שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אורז אדום עירקי מעולה של אתו’ש

תאריך פרסום: 5/1/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

בצל גדול קצוץ לקוביות
5 שיני שום פרוסות
3 עגביות חתוכות לקוביות
מלח פלפל
אבקת מרק עוף
כף וחצי רסק עגבניות
2 כוסות אורז בסמטי
מים
פפריקה מתוקה וחריפה

אופן ההכנה

לשים בסיר שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את השום
לטגן מעט להוסיף את העגבניות ואת המים- לכל כוס אורז כוס וחצי מים חמים מורתחים להוסיף את התבלינים על אש גבוהה עד לרתיחה להוסיף את האורז לבחוש מדי פעם שלא ידבק
להנמיך ללהבה נמוכה מכוסה כ- 20 דקות

בתאבון : )

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • סוף הדרך של מתכון!! תודה :-)

    שני, 2/5/2014 4:41:03 PM

  • אורז אדום עירקי

    אראלה בוקור, 12/22/2013 12:58:03 PM

  • ??

    ?, 12/4/2013 11:29:56 AM

  • סוף הדרך...

    מורן, 10/19/2013 6:57:00 PM

  • אתי יא בדאלאק

    אבי, 8/21/2013 11:45:48 PM

  • יצא פצצה !

    מאיה , 6/28/2013 2:04:48 PM

  • חחחה

    אורית, 5/19/2013 11:42:58 AM

  • שאלה

    אנחנו, 1/29/2013 4:21:52 PM

  • היה טעים

    אודליה, 12/15/2012 8:01:02 PM

  • וואו..

    אלינור, 8/14/2012 10:51:40 PM

  • הוספת צימוקים שחורים קטנים

    שרה, 8/6/2012 10:31:50 PM

  • אורז אדום

    אורטל .ד., 5/2/2012 1:46:29 PM

  • לגבי האורז

    טלוש, 8/5/2011 11:26:08 AM

  • טעים מאוד! תודה!

    רבקה, 12/21/2010 6:55:42 PM

  • יצא נהדר, תודה.

    מאי, 2/19/2010 11:12:57 PM

  • מצויין

    בת אורן, 5/24/2009 9:34:59 AM

  • אורז אדום

    אורטל, 2/19/2009 6:14:16 PM

סלטים