מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוף

שבקיה

דירוג הגולשים

מצרכים

בקבוק קטן בירה לבנה
שמן באותה הכמות של הבירה
קמח כמה שנכנס

לסירופ
4 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מלימון אחד קטן.

לבשל את המים והסוכר על אש קטנה, כשנהיה מעט צמיגי להוסיף את הלימון ולערבב.

לשים בקערה את הבירה והשמן, להוסיף קמח בהדרגה עד שמתקבל בצק רך וגמיש , לא נדבק לידיים.

מניחים בצד לחצי שעה, מחלקים למס´ כדורים, לרדד כל כדור לעובי של כמה מילמטרים, פחות מחצי סמ´.
לחתוך בסכין גלגלת(זה עושה צורה יפה) למס´ ריבועים בגודל של 10 על 10 סמ´.
בכל ריבוע לחרוץ חתכי פסים עד לסמ´ לפני השוליים.
לחמם שמן בסיר עמוק, להרים עם אצבעות שני הידיים פס כן פס לא, וכך להכניס לטיגון.
מטגנים משני הצדדים, הטיגון הולך בצ´יק.
להוריד מהאש ולשים על רשת המונחת על תבנית.
כשמתקרר לגמרי לטבול בסירופ ולפזר סומסום.

אופן ההכנה

בקבוק קטן בירה לבנה
שמן באותה הכמות של הבירה
קמח כמה שנכנס

לסירופ
4 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מלימון אחד קטן.

לבשל את המים והסוכר על אש קטנה, כשנהיה מעט צמיגי להוסיף את הלימון ולערבב.

לשים בקערה את הבירה והשמן, להוסיף קמח בהדרגה עד שמתקבל בצק רך וגמיש , לא נדבק לידיים.

מניחים בצד לחצי שעה, מחלקים למס´ כדורים, לרדד כל כדור לעובי של כמה מילמטרים, פחות מחצי סמ´.
לחתוך בסכין גלגלת(זה עושה צורה יפה) למס´ ריבועים בגודל של 10 על 10 סמ´.
בכל ריבוע לחרוץ חתכי פסים עד לסמ´ לפני השוליים.
לחמם שמן בסיר עמוק, להרים עם אצבעות שני הידיים פס כן פס לא, וכך להכניס לטיגון.
מטגנים משני הצדדים, הטיגון הולך בצ´יק.
להוריד מהאש ולשים על רשת המונחת על תבנית.
כשמתקרר לגמרי לטבול בסירופ ולפזר סומסום.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - שבקיה

כיצד אתה מדרג את המתכון - שבקיה?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן