מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאכלי עדות

קובה עירקית מבושלת חמוץ מתוק/ רגילה של אתי

דירוג הגולשים

מצרכים

לקובה:
חצי קילו סולת
מעט מים
כפית מלח

למלית:
1/2 קילו בשר בקר טחון
בצל גדול מגורר
תפוח אדמה מגורר
כף בהארט
מלח פלפל


אופן ההכנה

את הסולת והמים והמלח מערבבים היטב ונותנים לעיסה לנוח לרבע שעה בידיים רטובות מחלקים לכדורים קטנים ממלאים בתערובת הבשר סוגרים ומהדקים היטב

לרוטב סלק:
לחתוך 5-6 סלקים לפלחים ולאדות בסיר עם שמן ומעט מים על אש גבוהה עד שהסלק מתבשל(לפחות שלושת רבעי שעה) להוסיף חצי סיר מים 2 כפות גדושות רסק עגבניות כף מרק עוף שלושת רבעי כוס סוכר
וחצי לימון סחוט(או מלח לימון)
לטעום זה צריך להיות חמוץ מתוק אם חמוץ מדי מוסיפים סוכר ואם מתוק מוסיפים מלח לימון או מיץ מלימון על להבה גבוהה עד לרתיחה של המרק ומוסיפים את הקובות מניחים על אש נמוכה כשעה

לרוטב אדום:
לטגן בצל קצוץ חתוך לקוביות עד לשקיפות להוסיף חצי סיר מים להוסיף תבלינים מלח פלפל כף מרק עוף 2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 כפות גדושות רסק עגבניות על אש גבוהה עד לרתיחה ולהוסיף קופסה מסוננת ושטופה של חומוס מבושל להוסיף את הקובות למרק הרותח על אש נמוכה כשעה

בתאבון ( :

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - קובה עירקית מבושלת חמוץ מתוק/ רגילה של אתי

כיצד אתה מדרג את המתכון - קובה עירקית מבושלת חמוץ מתוק/ רגילה של אתי?
דרג:

הצביעו: 40 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

בקובה סלק אורגינלית אין עגבניות

וגם לא רסק עגבניות . ליטל, 16/09/2011 11:12:21

ביקורת בונה

הייתי מוותרת על החומוס זה לא ממש מוסיף אני הוספתי דלעת כדאיי לנסות אושרית , 30/11/2009 09:55:00