שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אורז צהוב

תאריך פרסום: 22/10/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

2 כוסות אורז
מים
שמן
תבלינים: כורכום, מלח

אופן ההכנה

מרתחים בסיר רחב מים עם כורכום
לאחר שהמים רתוחים מוסיפים את האורז ומחכים דקה.
שופכים את המים הצהובים ושוטפים את האורז עד שהמים נקיים לאחר מכן מכסים את האורז במים מוסיפים 2 כפות שמן ומעט מלח (לפי הטעם)
מביאים לרתיחה ולאחר מכן על אש נמוכה עד שהאורז הופך להיות רך ומוכן לאכילה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים