מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאפים מלוחים

קיש ברוקולי וגבינה

דירוג הגולשים

מצרכים

בצק-
1/2 ק"ג קמח
200 ג"ר חמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס יוגורט
2 ביצים

מילוי-
ק"ג ברוקולי חתוך לפרחים
250 ג"ר גבינת עיזים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שטה
3 ביצים
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות

אופן ההכנה

בצק- מערבבים את הקמח, חמאה, מלח והפלפל עד קבלת פירורים. מוסיפים את היוגורט והביצים ומעסים עד קבלת בצק אחיד.
מילוי- מקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את כל התבלינים מקפיצים קלות ומעבירים לקערה. מקררים את המילוי ומוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.
את הבצק משטחים בתבנית רצויה ואת מילוי הקישואים פורסים מעל ומכניסים לתנור ל- 17 דקות ב- 180 מעלות והמנה מוכנה.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - קיש ברוקולי וגבינה

כיצד אתה מדרג את המתכון - קיש ברוקולי וגבינה?
דרג:

הצביעו: 6 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן