מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

פשטידת רועים

מאת: שימי לב
דירוג הגולשים

מצרכים

תפוא"ד 6 - 8 גדולים
ביצה 1
בשר טחון 1/2 ק"ג
פטרוזיליה 1/4 צרור
בצל 1
שום 5 שינים פרוסות דק
צנוברים חופן

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה הקלופים במים עד שיהיו רכים מאוד.
זמן הבישול של תפוחי האדמה מטגנים בצל למחבת גדולה מוסיפים את השום. מוסיפים את הבשר תוך עירבוב ופירור הבשר לפירורים נפרדים..
מוסיפים טעמים: מלח, פלפל, 3 כפות קטשופ חריף, כמון, אבקת כוסברה.
מכסים את המחבת ומבשלים כ- 5 דקות.
שופכים את המים מתפוחי האדמה ומועכים לפירה טעים, מוסיפים מלח ומרגרינה ו1 ביצה.
לוקחים תבנית פירקס משמנים מפזרים קצת פירורי לחם בתחתית ויוצקים חצי מכמות הפירה עליה יוצקים את תערובת הבשר ועליה מפזרים את הצנוברים הקלויים. מעל מורחים את החצי הנותר של הפירה ומחלקים . אפשר לקשט לציורי מזלג.
מכניסים לתנור עד שיש צבע זהוב יפה.
בתאבון.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פשטידת רועים

כיצד אתה מדרג את המתכון - פשטידת רועים?
דרג:

הצביעו: 10 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

מתכון נהדר

רון, 25/09/2013 13:15:27

פשטידת רועים

מעולה!! בכל פעם שיש לי שאריות בשר אני עושה את זה - כבר שנים... אמא, 11/01/2013 16:22:59