מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

קנלוני ממולא בשר טחון

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים


1 חב’ קנלוני (צינורות פסטה)- אין צורך בבישול קודם

מילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
1 עגבניה מגוררת ללא מיץ
1 בצל מגורר סחוט
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
מעט כורכום ופפריקה

לערבב הכל לעיסה אחידה .

רוטב:
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות מגורדות על פומפיה
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות אורגנו
11/2 כוסות מים

לטגן את הבצל ולהוסיף את העגבניות והרסק ולערבב כשמגיע לרתיחה להוסיף תבלינים לערבב ולהוסיף את המים (אם סמיך מידי להוסיף עוד קצת מים )לבשל 5 דק’ ולהוריד מהאש .
לאוהבי הפטריות - אפשר להוסיף לרוטב פטריות חתוכות מקופסה .


הכנה:
למלות את הקנלוני בבשר טחון שהכנו קודם , בזהירותשלא יתפוצצו .
אפשר למלות משני צידי הצינור .
להניח בתבנית משומנת או על נייר אפיה אחד ליד השני , לשפוך מעל את הרוטב , לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל- 45 דק’ בחום 180 מעלות.
להוריד את הנייר ולהשאיר בתנור עוד 10 דק’ להשחמה קלה .

אני מציעה להכניס לתנור בכלי הגשה חסין אש ,שלא יהיה צורך להעביר לצלחת הגשה אחרת.

בתאבון .

אופן ההכנה

ב
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - קנלוני ממולא בשר טחון

כיצד אתה מדרג את המתכון - קנלוני ממולא בשר טחון ?
דרג:

הצביעו: 28 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

מוצלח מאוד

מתכון מוצלח מאוד... לא היה לי פטרוזיליה ובכל זאת יצא אחלה... מומלץ שרית, 24/04/2014 20:26:46

קנלוני

על הפנים הבשר יוצא כקציצה בפנים יש להכין בשר לפני כמו לבלונז גליה, 05/10/2013 15:55:04

חשוב

איכס!!!ה'' ישמור!בשר וחלב ביחד!!!!!!! יהודי גאה, 23/05/2012 11:04:35

לחבל שמיתחתיי

קודם כל זכותה לאכול מה שבא לה !
דבר שני בשר י וחלבי זה טעים !
דבר שלישי יותר מחצי האוכלוסיה שבמדינת ישראל לא שומרת כשרות כי למה ! זה שזה כתתוב בתורה לא אומר כלום !
בימינו כולם סקרנים וכולם רוצייםם לטעום דבסרים חדשים אז עם אתה כ"כ רוצה לשמור אז לבריאות כי אתה היחיד שמפסיד !
חבל על מיש שמת, 10/08/2010 00:30:42

לניצה פרידמן

ניצה יקרה- לא נראה לי שאת היית צריכה לכתוב שאחרים ילמדו ממך להוסיף גבינה למאכל בשרי. אחרי הכל....יהודים אנו. חבל., 03/06/2009 11:49:51

קנלוני ממולא

שידרגתי והוספתי גבינת פרמזן לתוך מילוי הבשר, הבשר הכנתי מבשר עוף טחון. ניצה פרידמן, 20/04/2009 21:01:51