מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
פסטה

רוטב נפוליטנה של אבי מהשף הלבן

דירוג הגולשים

מצרכים

1 בצל קטן קצוץ
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
5 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים
מלח פלפל
5 עלי בזיליקום קצוצים
אורגנו
2 כפות אבקת מרק טעם עוף
שמן זית
2 כפיות שום כתוש

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים .
מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים
מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך.
אפשר לטחון את הרוטב

המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמושהן .
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - רוטב נפוליטנה של אבי מהשף הלבן

כיצד אתה מדרג את המתכון - רוטב נפוליטנה של אבי מהשף הלבן?
דרג:

הצביעו: 19 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

ספגטי

היה טעים וכן רשום 2 כפיות שום בסוף המתכון תודה שרה מסיקה , 21/10/2013 14:59:55

טעות

1-שכחת להוסיף גזר
2-לא כתוב שום במרכבים ..אבל באופן הכנה רשמת
שאף, 03/01/2013 11:11:00