שלום אורח, התחבר

פתיתים מאוהבים

פתיתים מאוהבים לאסם יש מוצר חדש: פתיתים אפויים בצורת לבבות. וזאת הזדמנות מצויינת לאוורר קצת את מתכוני הפתיתים הישנים - ולהמציא לנו כמה רעיונות חדשים לבישולים עם פתיתים:

פתיתים בבצל מקורמל וצימוקים

חומרים ל-6 מנות:

1 חבילה פתיתים אפויים בצורת לבבות
רבע כוס שמן זית
4 בצלים גדולים חצויים ופרוסים (ל"קשתות")
1 כף סוכר
1 כוס צימוקים (כהים או בהירים)
1 כף מרק תיבול בטעם עוף, רכיבים טבעים בלבד
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את הבצלים על אש בינונית. מוסיפים כף סוכר וממשיכים לטגן עד שהבצלים מזהיבים כ-20 דקות. מערבבים מדי פעם.
2. ממיסים אבקת תיבול בכוס מים רותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים צימוקים ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
3. בסיר נפרד מכינים את הפתיתים לפי ההוראות.
4. כשהפתיתים מוכנים מעבירים אותם לסיר עם רוטב הבצל. מערבבים ומבשלים ביחד עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.
5. מורידים מהאש ומגישים.

הצעת הגשה: לפני ההגשה מומלץ להוסיף 100 גרם צנוברים קלויים.

עוד מתכונים עם פתיתים אפויים:
פתיתים ופטריות
ריזוטו ים תיכוני מפתיתי אורז אפוי עם ארטישוק
תבשיל פתיתים אפויים וירקות של בני סיידא
תוספת צבעונית של פתיתים עם ירקות
פשטידת פתיתים ואנטיפסטי
פתיתים אפויים ואנטיפסטי