שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אגרסטדה

תאריך פרסום: 30/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

3 כפות קמח רגיל
1-1.5 כוסות מים
4 ביצים
1 כף אבקת מרק עוף
2.5 כפיות גדושות סוכר
2 לימונים סחוטים
2 כפות שמן
פטרוזיליה
קוביות חזה עוף (מ- 2 פרוסות חזה עוף)
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

לערבב את הקמח והמים ולהעביר דרך מסננת לסיר קטן
לטרוף את הביצים ולהוסיף לסיר
להוסיף מים עד גובה מחצית הסיר.
להוסיף אבקת מרק עוף, סוכר, לימונים סחוטים, שמן
לבשל על להבה נמוכה, וכל הזמן לערבב, עד שמסמיך כמו פודינג
להסיר מהאש
במחבת משומן לטגן את קוביות חזה העוף המתובלות במלח ופלפל שחור
להוסיף ל’פודינג’
לטגן את הפטרוזיליה הקצוצה ולשפוך מעל הכל עם השמן
לפזר פלפל שחור מעל
להכניס למקרר ולאכול קר
לפי הטעם ניתן להוסיף לימון או סוכר.
המאכל אמור להיות חמצמץ-מתקתק

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • הגריסטדהההה

    ריקי, 12/23/2011 12:20:46 AM

  • האים אפשר אים קרפיון

    יצחק, 6/1/2009 6:06:46 PM

  • טעם נרכש

    רותם, 3/30/2008 6:31:09 PM

  • אגריסטדה

    שרה אורלב, 2/29/2008 11:49:14 AM

  • אגריסטדה תורכית-בירושה מדור לדור...

    אלונה, 10/11/2007 11:06:46 PM

  • אגרסטדה

    מירב, 5/2/2007 5:34:43 PM

פירורית ביסלי סלטים