שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

אלפחורס - שרה בר

תאריך פרסום: 7/2/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

200 גר’ קורנפלור
3 ביצים
200 גר’ מחמאה/חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות תמצית וניל
500 גר’ ריבת חלב למילוי
קוקוס


אופן ההכנה

להקציף מחמאה + הסוכר עד קבלת תערובת אורירית
מוסיפים את הביצים בהדרגה - אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
להוסיף לקערה את הווניל ,קורנפלור ,אבקת אפיה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד .

מניחים את הבצק בצד כ- 10 דק’ למנוחה .

לרדד עלה לעובי 1/2 ס”מ קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס”מ , מסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני , ואופים כ- 15 דק’ בחום 170 מעלות .
מוציאים ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות .

ממלאים עוגיה ב- 1 כפית ריבת חלב , מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה יוצאת קצת לשוליים ומגלגלים בקוקוס (כמו גלגל).
לשמור בכלי סגור .

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • חייב קורנפלור

    חני, 9/15/2013 4:00:09 PM

  • אלפחורס

    אורטל, 7/17/2013 1:58:08 PM

  • אלפחורס

    חדווה, 6/11/2013 9:51:25 AM

  • יצא עוגיות רגילות

    ילנה, 12/14/2012 9:35:58 AM

  • אלפחורס מדהימים

    אביה, 12/10/2011 11:06:59 PM

  • אלפחורס מצוין

    המהממת!, 3/17/2011 3:25:32 PM

  • יצא לי טוב..

    בתאל, 3/4/2011 3:53:36 PM

  • המתכון פשוט מעולה

    אליעד , 1/6/2011 5:17:39 PM

  • אייזה אלפחוורס מצויין :)

    קורל וקנין :), 11/2/2010 6:37:52 PM

  • טיפ של מומחית

    אודל , 3/17/2009 1:03:58 PM

  • הבצק דביק, צריך עוד...

    קייסי, 10/20/2008 5:20:02 PM

  • אלפחורס

    טובה, 10/19/2008 10:10:40 AM

  • המתכון פשוט מעולה

    ויקטוריה, 7/4/2008 7:25:24 AM

  • אלפחורס

    חיים, 1/13/2008 11:20:23 PM

  • אלפחורס ריבת חלב אין על זההההההההה

    ספיר אליהו, 11/16/2007 2:22:44 PM

  • אני באמצע ההכנה,עזרו לי....

    שירי, 11/15/2007 1:24:29 PM

  • אלפחורס שמימיות

    חן, 6/6/2007 1:54:09 PM

פירורית ביסלי סלטים