מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
קינוחים

קראמבל תפוחים לפסח

דירוג הגולשים

מצרכים

אפשר לאפות בתבנית גדולה במקום בכלים אישיים.החומרים ל-8 מנות:

•6 תפוחי עץ גרני סמית, קלופים
•מים ומיץ לימון להשריה
•2 שקיות סוכר וניל
•2 כפות סוכר חום
•2 כפות דבש
•2 מצות, מפוררות לחתיכות קטנות מאוד
•1/2 כוס סוכר
•1/2 כוס שקדים, מולבנים ופרוסים
•1/4 כפית קינמון
•100 גר’ חמאה, מומסת

אופן ההכנה

1.פורסים את התפוחים דק מאוד ומניחים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון. מסננים.
2.מוסיפים לתפוחים סוכר וניל, סוכר חום ודבש ומערבבים.
3.מערבבים שברי מצה, סוכר, שקדים וקינמון. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהחמאה נספגת.
4.מחלקים את התפוחים לכלים אישיים חסיני חום ודוחסים מעט. מכסים בתערובת הפירורים בלי להדק. מטפטפים על כל מנה 2 כפות מהנוזל שנותר בקערת התפוחים.
5.אופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד הזהבה.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - קראמבל תפוחים לפסח

כיצד אתה מדרג את המתכון - קראמבל תפוחים לפסח?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן