מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאפים מלוחים

פשטידת תפוחי אדמה ובטטות

מצרכים

3תפוחי אדמה בינוניים
2בטטות
1בצל בינוני
כפית מלח
כף אבקת מרק בצל אוסם
4 ביצים
שמן לטיגון

אופן ההכנה

ליפרוס את תפוחי האדמה והבטטות בפומפיה לפרוסות דקות,(אפשר גם במעבד מזון)
את הבצל ליפרוס לרצועות
לערבב את כל הירקות ולהקפיץ מעט במחבט עם שמן.
בקערה לערבב ביצים עם אבקת מרק בצל ומלח +פלפל שחור.
להוסיף את תפוחי האדמה והבטטות המוקפצים ,לערבב ולהפריד את הפרוסות. לחמם מעט שמן במחבת עם שוליים גבוהות מעט, להניח את התערובת, לכסות את המחבת ולטגן על חום נמוך כ 20 דקות, לאחר מיכן להניח צלחת גדולה על המחבת ולהפוך את הפשטידה, להחזיר למחבת ולטגן בלי מיכסה עוד כ15 דקות,
הערה:
אפשר להוסיף לתערובת הביצים 1 מיכל גבינת קוטג’.
הפשטידה יוצאת מפוספסת בצבעים כתום לבן,יפה לעין וטעימה מאוד.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - פשטידת תפוחי אדמה ובטטות

כיצד אתה מדרג את המתכון - פשטידת תפוחי אדמה ובטטות?
דרג:

הצביעו: 5 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן