת מוצרלה

אופן ההכנה

1.במיקסר עם וו לישה לשים יחד את הקמח, ביצה, שמן, סוכר וחצי מכמות המים.
לשים במהלך 5 דקות.
מוסיפים בהדרגה את שארית המים, לפי הצורך.
2.מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
3.מכסים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד (מחוררים אותו פעם-פעמיים בעזרת סכין) ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר או עד 24 שעות במקרר.
4.מחממים תנור ל-220 מעלות.
5.מעבירים את הבצק לתבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית ומשטחים.
6.מורחים רוטב, מפזרים את התוספות והגבינה.
7.אופים 20-25 דקות, עד ששולי הבצק משחימים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פיצה מקמח שמרים

כיצד אתה מדרג את המתכון - פיצה מקמח שמרים?
דרג:

הצביעו: 2 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן