מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
פסטה

קנלוני בגבינה ושמיר

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

קנלוני במילוי גבינה ושמיר


מצרכים

1 חב’ קנלוני-גלילי פסטה למילוי
150 גר’ גבינה מלוחה מפוררת
250 גר’ גבינה לבנה
1 כף אבקת מרק פטריות
1 ביצה
חופן שמיר קצוץ
פלפל שחור

רוטב בשאמל

3 כוסות חלב
4 כפות קמח
100 גר’ חמאה
מלח ופלפל לבן / שחור

גבינה צהובה או גבינה קשה אחרת מגוררת לזרייה .


אופן ההכנה

הכנה

מערבבים את כל חומרי המילוי ,וממלאים את הקנלוני
מניחים בתבנית אחד ליד השני.

הרוטב: מחממים בסיר את החלב וממיסים בו את החמאה,
להוסיף לאט לאט את הקמח תוך כדי בחישה ולשים לב שלא יהיו גושים,
להוסיף תוך כדי גם את המלח והפלפל , לערבב עד קבלת רוטב סמיך .

לשפוך את הרוטב על הקנלוני מעל לזרות את הגבינה הצהובה,
ולאפות בחום 180 מעלות - 25 דק’ ,עד שהרוטב ישחים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - קנלוני בגבינה ושמיר

כיצד אתה מדרג את המתכון - קנלוני בגבינה ושמיר?
דרג:

הצביעו: 0 גולשים     הדירוג:0
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן