שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר

דרוג הגולשים:
אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר

מצרכים

ל-20 אגרולים:

20 עלי סיגרים מוקפאים ומופשרים
שמן לטיגון עמוק
ביצה טרופה

למלית:
שליש כרוב חתוך לרצועות דקות
6 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 גזרים חתוכים לגפרורים קטנים
חופן נבטים עבים
מלח לפי הטעם
250 גרם בשר עוף טחון
6 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני אסם
1 כפית שטוחה מרק תיבול עוף אמיתי אסם
חצי כוס מים חמים
1 כפית קורנפלור ( עמילן תירס )

לרוטב:
שלושת רבעי כוס רוטב סויה בסגנון סיני אסם
3 שיני שום כתושות
2 כפיות דבש
2 כפיות ג’ינג’ר מגורר דק

אופן ההכנה

1. מחממים במחבת 3 כפות שמן מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את השמן הנותר והירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהם נעשים שקופים ( כ- 5 דקות ). מחזירים את הבשר למחבת ומתבלים במעט מלח.

2. מערבבים בכוס את מרק התיבול עם המים החמים, מוסיפים לכוס את רוטב הסויה והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים למחבת, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים, טועמים ומשפרים תיבול.

3. פורסים עלה סיגר על משטח עבודה. שמים בקצה העלה מעט מהמלית מקפלים פעם אחת , מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים במהודק עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה. באותו אופן מכינים את שאר העלים.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק ,מטגנים את האגרול עד שיזהיבו. מניחים על נייר סופג. מגישים חם ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר.

5. להכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • ללי...

    סיון, 1/8/2012 4:33:15 PM

  • רוטב

    לי, 11/3/2006 5:15:45 AM

  • בצק פילו

    שושנה, 11/1/2006 11:22:54 AM

  • גרר

    אה, 3/15/2006 12:14:02 AM

פירורית ביסלי סלטים