שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אורז עם ירקות בסיגנון סיני

דרוג הגולשים:

מצרכים

בצל גדול
גזר גדול
גבעול סלרי
חצי ראש כרוב בינוני
רבע כוס שמן
כף מלח
2 כוסות אורז מבושלים
כפית פלפל
4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה

1קולפים את הבצל ופורסים אותו לפרוסות
את הפרוסות חותכים לרצועות ואת הרצועות
לקוביות קטנות מעבירים את הבצל לקערית
2 קולפים את הגזר חותכים את הגזר לקוביות דקות
[פרוסות רצועות קוביות] ומעבירים לקערית השניה
3 שוטפים היטב את גבעול הסלרי חוצים אותו לאורך
וחותכים לקוביות קטנות מעבירים לקערית השלישית
4 פורסים את הכרוב לרצועות דקות כמו איטריות דקות
5 שופכים את השמן למחבת מחממים על אש גבוהה כאשר
השמן חם מטגנים את הירקות תחילה שופכים
למחבת את הבצל ומערבבים עד שהוא הופך לשקוף לאחר מכן
מוסיפים את הגזר הסלרי והכרוב
6 מטגנים את הירקות כ5 4 דקות עד שהם
מאבדים את פריכותם ונעשים שקופים
מערבים ממשך כל הטיגון
7 תוך כדי ערבוב מוסיפים לתערובת מלח ופלפל
8 מוסיפים למחבת את האורז ומערבים
9 שופכים את רוטב הסויה מערבבים עד שהירקות
ואורז סופגים את הצבע והטעם הסויה ומורידים מהאש מגישים חם

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוודי

    איה, 11/6/2012 11:27:40 PM

  • להוסיף טריאקי

    יעל, 3/24/2012 8:05:39 AM

  • מדהים

    מרווה , 4/28/2011 9:56:53 AM

  • משמין?

    עמית, 1/20/2011 7:13:44 PM

  • פשוט מעולה

    שרון, 11/7/2010 5:27:40 PM

  • אורז סיני

    שרון, 10/28/2009 1:19:47 PM

  • תשובה לשאלתך....

    מירי, 9/17/2009 7:53:40 PM

  • מעולה

    מירי, 6/22/2009 3:12:42 PM

  • אורז

    טלי, 5/10/2008 12:40:21 PM

  • סליחה על הבורות אבל

    רינה, 6/28/2007 6:23:42 PM

  • אורז עם ירקות בסיגנון סיני

    אורית, 4/29/2007 3:50:08 PM

סלטים