שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אורז צהוב

תאריך פרסום: 24/10/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

2 כוסות אורז
4 כוסות מים
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 עגבניה חתוכה לרצועות
1 בצל קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כרכום
שמן עד כיסוי תחתית הסיר

אופן ההכנה

לשים בסיר את השמן והבצל ולטגן עד השחמה קלה,
להוסיף את הגמבה והעגבניה לערבב ולהמשיך לטגן כ- 2 דק’ .
להוסיף את האורז ,להמשיך לערבב ולטגן כ- 2 דק’ .
להוסיף את המים וכשמגיעים לרתיחה להוסיף את התבלינים לערבב , להוריד את האש ללהבה קטנה , לכסות את הסיר (להשאיר פתח קטן)
ולבשל כ- 20 דק’ (אפשר לערבב מידי פעם)עד שהנוזלים יתאדו .

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים