שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אגרול

דרוג הגולשים:

מצרכים

20 דפים של סיגרים-פילו
כרוב חתוך לרצועות
גזר מגורר לרצועות
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
בצל ירוק ולבן חתוך לפרוסות דקות
נבטים עבים
פטריות שמפניון פרוסות
רוטב סויה של אסם

שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שקוף מוסיפים את הגמבות והכרוב ומטגנים 2 דקות מוסיפים את הגזר והנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות
מוסיפים רוטב סויה מעט מרק עוף ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב
פורשים את העלים וממלאים כל עלה כף מילוי מהירקות מגלגלים ומהדקים היטב מורחים בביצה טרופה וסוגרים
מטגנים בשמן משני הצדדים עד שמזהיב

להגשה:
רוטב חמוץ מתוק
או רוטב סויה עם שום דבש וג’ינג’ר

את יכולה להקפיא ולטגן כשאין לך חשק לבשל ולהוסיף לזה את התוספת של הסיני שנתתי עם האטריות : )



אופן ההכנה

20 דפים של סיגרים-פילו
כרוב חתוך לרצועות
גזר מגורר לרצועות
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
בצל ירוק ולבן חתוך לפרוסות דקות
נבטים עבים
פטריות שמפניון פרוסות
רוטב סויה של אסם

שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שקוף מוסיפים את הגמבות והכרוב ומטגנים 2 דקות מוסיפים את הגזר והנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות
מוסיפים רוטב סויה מעט מרק עוף ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב
פורשים את העלים וממלאים כל עלה כף מילוי מהירקות מגלגלים ומהדקים היטב מורחים בביצה טרופה וסוגרים
מטגנים בשמן משני הצדדים עד שמזהיב

להגשה:
רוטב חמוץ מתוק
או רוטב סויה עם שום דבש וג’ינג’ר

את יכולה להקפיא ולטגן כשאין לך חשק לבשל ולהוסיף לזה את התוספת של הסיני שנתתי עם האטריות : )



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים