מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

פקאן סיני

מאת: מיכל
דירוג הגולשים

מצרכים

לכל מי שיש עץ פקאנים בבית ולא מצליח להתגבר על כמויות הפרי במשך השנה הנה רעיון מוצלח ביותר, תוספת לכל דבר וסתם לנישנוש:

כוס מים
חצי כוס סוכר
100 גרם פקאן קלוף
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. ממיסים את הסוכר במים ומתרתיחים.
2. מוסיפים את הפקאנים ומבשלים כ 20 דקות (מדי פעם לערבב ו"להטביע" אותם כי הם צפים)
3. לסנן את הפקאנים מהמים ושלטח על מגש לייבוש למספר שעות (אפשר לזרז את התהליך ע"י ייבוש בתנור).
4. מחממים שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה- להיזהר, הם משחימים די מהר (חצי דקה- דקה) וכשהם כהים מדי זה שרוף ולא טעים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פקאן סיני

כיצד אתה מדרג את המתכון - פקאן סיני?
דרג:

הצביעו: 52 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

לא יצא מתוק בכלל

הכמות של המים והסוכר לא מספיקה
צריך להשוות את הכמות
עמוס, 24/01/2013 17:14:47

פקאן סיני

סוף הדרך דבורה, 29/01/2012 17:18:48

גם אני לא הבנתי...

תנסה להיות יותר ברור.. אלמוג, 11/01/2012 04:41:40

לא הבנתי...

אחרי שהם מסוכרים לטגן?? סיון, 05/01/2012 16:29:57