מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
תוספות

תפוחי אדמה קריספיים - ניקי ב

דירוג הגולשים

מצרכים

,
תפוחי אדמה קריספיים - ניקי ב

רכיבים:
4 תפוחי אדמה שריככנו מראש
רבע כוס שמן זית
2כפות שמן זית
2 כפות פירורי לחם
1כפית פפריקה
1כף אבקת מרק
פטרוזיליה קצוצה
כמון , מלח גס , פלפל

אופן ההכנה


אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום בינוני.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות.
לערבב את שאר החומרים (חוץ מ2 כפות שמן זית(
לצפות את תפוחי האדמה מכל הכיוונים.
לחמם תנור לחום בינוני.
לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
להוסיף לרוטב שנשאר בקערה 2 כפות שמן זית ולערבב.
לשפוך בעזרת כף את שארית הרוטב על התפוחי אדמה.
להכניס לתנור ל-30 דקות .

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - תפוחי אדמה קריספיים - ניקי ב

כיצד אתה מדרג את המתכון - תפוחי אדמה קריספיים - ניקי ב?
דרג:

הצביעו: 4 גולשים     הדירוג:3
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן