מתכונים נפלאים לשנה החדשה
מתכונים מתוקים לקינוח גלידה קלים להכנה
הסוד החדש במטבח

מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

קנלוני ממולא בשר טחון מאת שרה בר

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים


1 חב’ קנלוני (צינורות פסטה)- אין צורך בבישול קודם

מילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
1 עגבניה מגוררת ללא מיץ
1 בצל מגורר סחוט
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
מעט כורכום ופפריקה

לערבב הכל לעיסה אחידה .

רוטב:
2 בצלים קצוצים
2 עגבניות מגורדות על פומפיה
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפיות אורגנו
11/2 כוסות מים

לטגן את הבצל ולהוסיף את העגבניות והרסק ולערבב כשמגיע לרתיחה להוסיף תבלינים לערבב ולהוסיף את המים (אם סמיך מידי להוסיף עוד קצת מים )לבשל 5 דק’ ולהוריד מהאש .
לאוהבי הפטריות - אפשר להוסיף לרוטב פטריות חתוכות מקופסה .


הכנה:
למלות את הקנלוני בבשר טחון שהכנו קודם , בזהירותשלא יתפוצצו .
אפשר למלות משני צידי הצינור .
להניח בתבנית משומנת או על נייר אפיה אחד ליד השני , לשפוך מעל את הרוטב , לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל- 45 דק’ בחום 180 מעלות.
להוריד את הנייר ולהשאיר בתנור עוד 10 דק’ להשחמה קלה .

אני מציעה להכניס לתנור בכלי הגשה חסין אש ,שלא יהיה צורך להעביר לצלחת הגשה אחרת.

בתאבון .

אופן ההכנה

ב
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - קנלוני ממולא בשר טחון

כיצד אתה מדרג את המתכון - קנלוני ממולא בשר טחון ?
דרג:

הצביעו: 31 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

מוצלח מאוד

מתכון מוצלח מאוד... לא היה לי פטרוזיליה ובכל זאת יצא אחלה... מומלץ שרית, 4/24/2014 8:26:46 PM

קנלוני

על הפנים הבשר יוצא כקציצה בפנים יש להכין בשר לפני כמו לבלונז גליה, 10/5/2013 3:55:04 PM

חשוב

איכס!!!ה'' ישמור!בשר וחלב ביחד!!!!!!! יהודי גאה, 5/23/2012 11:04:35 AM

לחבל שמיתחתיי

קודם כל זכותה לאכול מה שבא לה !
דבר שני בשר י וחלבי זה טעים !
דבר שלישי יותר מחצי האוכלוסיה שבמדינת ישראל לא שומרת כשרות כי למה ! זה שזה כתתוב בתורה לא אומר כלום !
בימינו כולם סקרנים וכולם רוצייםם לטעום דבסרים חדשים אז עם אתה כ"כ רוצה לשמור אז לבריאות כי אתה היחיד שמפסיד !
חבל על מיש שמת, 8/10/2010 12:30:42 AM

לניצה פרידמן

ניצה יקרה- לא נראה לי שאת היית צריכה לכתוב שאחרים ילמדו ממך להוסיף גבינה למאכל בשרי. אחרי הכל....יהודים אנו. חבל., 6/3/2009 11:49:51 AM

קנלוני ממולא

שידרגתי והוספתי גבינת פרמזן לתוך מילוי הבשר, הבשר הכנתי מבשר עוף טחון. ניצה פרידמן, 4/20/2009 9:01:51 PM